Appstore - Security info required

Ако сте новобранец и имате iPhone или iPod touch отскоро, то тук е мястото, от което трябва да започнете (+ функцията за търсене на форума), преди да зададете за пореден път някой от най-честите въпроси!
grazia82

Appstore - Security info required

Мнение от grazia82 »

Здравейте!
Съвсем нова и зелена съм по отношение на ейпъл, почти нищичко не ми е ясно и понеже съм и с малко дете нямам време да се ровя да чета, да си играя стелефона и да го разучавам. Незнам дори дали ще успея да задам правилно въпроса си:( абе много съм зле с технологиите
Значи като влезна да тегля дадено приложение от аpp store натискам instal app, след това си вкарвам apple ID паролата и уж тръгва да се тегли и след секунда ми излиза прозорче където пише Securiti info required enter your :) apple id end password then tap securiti info and ansuwer the cuestions ( извинявам се ако не съм го написала точно).
Дано да сте ме разбрали
Аватар
gogi71

Re: Не мога да тегля приложения от app store

Мнение от gogi71 »

Отговори им и всичко ще e"ОК"
grazia82

Мнение от grazia82 »

Еееее,все едно ми говориш на китайски:) къде трябва да отговоря,какво да отговоря. До преди два дена си теглих като си вкарвах само паролата, сега защо става така.
victor11

Мнение от victor11 »

С цел повишаване защитата на акаунта ти е. Трябва да си избереш от списъка с тайни въпроси, да им дадеш отговори, които само ти си знаеш, и накрая да посочиш алтернативна поща, която да се ползва при загуба или забравяне на паролата.
grazia82

Мнение от grazia82 »

Добре де защо до сега никога не ми е искало да давам отговори, аз дорине знам какви отговори трябва да дам.
grazia82

Мнение от grazia82 »

Нищо не мога да направя, а мога ли да премахна този таен отговор и да си вкарвам само паролата?
victor11

Мнение от victor11 »

Не е нужно да се държиш като индианец пред пишеща машина. :) Няма нищо сложно - избираш си таен въпрос от списъка и отговаряш според въпроса. Например, на въпрос за име на домашен любимец въвеждаш името на кучето или котката си.
grazia82

Мнение от grazia82 »

Хехе,разсмя ме,ама да си кажа точно така изглеждам:((
Когато дам някакъв отговор ми пише грешка . Възможно ли е като са ми купували телефона там да са ми въвели някакви отговори и сега да иска точно тези отговори. А мога ли изобщо да ги махна тези отговори и да си вкарвам само паролата. Охх,сигурно ви е смешно, но аз писах по-горе че съм мн зле с техниката:)
victor11

Мнение от victor11 »

Значи, ако са зададени вече отговори. а ти не ги помниш/знаеш, единственият вариант е да се свържеш с поддръжката на Епъл, за да ти ги нулират.
Можеш да го направиш пo имейл оттук: http://www.apple.com/support/appleid/contact/
Избираш Contact us->Express Lane->iTunes Store.
Ще ти искат някои отговори, с цел удостоверяване на това, че акаунтът наистина е твой (напр. номер на дадена покупка, направена през акунта
; последните 4 цифри на кредитната/дебитната карта, която се ползва с акаунта; 
рождена дата; адрес и телефон, посочени в акаунта). След това ще ти нулират въпросите за сигурност и ще можеш да въведеш нови такива.
grazia82

Re: Appstore - Security info required

Мнение от grazia82 »

Много ти благодаря:). Сега пак ще опитвам и ако не успея ще направя това:)))
Публикувай отговор