Дисплея потъмнява
Дисплея потъмнява
Моля за помощ ! Притежавам iPhone 3GS-32GB /3.1.3(7E18) / закупен от Germanos с абонаментен план през февруари. Свалил съм много приложения от App Store. Дали това не е причината при приемане на обаждане или при позвъняване, дисплея /в повечето случаи/ да се затъмнява и остава тъмен до приключване на разговора/и секунди след това/без да реагира на никакви команди. Благодаря за вниманието ! Весели празници! petyofi
Re: Дисплея потъмнява
Предполагам знаеш,че с цел енергоспестяване има сензор,при който докато говориш,екрана е тъмен! Когато го отдалечиш от ухото си,за части от секундата също продължава да е тъмен,след това се активира отново...това ли е проблема?
"Legio Patria Nostra"
...Направих контролно обаждане.....наистина докато телефона е до ухото, екрана потъмнява и секунда след отдалечаването му се възстановявя, минавам на високоговорител и мога да си разглеждам номерата с контактите например......възможно е при докосване на екрана преди тази секунда време, сензора да го държи затворен.....Ще обърна по голямо внимание при следващите разговори на това, но си мисля - не е ли по просто този сензор да се изключи /ако има такава възможност/ и да си спестя всички тези подробности, защото времето също е пари....Като нов потребител благодаря на "housemd70" за бележката! Надявам се на помощ и за напред с това чудесно устройство, с което така чудесно си губя времето......Поздрави от слънчева Варна!
Не е само с цел енерго спестяване и не трябва да се изключва - ако се изключи и екрана е активен докато говориш ще натискаш разни бутони с ухото. 

здравейте
и аз имам същия проблем, но при мен и след отдалечаване от ухото екрана остава тъмен около 30 сек, че понякога и повече няма никаква реакция. може ли да е по сериозен проблема? тефона е 32гб, 3gs , 3.1.3 отключен от всякъде
и аз имам същия проблем, но при мен и след отдалечаване от ухото екрана остава тъмен около 30 сек, че понякога и повече няма никаква реакция. може ли да е по сериозен проблема? тефона е 32гб, 3gs , 3.1.3 отключен от всякъде
Причината може да е и в използването на недодялан протектор или кутия.