значение на "работи с всички оператори чрез гевей турбо сим"
значение на "работи с всички оператори чрез гевей турбо сим"
Значи сигурно ще съм бъдещ собственик на Iphone 4/4s и форума ПОЧТИ съм го прочел целия защото Iphone който ще взимам ще е 2-ра употреба и НАИСТИНА не искам дори да ме прецакат за най малкото и за това чета всичко но на много потребители срещам работи с всички оператори чрез гевей турбо сим и се чудя как така работи с всички оператори чудя се и знам защото с ФАБРИЧНО ОТЛЮЧЕН Iphone проблемите са по малко но те са и повече пари но искам и да знам какво означава това по горе
Re: значение на "работи с всички оператори чрез гевей турбо сим"
да но нищо не разбрах което исках искам да разбера взимаш си този GEVEY слагаш го на мястото на microsim която ще ти дадат примерно от Мтел и то ти се олючва фабрично и коя от всички Gevey трябва да си взема за iphone 4s и какво се гледа бейсбанда или версията или нещо друго ?
Re: значение на "работи с всички оператори чрез гевей турбо сим"
Тези евтини решения излизат много скъпо понякога !
Значи с такова решение се моли да не се стига до рестор на телефона че актуалната версия на модем фирмуера за която ти работи турбо сима ако е по нова ще си прецакан.
Значи с такова решение се моли да не се стига до рестор на телефона че актуалната версия на модем фирмуера за която ти работи турбо сима ако е по нова ще си прецакан.
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2