Намерих нещо уникално!!! Безплатен Appstore!!!

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Заключено
Maxim

Намерих нещо уникално!!! Безплатен Appstore!!!

Мнение от Maxim »

Може и да го знаете но аз се чуствам длъжен да ви го кажа!!! Безплатен appstore!!! Леле не ви лъжа. Ето го и сайта, всичко в appstora безплатно!!! Ето го и сайта, пише какво да се прави. Моля, пишете коментари!!! http://mega4i.com/?page=
Някои може и да го знаят това но аз не го, затова съм много изненадан, и нека ако някой го знае моля да не се смее или разни подобни :) Edit: между другото сега си го инсталнах и ipod-a нещо ми седи на логото и не се вкючва. Внимавайте! Не знам що така, ...
mariankata

Re: Намерих нещо уникално!!! Безплатен Appstore!!!

Мнение от mariankata »

Явно вече не трябва да се плаща - браво.
Graboluos беше направена в отговор на тази - взели са си поука.
Аватар
johnnybravo
Обратна връзка:

Мнение от johnnybravo »

4600 ipas, леко смешно :)
Maxim

Мнение от Maxim »

Защо ? Наистина e толкова виж листа :) Има 95% от нещата в appstora :)
Аватар
johnnybravo
Обратна връзка:

Мнение от johnnybravo »

До момента са излекувано повече от 6000 :)
4600 е далеч от тази цифра.
Maxim

Мнение от Maxim »

Хах. Може, не съм много запознат :). Johhny понеже знам, че ти разбираш доста от ipod-и моля те да ми помогнеш ... защото сега се опитах да си кача тоя мега appstore и както съм на писал в темата нещо ми го рестна докато се качваше в cydi-ата и сега ми седи само логото, сложих го в dfu мод обаче не искам да го ресторвам... че имам много неща. Моля те ако знаеш как бих могъл да го оправя да ми кажеш. Благодаря ти предварително :) Само да добавя, че ipod-a ми е 2g и е с този jailbreak http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... +2g#p71844 :)
Аватар
baza2005
supporter

Мнение от baza2005 »

Инсталирах програмата и всичко беше ок . Инсталирах Formula 1 2009 програмата работеше идеално и никакви проблеми с телефона. Порових се из програмите и реших да инсталирам още една програма и всичко до тук добре, почна инсталацията и изведнъж инсталацията зацикли и неискаше да излезе от това положение. Задържах двата бутона да рестартирам и не се получаваше .Излиза само ананаса и само толкова , наложи се рестор незнам само при мен ли се е случило или на програмата и има нещо. Несмея да сложа отново.Споделете.
iPhone 3G,8G,FW 3.0 - черен -USA
Ръководство за iPhone
mariankata

Мнение от mariankata »

Изображение
mega4i.com написа:Number of available downloadings per 1 iPhone per 24 hours will depend on the load of our server ... If something does not work, wait the new version ... Mega will soon work faultlessly
mega4i.com написа:Броят сваляния за 1 iPhone / 24 часа, ще зависи от натоварването на server-а ... ако нещо не работи, чакайте новата версия ... Mega скоро ще работи безпогрешно
Явно има какво още да се доизпипва.
Maxim

Мнение от Maxim »

Хора намерих нещо много по - лесно вижте http://www.youtube.com/watch?v=IeNUWI-u ... feature=iv :)
alextraz

Мнение от alextraz »

добре за да свалям деректно от нета приложения с тази програма installous трябва ли ми няква друга защото се опитвам да сфаля formula1 2009 и не се получава
Maxim

Мнение от Maxim »

Ми не траябват ... защо не става. По - добре давай директно install а не download и би трябвало да е о.к :). Успех и пиши. :)
mickelangelo

Мнение от mickelangelo »

и при мен е така .. влизам в саит-а за теглене .. и от там .. на никъде
alextraz

Мнение от alextraz »

