iPhone 4[S]
-
Re: iPhone 4[S]
И ние с приятеля ми сме едни от чакащите за Iphone 4S вчера си ги поръчахме от сайта на Iphone Великобритания за 499 британски лири 

MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7
- angelovarna
- Обратна връзка:
Как да му се начупи гърба на Галаксито като е от пластмаса (като сапунерка)...
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
Ами каквото и да си говорим, iphone 4 (4s) е изцяло стъклено покритие и както и да падне (с малки изключения по ъглите) ще се счупи нещо. Но пък лукса и дизайна си заслужава и бих го предпочел, макар да знам че едно стъкло струва половината телефон...
iPhone 6+
iPhone 4S 1080p HD видео, почти като a $3000 Canon DSLR фотоапарат (ВИДЕО)
http://vimeo.com/couchmode/robinofilms/ ... t/30606785
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7
Добър е, макар, че някои го смятат за разочарование. 
П.П. Даже и говорителят му е по-силен от този на 4-ката.

П.П. Даже и говорителят му е по-силен от този на 4-ката.
● iPhone X
● Apple Watch Series 1 38mm
● MacBook Pro Retina Early 2015
● Apple Watch Series 1 38mm
● MacBook Pro Retina Early 2015
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7
-
- Обратна връзка:
Не съм съгласен с този клип. Няма място за сравнение между професионален DSLR фотоапарат със сензор с размер 24/36 мм (Лайка формат или фулфрейм както го наричат фотографите) и който и да било мобилен телефон с размер на сензора колкото на п**а въшка. Вярно епъл доста са си поиграли и са подобрили и сензора и оптиката при 4s, но големия сензор си е голем сензор, да не говорим за суперсветлия обектив 50мм/1.4 с който е правен клипа с канона. Разликата в качеството ще си проличи, ако клиповете се пуснат на голям монитор. Тогава ще се види, че липсва детайлност при кадрите от iphone. Не случайно всички професионални фотографи снимат с DSLR апрати, които са с големи сензори вървящи в следния ред от най-малките към най-големите: 4/3''(при Олимпус/Панасоник), APS-C (при Канон, Никон, Пентакс, Сони), APS-H (Канон), Лайка формат като при 35 мм филм (Канон, Никон и Сони), среден и голям формат (Hasselblad, Pentax 645D). Колкото по-голям е сензора, толкова по-големи и тежки стават DSLR-ите и по-скъпи съответно. Но про фотографите правят тази жертва, защото снимките им се отпечатват във вестници, списания и по билбордове, а не се гледат на мобилно устройство с размер на дисплея 3-4''! Фен съм на Епъл и най-вероятно следващия ми ще е 4s, но когато става въпрос за качество предпочитам да снимам с фотоапарата си.VLa-wot написа:iPhone 4S 1080p HD видео, почти като a $3000 Canon DSLR фотоапарат (ВИДЕО)
i-phone 3G 8 GB, iOS 4.2.1, fw: 05.13.04
Много е трудно да се сетите , че това е друг вид реклама на конкурентни устроиства изилизащи на пазара.... Елементарно . Да не мислите че тези "младежи" дето трошат телефони по кличетата са малоумни и ей така са си купили телефон за да го потрошат.......... Друг вид платена реклама нищо повече...
iPhone 4 ,6.1, BB 4.12.05 , Jailbreak evasOn 1.2, ФЗ Глобул
Пазаруване от "eBay" , "sportsdirect" и др. контак на лично.
Пазаруване от "eBay" , "sportsdirect" и др. контак на лично.
-
- Обратна връзка:
На такива им викат платени "ъпиниънмейкъри". Едва ли да са си купили със собствени пари апаратите само ей така да ги правят на сол за удоволствие. Зад тези клипове стои някой от конкурентите на епъл. Спомням си как 2000-2001 като излезнаха първите AMD Athlon и биеха по производителност тогавашните Pentium III и Celeron как пуснаха платени клипове в интернет на които се поаказваше как като се махне олаждането на процесорите интелските само забиват, а на АМД изгарят в пламъци. Просто тогава за няколко месеца Интел бяха загубили сериозни позиции по отношение на цена и най-вече производителност, тъй като пентиумите и селероните бачкаха на 133 MHz реална FSB честота, която беше тясно място в системата, а Athlon/Duron работеха на 133х2 MHz FSB тъй като от АМД бяха съумяли да привлечат кадри от разпадналата се DEC.moloko написа:Много е трудно да се сетите , че това е друг вид реклама на конкурентни устроиства изилизащи на пазара.... Елементарно . Да не мислите че тези "младежи" дето трошат телефони по кличетата са малоумни и ей така са си купили телефон за да го потрошат.......... Друг вид платена реклама нищо повече...
i-phone 3G 8 GB, iOS 4.2.1, fw: 05.13.04
А кога се очаква да се появи на БГ пазара, конкретно в М-Тел?
- nasoblg95
- Обратна връзка:
Честно казано, не мисля че ще е преди 31.12 

