Iphone 4 забива на ябълката

Ако сте новобранец и имате iPhone или iPod touch отскоро, то тук е мястото, от което трябва да започнете (+ функцията за търсене на форума), преди да зададете за пореден път някой от най-честите въпроси!
Аватар
HaeMHuK
Обратна връзка:

Iphone 4 забива на ябълката

Мнение от HaeMHuK »

Вече 3-ти път телефона ми след инсталиране на програма от cydia иска рестарт и после си остава на ябълката

телевфона в момента е 5.0fw беше jailbreak по този клип по принцип е ФЗ но се ползва към оператора от който съм го купил

Предните два пъти беше с 4.3.3fw

Винаги ми го прави след инсталиране на нещо от сидия 1-вия път ми показа че има неща за ъпдейт пуснах ги искаше ми рестарт на спрингборд след което после си остана с въртящото кръгче направих ми рестор jailbreak след което пак влезнах в сидия исках да видя дали пак ще ми го направи ...

Снощи го ресторнах с iOS5 после го jailbreak по начина от клипа днес добавих няколко програми като забелязах че в сидия ми показва че всичко от преди си стои инсталирано appsync 4.x.x и други подобни неща които ползвам .

Инсталирах anyring след което поиска да се reboot и остана на иконата на ябълката изчаках го може би 20 мин пробвах със задържане на home и power бутоните едновременно и пак спира на ябълката .

Знам че този jailbreak телефона не трябва да се рестартира защото трябва да се прави пак но едва ли той води то това .

Някой ако знае как мога да направя така че телефона да не запазва абсолютно никаква предишна информация за инсталирани приложения от сидия и как да премахна този проблем
victor11

Re: Iphone 4 забива на ябълката

Мнение от victor11 »

Правила за джейлбрейкнати устройства:
1. Винаги се прави рестор, а не ъпдейт.
2. Не се връща бекъп.
Аватар
zdravko96
Обратна връзка:

Мнение от zdravko96 »

ако ти е tethered - напълно нормално =)) - включи го от - just boot.......
Аватар
HaeMHuK
Обратна връзка:

Мнение от HaeMHuK »

zdravko96 написа:ако ти е tethered - напълно нормално =)) - включи го от - just boot.......

Да ама 1-вия път не беше както и да е пуснах го с Just boot направих си и ресторче и без бекъпче :) сега е новичък като бебенце е :D
Публикувай отговор