Някои може и да го знаят това но аз не го, затова съм много изненадан, и нека ако някой го знае моля да не се смее или разни подобни

mega4i.com написа:Number of available downloadings per 1 iPhone per 24 hours will depend on the load of our server ... If something does not work, wait the new version ... Mega will soon work faultlessly
Явно има какво още да се доизпипва.mega4i.com написа:Броят сваляния за 1 iPhone / 24 часа, ще зависи от натоварването на server-а ... ако нещо не работи, чакайте новата версия ... Mega скоро ще работи безпогрешно
ediakov написа:Аз заради туй чудо ресторвам на сега.
И аз го ресторнахbaza2005 написа:Инсталирах програмата и всичко беше ок . Инсталирах Formula 1 2009 програмата работеше идеално и никакви проблеми с телефона. Порових се из програмите и реших да инсталирам още една програма и всичко до тук добре, почна инсталацията и изведнъж инсталацията зацикли и неискаше да излезе от това положение. Задържах двата бутона да рестартирам и не се получаваше .Излиза само ананаса и само толкова , наложи се рестор незнам само при мен ли се е случило или на програмата и има нещо. Несмея да сложа отново.Споделете.