Samsung Galaxy S3 White 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
nasoblg95 написа:Честно казано, не мисля че ще е преди 31.12

А някой случайно да има вътрешна информация от Мтела (ако има на лично де), да подскаже на каква цена мислят да го пущат и с каква промоцийка (зарибяване) планче?
- nasoblg95
- Обратна връзка:
Между другото бях в Мтел миналата седмица и попитах най - отчтиво дали ще го вкарват. Отговора беше, че си нямат и идея и почнаха да ми се карат, че съм питал. Е, аз съм цепнат в остата и помолих да се обадят в София и да попитаи дали имат някаква инфомация там. След 5 минутен разговор, най - същественото нещо, което казаха тези от София беше, че чакат нареждания от по - високо ниво и никаква конкретна информация кога, каква цена и какви планове и договори. Типична българска работа.
Samsung Galaxy S3 White 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
Ще чакам да излезне в Ментелци, ако ме устройва продавам 3Gs-а. Февруари може да го има.
- snooperchi
То интересното е дали ще го предложат Ментелци и кога...? Някой случайно да има някаква информация?
от мтел бургас питах и ми казаха че най-рано ще има тази коледа... ако не най-вероятно догодина януари-февруари, до тогава - реклами от типа - "Очаквайте новият iPhone 4S" или пък "Тук ЩЕ се продава iPhone4S"

Пак става. Ще се изненадам, ако го има декември месец. Мисля, че повече се очаква началото на другата година.
И сигурно пак няма да има бройки и ще се чака с месеци.
И сигурно пак няма да има бройки и ще се чака с месеци.
Ще го има декември втората половина със сигурност...но 2 месеца след премиерата да дойде в Бг.....наистина сме държава от третия свят в Европа....
iPhone 5S FW 7.1.2
Момчета аз съм в Англия и от 1 седмица чакам да получат в магазина та да си го купя. Никой и не казва кога ще получават, с тея проблеми с доставките и ненасищането на пазара, незнам дали и до януари ще дойде в България...
Аз си го взех от тук (Мюнхен) в деня на пускане- 14 октомври след 5 часово чакане от 5:30ч сутринта.
Телефончето е много добро, но според мен най- вече като ъпгрейд на 3GS за масовия привърженик на Apple. Не си заслужава от 4 на 4S- само за цъкането на игрички и Сири..
Освен това аз минах през два черни и един бял докато попадна на читава бройка- явно има много брак в производствения процес и са бързали да удовлетворят с достатъчно бройки потребителите. Първият беше черен 16GB - на бял фон тъмнееше в горната половина и имаше мъртъв пиксел. Вторият беше бял 16GB и имаше проблема с трептенето на екрана и появата на тънки ивици при преместване на поглед от обект на друг, освен това дисплеят не предаваше плавно цветовете, а изобразяваше преходите като едновремешните 16 битови видеокарти- явно са сменили производителя на дисплей при 4S. Чак последният беше изряден откъм хардуер, но пък имаше две много фини успоредни диагонални драскотинки от вътрешната страна на екрана- него все пак го запазих, че ми омръзна да се разправям с момчетата от Apple Store. Той поне беше с най- добър екран от всички изложени в магазина.
Телефончето е много добро, но според мен най- вече като ъпгрейд на 3GS за масовия привърженик на Apple. Не си заслужава от 4 на 4S- само за цъкането на игрички и Сири..
Освен това аз минах през два черни и един бял докато попадна на читава бройка- явно има много брак в производствения процес и са бързали да удовлетворят с достатъчно бройки потребителите. Първият беше черен 16GB - на бял фон тъмнееше в горната половина и имаше мъртъв пиксел. Вторият беше бял 16GB и имаше проблема с трептенето на екрана и появата на тънки ивици при преместване на поглед от обект на друг, освен това дисплеят не предаваше плавно цветовете, а изобразяваше преходите като едновремешните 16 битови видеокарти- явно са сменили производителя на дисплей при 4S. Чак последният беше изряден откъм хардуер, но пък имаше две много фини успоредни диагонални драскотинки от вътрешната страна на екрана- него все пак го запазих, че ми омръзна да се разправям с момчетата от Apple Store. Той поне беше с най- добър екран от всички изложени в магазина.
iPhone 6S Space Gray 64GB, ФО, iOS 9.3.1
Това не е хубаво 

- snooperchi
А аз чух информация от един управител на германос магазин, че нямало да има и бял и черен, а само черен... Това дали е вярно според вас или този път ще пуснат и двата цвята едновременно?
Нищо не може да ти каже управителче на германос при положение, че те не внасят iPhone, а са проста франчайз верига обвързана с мтел. Като излезе 4ката си имаше проблеми с белия цвят и то от Apple, и съответно чак сега преди няколко месеца почнаха масово да го рекламират и тн. Но вече белия си излиза заедно с черния, така, че не би трябвало да има проблеми. Още повече, че от dice.bg и още места можеш да си го резервираш вече ФО примерно 

MacBook Pro 15" i7
iPhone 5 iOS 6.0.2
iPhone 5 iOS 6.0.2