iPhone 5s - bluetooth

Ако сте новобранец и имате iPhone или iPod touch отскоро, то тук е мястото, от което трябва да започнете (+ функцията за търсене на форума), преди да зададете за пореден път някой от най-честите въпроси!
Аватар
Павел Василев

iPhone 5s - bluetooth

Мнение от Павел Василев »

Привет колеги, има ли начин bluetooth на айфона да работи нормално както всички други устройства с bluetooth връзка?
Също така по случайност като свалях снимки на компа които съм снимал с тела и чрез кабела реших и да кача няколко семейни снимки за да ги показвам на приятели, какво беше учудването ми че не позволява ?:-/ , знам че не може свободно музика и филми да качвам заради политиката на епъл, ама чак и снимка да не можеш да качиш свободно и да не можеш да се свързваш нормално с други bluetooth устройства, ми се вижда меко казано недоумяващо :| ?
Последно промяна от Павел Василев на 27 Мар 2015, 18:19, променено общо 1 път.
Нещо, което работи не се пипа!
Аватар
ipeichiny

Re: iPhone 5s - bluetooth

Мнение от ipeichiny »

И аз съм пробвал как ли не с Bluetooth да кача снимки от телефона на Мака-не става и не става,затова ползвам Photo Streaming и не се замислям повече.
iDon't Know Where i'M Going But i'M Sure Where i'Ve Been...
Аватар
Павел Василев

ipeichiny написа:И аз съм пробвал как ли не с Bluetooth да кача снимки от телефона на Мака-не става и не става,затова ползвам Photo Streaming и не се замислям повече.

Да разбирам че ако сваля приложението - Photo Streaming, ще мога поне снимки да качвам и свалям свободно така ли? :)
A относно блутуута явно няма как да заработи нормално с други устройства?
Bojio

Мнение от Bojio »

Имаш Itunes и тези операции са съвсем възможни! Качваш и сваляш снимки без проблем, както и музика.
Iphone 2G 8GB
Iphone 3G 16GB
Iphone 4 32GB
Iphone 5S 16GB
Iphone 6 Plus 128GB
Iphone X 256GB
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Има сума приложения, в Стора, които вършат тази работа със снимките през блутут. А ако искаш истинсkи действащ блутут джейлваш и слагаш AirBlueSharing!
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Аватар
Павел Василев

Благодаря Ви колеги, наистина ми дадохте ценни съвети как да реша този проблем, но понеже тела ми е нов и закупен от техномаркета ще изчакам да мине година и половина заради гаранцията и тогава ще експериментирам с джейлването му! :)
Публикувай отговор