Инсталация и екстремен тест на InvisibleShield протектор!

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Аватар
Bloody
Администратор
Обратна връзка:

Инсталация и екстремен тест на InvisibleShield протектор!

Мнение от Bloody »

Изображение

След известно закъснение най-накрая успях да спретна едно кратко ръководство за инсталация на протекторите за iPhone, iPhone 3G, iPod и други джаджи и устройства InvisibleShield. На финала на ръководството съм подготвил и един интересен екстремен видео тест за това колко издръжливо в действителност е това защитно фолио и защо то наистина си заслужава. Надявам се да ви е полезно и интересно, като не забравяйте да споделите вашите впечатления и отзиви във форума...

- Към началото на статията за инсталация на InvisibleShield за iPhone...
- Директно към видеото с екстремните тестове на InvisibleShield за iPhone...
iPhone 4S 16GB (5.1.1)
Krusell Orbit Black/Red калъф
EverReD

Re: Инсталация и екстремен тест на InvisibleShield протектор!

Мнение от EverReD »

Ехааа! Никога не съм си мислел, че този "InvisibleShield" е толкова добър и издръжлив. :P Трябва да го взема! =D> L-)
mtrvtbg

Мнение от mtrvtbg »

Имам iPod Classic 120GB и веднага му сложих invisibleSHIELD за цялия iPod от ZAGG. Наистина предпазва, макар, че не съм го ритал по подове и т.н. Само трябва да се внимава, защото по-ръбовете много лесно започва да се отлепя. Но може и аз да не съм го залепил, както хората. Беше ми първа инсталация. Добре, че за 3.95$ ми пратиха replacement :).
Аватар
Dennise

Мнение от Dennise »

Купих си InvisbleSHIELD от една страна съм много доволен,но от друга не.
Доволен съм защото когато приятелката ми реши да го пробва с нокти дали предпазва (нещо като теста с ключа :D ) ,леко деформира покритието и остави три почети незабележими чертички върху него но айфончето супер добре си е предпазено от надраскване дори когато го нося с ключовете.
Но не съм доволен защото адски много се замърсява...незнам как но по краищата адски много влизат боклуци и започва да се отлепя.Някой ако знае как да премахна този недостатък нека да пише ще съм му благодарен наистина :)
iPhone 3G 8GB Black European Unlocked v2.2 + Invisible Shield
mtrvtbg

Мнение от mtrvtbg »

Щом почва да се отлепя, няма друго решеие освен да поискаш ново щитче от zagg.com. Има 3.95$ S&H такса.
Аватар
pssp

Мнение от pssp »

Аз съм с Iphone 3G бял
няма и месец и пожълтя
и се наложи да го махна
Ride the best f**k the rest
NOP
supporter

Мнение от NOP »

Вие тия телефони за внуците ли ще ги пазите?
Имах( всъщност още го имам и работи ) сони п800 3 години подмятане и нищо му няма. Не е кат нов но не е и зле :)
година и половина Qtek s200. Продадох го в добро състояние.
Сега около 5 месеца 3г. Леко се е надраскал ама няма да умра от това... :)

Протекторите съх биг тиме ;)

А и тва за праха е много досадно.. не съм виждал протектор да не събира прах...

Ефекта от цялата работа е - пазите телефона за да може след 2-3 години да изглежда като нов след като разкарате протекторите.
Междувременно за тия 2-3 години е грозен през почти цялото време. Като дистанционните в найлончета едно време ахахах

Да не се засегнете, лично мнение е това. Всеки има право на избор.
Maxim

Мнение от Maxim »

:)) . Разби ме с т'ва мнение =)) . И аз така мисля :D Найлончета ... =))
CUSpider
Обратна връзка:

Мнение от CUSpider »

Ами това не е дистанционно, нито е някоя Нокиика за 100 лева с 8 гига музика и разглеждане на картинки, ... този телефон е нещо, което потребителите на iphone-bulgaria ценят, и с цел по-дълго запазване на вида му и предпазване от тъпи случки с изпускане на земята и прочие слагаме разни найлони по него. Прав си, .. няма нищо вечно, но ако мога да си запазя телефона за повече време в добро състояние предпочитам да дам 30 лева, макар че този Невидим Щит мога да го нарека точно както anthony го нарече в една друга тема "InvisibleSHIT" като изключим фолиото на дисплея, задната част задължително ще почне да се отлепва , да се пълни с прах или да изпопадат разните малки лепенчици, които попълват иначе пропуснатите дупки по фолиото.
Втори shield си слагам вече и се убеждавам отново, че е пълен боклук !
Естествено това е мое мнение и не се опитвам да подривам продажбите на съответният продукт.
Ако на някой щита му е заработил така, както го рекламират, то радвам се че поне един от нас е уцелил читаво фолио :)