дамз ни инстал ни нищо....мисля че има някво приложение за този тип сваляне ама ...
Аватар
ediakov
Обратна връзка:

Мнение от ediakov »

Аз заради туй чудо ресторвам на сега.
Maxim

Мнение от Maxim »

Абе хора защо така бе. Слушайте подробно описание. Избирате си app отивате най долу на страницата и отваряте някоя от версийте на app-а то ще ви отвори нещо като сайт и от там намирате линкчето за download и цъкате, след което ще ви попита искате ли да го свалите или директно да ви го инсталира, по - добре дайте директен инстал и всичко е о.к :). Айде пишете става ли :)
rock_n_roll___

Мнение от rock_n_roll___ »

ediakov написа:Аз заради туй чудо ресторвам на сега.
:-t и аззз :-S
jordanov71

Мнение от jordanov71 »

baza2005 написа:Инсталирах програмата и всичко беше ок . Инсталирах Formula 1 2009 програмата работеше идеално и никакви проблеми с телефона. Порових се из програмите и реших да инсталирам още една програма и всичко до тук добре, почна инсталацията и изведнъж инсталацията зацикли и неискаше да излезе от това положение. Задържах двата бутона да рестартирам и не се получаваше .Излиза само ананаса и само толкова , наложи се рестор незнам само при мен ли се е случило или на програмата и има нещо. Несмея да сложа отново.Споделете.
И аз го ресторнах >:) >:) >:)
stanislavd

Мнение от stanislavd »

Не успях да разбера това дали върши работа АМА като се опитах да инсталирам мега инсталера ТАКА МЕГА ЗВЕРСКИ МИ ОМАЗА ТЕЛЕФОНА ,ЧЕ ЕДВА УСПЯХ ДА ГО ВКЛЮЧА КЪМ ITUNE ДА МУ НАПРАВЯ РЕСТОР. 8-} @-) o_O Удоволствето ми отне 2 часа да си кача наново почти всички работи на телефона и сега изричайки мноооооооооого благословии се опитвам да се сетя от къде и как съм качвал останалите работи. Не искам да обидя колегата , явно програмата е скапана . Аз лично предпочитам стария и многократно изпитан метод
Maxim

Мнение от Maxim »

Извинил съм се за mega-та и съм казал още в първия ми пост, че не работи, и да се внимава, обаче линкът който дадох в youtube обяснява за друга подобна програма, която лично на мен си ми върви перфектно :) Не знам защо на вас не ви тръгва... :(
Аватар
ediakov
Обратна връзка:

Мнение от ediakov »

4.start CYDIA
5.choose MANAGE from menu
6.choose SOURCE, touch button EDIT
7.button ADD will appear, touch it
8.enter http://mega4i.com/repo/
9.touch ADD SOURCE
10.touch DONE
11.then install Mega (touch Mega Installer)
12.re-boot iPhone

13.Start Mega (icon of appstore with "free" across it).
Правя ето туй мотамо както го пише...тела се рестартира и вечна ябълка иииииии до там.И после кво...рестор.Оправих го ама...както и да е.
Аватар
baza2005
supporter

Мнение от baza2005 »

Темата която колегата я е пуснал не е лоша .Без време си припомнихме как се прави рестор и как се качват всички програми.При мен се получи два пъти :B :B :B .Незнам но ако може да бъде изтрита няма да е лошо.Ще предпазим много от това което се случи на повече от нас.Може би по късно с времето да,но сега май не става.Само лично мнение.Тя (програмката до сега не ни е кипсвала) така че можем без нея(пак само лично мнение).
iPhone 3G,8G,FW 3.0 - черен -USA
Ръководство за iPhone
zviaraD

Мнение от zviaraD »

Ще оставя още малко темата, но заключена, за да е обеца за новите потребители, които искат да си инсталират приложения от този сайт, и после да ресторват.
Преди да се сърдите за намеси в постовете си, прочетете ТУК
Заключено