Здравейте момчета! Четох, четох, изпробвах, мисля, че е мой ред да се изкажа по темата!

) Първо голяма част от Вас забравят да споменат с какво устройство са, следователно останалите не можем да си направим изводи. Аз работя с 4S и iPad3 3G. След това, моите наблюдения са, че батерията на 4S-ката в режим изчакване може би държи колкото и при 6.1.3, но смело мога да твърдя че на 7.02 и 7.0 преди това пада доста по бързо, да речем с 1% на минута и то при яркост не повече от 50%. От тук мога да кажа, че това надали ще се оправи с по-нататъшен ъпдейт, тъй като това не е устройство с 64bit процесор, и съответно не е оптимизирана системата за работа с такова. Някой от Вас има ли понятие как стоят нещата с бързоработата и батерията при iPad 3? Никъде в нета няма подробна информация как работи устройството с новата операционна система.
P.S. Лагът и проблемите с батерията и клавиатурата при 4S, предполагам и при всички останали устройства се премахва като включите Increase Contrast (премахва прозрачността) и Reduce Motion (премахва 3D ефекта при иконките) от Settings >General >Accessibility, тествано и работи. Дано съм бил полезен с нещо, останете със здраве!