Изгасва и трудно тръгва

Ако сте новобранец и имате iPhone или iPod touch отскоро, то тук е мястото, от което трябва да започнете (+ функцията за търсене на форума), преди да зададете за пореден път някой от най-честите въпроси!
Аватар
I.Netsov
Money Maker
Обратна връзка:

Изгасва и трудно тръгва

Мнение от I.Netsov »

На два пъти в продължение на 3 дена ми се случва да тръгна да отключа телефона, за да вляза в менюто но да не става нищо (екрана остава тъмен) 1-вия път Адамов ми помогна и каза да пробвам пак да задържа слиип бутона и тръгна. Днес беше втория път когато пак се озовах в подобна ситуация, но този път задържането на слееп не помогна. Близо 30тина мин. се опитвах да задържам и да го включа докато накрая взе че стана. Не искам пак да се мъча. Някакви идеи?
Using MacBook Air + MacBook Air SuperDrive + iPhone 2g with 8GB storage and FW 1.1.4
Аватар
Zaro

Re: Изгасва и трудно тръгва

Мнение от Zaro »

И на мен ми се е случвало няколко пъти и нямам идея защо така се получава, но това което правя аз е рестарт, чрез задържане на хоум и слиип бутоните за няколко секунди. L-)
iPhone 4GB,FW 2.2
vask000

Мнение от vask000 »

Здравейте, имам същия проблем със заспиването. Телефонът ми е Iphone 8gb - 1.1.4. Взех го преди една седмица и вече имам проблем. Докато работех с него изведнъж "заспа", заклиючих го и в следващия момент не можах да го отключа. Пробвах с бутоните sleep и home, но след като се включи при следващото заключване отново заспива и за да мога да работя с него трябва ли всеки път да се усложнява така със това задържане по 20 сек. на бутоните? Тогава какъв е смисъла? Също докато е на usb този проблем липсва и всичко е ок, но махна ли го след като го заключа ако не го отключа до двайсет секунди вече е като заспал и всичко се повтаря докато непрестанно не натискам тези бутони. Моля помогнете!
Аватар
PunkoHead

Мнение от PunkoHead »

vask000, Пробвай с рестор отново
I.Netsov, Пробвай със задържане на sleep и home за около 10 секунди (докато не ти се появи логото на apple) и виж дали ще ти прави пак така. Ако продължи може би трябва да пробваш и ти с рестор :)
Полезни ръководства за iPhone тук
Apple iPhone 2G; 8GB; OS - 3.0 b2; HardCe iMat II Black
Apple iPod Shuffle; Blue; 2 GB
vask000

Мнение от vask000 »

Здравейте отново. Пробвах с restore но резолтат никакъв. Заключа ли го и до 20 секунди не го ли отключа телефонът вече е заспал и трябва да го включвам с бутоните sleep и home. Но когато телефонът е на зарядно или свързан с usb кабел към PC-то този проблем липсва, но изключа ли го проблемът е отново на лице. Много ще съм ви благодарен ако някои ми помогне да го оправя защото така е почти невъзможно да се използва, а телефонът е наистина много хубав. А вече какво ли не пробвах но без резултат и не знам какво да правя. Благодаря предварително.
foster8844

Мнение от foster8844 »

Моят пък първо започна да забива, после започна да се самоизключва, направих му restore и работи 5 часа и пак започна да изгасва. Сега даже не иска да се включи, реагира само когато е в ел. мрежата, а когато се опитах да му направя restore с itunes ми изписва, че има някакъв проблем и не иска да го ресторне. Моля помогнете!
victor11

Мнение от victor11 »

Така както сте го описали ми се струва, че има нужда от нова батерия.
vask000

Мнение от vask000 »

Батерията си е добре държи си без проблеми.Когато не е заключен си работи без проблеми. Друг е проблема,но въпросът е какъв?
foster8844

Мнение от foster8844 »

С батерията и аз не съм имал проблем, държи си нормално. Изобщо не мога да му направя restore с itunes.
vask000

Мнение от vask000 »

Здравейте отново. Някой няма ли нищо с което да ми помогнеte за моя iphone. Така ли да разбирам това, че никой не ми отговаря. Моля ви някой ако знае от какво може да ми заспива така телефона да ми обясни. Ще съм ви много благодарен.
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

Уверявам те, че ако някой знаеше къде се крие отговорът на въпроса ти, щеше да сподели с теб тук в темата.
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Аватар
Bloody
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от Bloody »

Понякога проблемите са причинени от софтуера, при което се решават с рестартиране на телефона. Ако това не помогне следва Restore до чисто състояние и отключване наново, като ако и след това проблемите продължават най-често виновникът може да бъде намерен под формата на хардуерен дефект... било то проблем с батерията или някой друг компонент.
iPhone 4S 16GB (5.1.1)
Krusell Orbit Black/Red калъф
foster8844

Мнение от foster8844 »

Добре, ама моя не иска да се ресторва. Дава ми някаква грешка, когато Itunes започне да го ресторва, дава prepare и после някакъв проблем. Някои да знае нещо по вапроса?
fidodido

Мнение от fidodido »

Преинсталирай Itunes като изчистиш всичко свързано с него и предишно свързване на телефона с него и пробвай на чисто!
foster8844

Мнение от foster8844 »

Преинсталирах Itunes и пак ми дава extracting software и после preparing iphone for restore... и после се чува дрънчене един път все едно вадя кабела от USB-то и след малко ми изписва The Iphone "Iphone" could not be restored. An unknown error occurred (1601). За друго не се сещам вече, някои ако се сети за нещо да пише, предварително БЛАГОДАРЯ!!!
victor11

Мнение от victor11 »

Може би това ще ти реши проблема: http://www.iphoneatlas.com/2007/08/03/a ... in-itunes/
foster8844

Мнение от foster8844 »

Ядосах се и го отворих и се оказа, че кафявото кабелче на батерията се е откачило, закачих го и вече няма проблем! :))
Публикувай отговор