Отстранен е бъга със с Microsoft Exchange, други подобрения няма .
Тези който ползват jailbreak и Фабрично Заключени телефони за сега стойте далеч от IOS 6.1.2 !
Не се занимавай със глупости,просто изчакай да пуснат 6.1.3 или нещо подобноsnooperchi написа:А проблема с преминаването от edge ( E ) към 3G дали е оправен ( при iPhone 5 се появява някакъв странен проблем ( откакто съм на 6.1 ) , че супер бавно ми намира 3G....
Споделям това мнение. Чаках 10 минути да ми заради FB-ка на Опълченска. Струва ми се, че малко по-бавничко работи, но може и да се бъркам. Явно ще излизат и още 6.1.... Да видим до къде ще го докарат.sasho2210 написа:Аз съм с 4s и ъпдейтвах до 6.1.2 - нищо не виждам като промяна. Превключване Edge-3G става бързо, данните тръгват, но в последно време едва върви тоя нет при мен на Виваком - с неограничен трафик и в лимита на бързата връзка и едва пълзи. Не знам какво става от оператора ли е, от тия ъпдейти ли се бъгна всичко, но съм ядосан яко. Одеве на станция на метрото 10 мин стоя на no service, а гумената ми нокия 12хх за 5 лева седи на макс - докато не излязох от горе айфона не проработи.