Лека вечер
Аватар
Bloody
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от Bloody »

Аз съм си доволен от моя, но ползвам само за екрана, не за целия корпус и не е мръднал за няколко месеца... това във видеото беше само за целите на десктруктивното тестване... :P
iPhone 4S 16GB (5.1.1)
CUSpider
Обратна връзка:

Мнение от CUSpider »

Абсолютно съм съгласен относно фолиото на дисплея, там е направено да държи и си върши работата :) , но задната част е ужас, а пък сърце не ми дава да я сваля, колкото и да грози с този прах, защото знам, че веднага ще почне да се драска, .........а видеото то общо взето през цялото време си играха футбол с телефона, и тук там вмъкнаха, че химикалка не може да го пробие (което не е вярно лично пробих старото), и че издържа на топлина. На тази военна изработка, която я били слагали по перките на хеликоптерите мога да кажа, да измислят друг вариант преди да почнат да им падат перките :))

П.П. : Най-смешната част от цялата покупка беше когато разбрах революционното откритие на НАСА вмъкнато в комплекта на щита, а именно - ГУМИЧКАТА =)) за пореден път с бюджет за милиарди, космическата агенция на САЩ откри топлата вода =))
Аватар
noo_good
Обратна връзка:

Мнение от noo_good »

pssp написа:Аз съм с Iphone 3G бял
няма и месец и пожълтя
и се наложи да го махна
Само не разбрах кое махна??? Телефона ли?
CUSpider написа:Ако на някой щита му е заработил така, както го рекламират, то радвам се че поне един от нас е уцелил читаво фолио
Мого да ти кажа ,че го имам от близо една година и нямам никакво оплакване. ;)
by NoGood
iPhone 8GB O.S. 3.1.3 ; iPhone 4 16GB iOS 4.0.1

Peace X:)
CUSpider
Обратна връзка:

Мнение от CUSpider »

Не ти се пълни с прах , не ти се отлепва по краищата и не ти падат малките части от щита ?
todor

Мнение от todor »

И аз го ползвам от доста време вече и съм доволен в общи линии. Не ми се отлепва, но на единия край (само на единия) влиза малко мръсотия. Предполагам че с времето ще става повече, но ако изкара година съм предоволен :))
Аватар
Bloody
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от Bloody »

Нали се сещате че абсолютно никоя компания няма икономически интерес да ви продава продукт, които да е практивески вечен... :P
iPhone 4S 16GB (5.1.1)
NOP
supporter

Мнение от NOP »

Мисля, че точно дисплея на ипхоне най-малко има нужда от протектор. Ето ква ми е логиката:

1. Дисплея е твърд и както знаем много трудно се драска, така че, ако го пазиш трудно може да го издраскаш. Моя още е като нов след 5 месеца.
2. Всички знаем, лесно се трошат при удар дисплеите но също така знаем, че найлоновите протектори не помагат в случая

Извод: найлона на дисплея служи само за загрозяване ;)

Това ми е 3ти телефон с touchscreen. Досега не съм ползвал найлони по екрана и нито един от телефоните не се е надрасквал - остават почти като нови дори след 2-3 години...

Аз ползвам гумен(силиконов) калъф който слагам само ако карам кънки, колело и прочие по опасни за телефона дейности дори и тогава не всеки път... Събира прах и тва чудо и ме изнервя яко :) иначе не се пързаля и помага дори при удар понеже гумата е мекичка ;) Към силикона имаше найлонов протектор за екрана който фръкна директно в коша.. :) даже не съм опитвал да го слагам :) опс излъгах, сложих го за 2 мин да се убедя, че е грозно :) после в коша. ;)
Akustik

Мнение от Akustik »

А тоя Invisible Shield и аз го имам и наистина почна да се отлепя по крайщата. Ако го отлепя, напръскам с онова спрейче и пак го залепя нищо няма да стане нали?
И тези Скинове които са... пазят ли по същия начин, някой пробвал ли е и двете да каже?
Аватар
noo_good
Обратна връзка:

Мнение от noo_good »

