ММС на iPhone 2G FW 3.1?
ММС на iPhone 2G FW 3.1?
Здравейте,
Имам iPhone 2G сложих firmware 3.1 обаче тези ммс-и не мога да ги оправя, нямам камерка до полето за писане в смс!
Моля ви кажете ми как да го оправя! имашае качн source от който за изтегля addmms2g Или нещо такова но source-а не ми го добавя.....
нямам menu MMS в general>message дори и не мога и ръчно да ги въведа как да го накарам да се появи това меню :@
Имам iPhone 2G сложих firmware 3.1 обаче тези ммс-и не мога да ги оправя, нямам камерка до полето за писане в смс!
Моля ви кажете ми как да го оправя! имашае качн source от който за изтегля addmms2g Или нещо такова но source-а не ми го добавя.....
нямам menu MMS в general>message дори и не мога и ръчно да ги въведа как да го накарам да се появи това меню :@
Re: ММС 2G
Добави си в Сидия този сорс: http://www.sinfuliphonerepo.com/ и търси Enable MMS for 2G & 3.1.2 FW.
Re: ММС 2G FW 3.1
Оооооо супер много ти благодаря! Със Source-а имах малко проблеми докато го добавя ми показа 100 errors и цъках OK като побъркан
ама накрая е инсталирало това което ми трябваше, благодаря отново!

Предупреждавам!
Този хак, понеже е точно това, води до много по-бързо изтощаване на батерията на телефона. Ако имаш проблем с батерията да знаеш от какво е и се оправя единствено с премахването на този хак.
Този хак, понеже е точно това, води до много по-бързо изтощаване на батерията на телефона. Ако имаш проблем с батерията да знаеш от какво е и се оправя единствено с премахването на този хак.
Полезни ръководства за iPhone
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPhone 2G 16Gb ФЗ iOS 3.1.3
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPod Video 5.5Gen 30Gb Black
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
Така е, потвърждавам думите на MadM@X. За MMS на 2G по-удачният вариант е да се ползва Swirly MMS.
-
Инсталирах Swirly MMS 2 но не получавам MMS, а мога само да изпращам
Iphone 2g - 3.1.2 - Mtel. Като включа програмата се появява зелената икона горе в дясно, че всичко е наред и без проблеми изпращам MMS, но когато някой ми прати не получвам нищо. 3 човека ми пращаха и на трите оператори и все същата работа. Някой да е имал такъв проблем

Аз съм с 2Г, 3.1.2 и нямам проблем с получаването на ММС. Не знам дали има значение това, но аз си купих програмата. Може би ако е кракната прави проблем.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 & Motorola V3i
Винаги има значение дали е оригинална програмата или кракнатаegoist написа:Аз съм с 2Г, 3.1.2 и нямам проблем с получаването на ММС. Не знам дали има значение това, но аз си купих програмата. Може би ако е кракната прави проблем.

Полезни ръководства за iPhone
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
-
Тази не се е прецакала просто явно никога не е работила