Проблем със синхронизиране на снимки
Проблем със синхронизиране на снимки
Имам проблем със снимки който слагам в папката която се синхронизира с iTunes и телефона Photo Library. Преди месец която и да е снимка се синхронизираше (както и сега) само че сега като добавя нова и се синхронизира снимката която е с перфектно качество и е .jpeg свалена от нета на телефона се отваря Ама тя е като негатив зелен. Пробвах с много различни снимки все така. На компа перфектни след синх. зелени. На някого да му се е случвало? През iFunBox слагам снимката в QuickOffice без проблем отваря нормално снимката. Между другото ако някои знае пътя през iFunBox-а да кача снимките направо в Photo Library?
Re: Снимки
Опитай с Fix User Dir Permissions от SBSettings.
Забрави за директното качване във Photo Library, няма да стане. В папката със снимките, които искаш да качиш, трябва да има една папка iPod Photo Cache - изтрий я и синхронизирай отново.
Мерси на Victor 11 за пореден път ми помагаш 

Аз съм нова във форума и се извинявам предварително, ако не пиша на правилното място.... проблема ми е следния-като кача снимки от PC през iTunes те се изтриват автоматично при следващо качване на снимки. Помогнете 

Трябва да посочиш в iTunes една папка в която ще си държиш снимките. Всичко което е в тази папка ще се качва на телефона и съответно като триеш от папката - ще се трие и от телефона. Това важи за снимки и видео.
iPhone 3GS 16GB White - Official Unlocked from O2(UK) - iBoot 359.3 - iOS 6.1.6 - Drowned
iPhone 4S 16GB White - Factory Unlocked - iOS 8.1.3
iPad Air 2 64GB + Cell Space Gray - iOS 8.1.3
------------------------------------------
Полезни ръководства за iPhone
Смяна на TTL стойността на IP пакетите
iPhone 4S 16GB White - Factory Unlocked - iOS 8.1.3
iPad Air 2 64GB + Cell Space Gray - iOS 8.1.3
------------------------------------------
Полезни ръководства за iPhone
Смяна на TTL стойността на IP пакетите
Сега вече всичко е наред, много благодаря!