CUSpider написа:Не ти се пълни с прах , не ти се отлепва по краищата и не ти падат малките части от щита ?
Абсолютно! Нищо не се е разлепило.А за прах-дал Господ....Но като се почиства редовно няма проблеми :)
by NoGood
iPhone 8GB O.S. 3.1.3 ; iPhone 4 16GB iOS 4.0.1

Peace X:)
Аватар
Dennise

Мнение от Dennise »

Аз моя малко си го побългарих може ли =)) Където се отлепя с медицинската ножичка и си го кастря :))
Между другото пробвах с един скалпел да го пробия и не стана O-)
iPhone 3G 8GB Black European Unlocked v2.2 + Invisible Shield
mustaka

Мнение от mustaka »

Аз на екрана съм сложил един протектор от 5 лева и въобще не си личи че има нещо на екрана, а както го гледам този Invisible shield за 36 лева само предната част и много грозно стои.

Едит: 4-ки и 6-ци няма в българската азбука!!!
Чичко-Жичко

Мнение от Чичко-Жичко »

noo_good написа:
CUSpider написа:Не ти се пълни с прах , не ти се отлепва по краищата и не ти падат малките части от щита ?
Абсолютно! Нищо не се е разлепило.А за прах-дал Господ....Но като се почиства редовно няма проблеми :)
Е, колега, твоят ще да е "гаражен" :)) Той и на жената още се държи, ама поема цвета на калъфката, точно където минава шевът се е татуирала боята в шилда. Пък моят вече няма "лайсни" и ръбчетата са му за подрязване. Истината е, че много добре предпазва от надраскване, отпечатъци даже и от по - леки удари, но е грозен. Причината да го държа е, че е най - компактният протектор и боде очите само отблизо.
БЕЗ ПАНИКА
Аватар
koraba

Мнение от koraba »

Според мен има едно решение ... недостатъка е че на телефона се увеличава обема като цяло...но предпазва 100 пъти по-добре от този найлон...решението е OtterBox...Аз лично съм го купувал за 20$ от Щатите и съм доволен адски много :)....но както винаги бях гледал цената му в интернет за България 100лв. което е доста за калъф
iPhone 4s 16Gb Black Jailbroken iOS v6.1.1
iPhone 5 16GB Black iOS v6.1.2
gost

Мнение от gost »

Тази тема чак сега я виждам O:-) Още преди да си взема iPod-a бях решил, че ще си сложа invisible shield, защото един приятел имаше и беше доволен. За съжаление чак на 3-тия ден след като го взех можех да го купя и за тези 3 дена така съм го пазил, обаче отзаде се получиха супер малки драскотини, само по определен ъгъл и светлина се виждат, но ги има. Доволен съм много, иначе и при мене се получи това, че още отначалото не залепих както трябва краищата отзаде и след това почнаха да се пълнят с боклуци и да се отлепват още повече, решението - изрязох ги :D сега нямам проблеми. Как стои въпроса с "доживотната гаранция" някой сменял ли си е протектора ? Лошото, предполагам е че ще искат да им пратиш стария пък отпреде си ми е добре и не ми се занимава пак да го слагам.
Iphone 5 16GB, iOS 7

Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
ypetrov

Мнение от ypetrov »

Здравейте!
Относно доживотната гаранция се обаждах в пресдтавителствот, или официалния вносител за БГ, да ги питам за точно тези замърсявания по краищата.
Останах приятно изненадан, като ми отговориха, че те също се признават за рекламация и сменят продукта, но само ако е закупен от оторизирани в БГ магазини. Навил съм се да си ги купя, но ми се иска да го видя на живо как стои на 4ка. От снимки не мога да се ориентирам, ще ми се и на пипане да го усетя. Ако някой си е сложил на телефона, и живее в София, да направим среща да го покаже. Малко ме притеснява "портокаловия" ефект, който личи по снимките. Дайте съвет.
representjah

Мнение от representjah »

И аз ползвах прословутия инвисибъл шилд. На задната част адски дразнещо и постоянно се разлепваше по краищата/ъглите. Махнах го след няма и месец. Опред постоя малко по вече но наистина събираше много прах. Отделно не знам дали друг е забелязал но чуствителността на тачскрийна падна. Н анякои игри като Рок Банд например много често не ми изпълняваше точните удари, особено пък няколко подред.

Иначе в началото и аз бях с идеята айде да пазим телефона че след време като се продаде да е в добро състояние. По вече подобна глупост няма, само за калъфи и разправии похарчих 130 лева. И какво после пак цената си е като за старо. Като е надраскан слагаш накрая една яка цена и си готов. Но подобно нещо няма да сложа.
Публикувай отговор