Ако сте новобранец и имате iPhone или iPod touch отскоро, то тук е мястото, от което трябва да започнете (+ функцията за търсене на форума), преди да зададете за пореден път някой от най-честите въпроси!
Здравейте с Iphone 3GS съм 3.1.2 и от няколко дни батерията ми пада адски бързо... като повися 15 минути в интернет и 20-25% отиват на кино... ако говоря само и чат пат натисна нещо за 1 ден и пада цялата Има ли някакво решение на този проблем ?
Би било хубаво да прегледаш преди това останалите теми по въпроса ти, които напоследък се дискутираха. Просто трябва да ги намериш и може и да се окаже че има решение извън рестора!
Дети се какво си инсталирал последно и започвай да динсталираш наред,най вече от Cydia.При мен почети всички програми свързани с подсещане за рожденни дни ми събаряха батерията почети като твоя случай.Гаранция, че е от някоя програма.
П.П. @uomoto-Защо веднага скачаш на рестор-а?
iPhone 6
MacBook Pro 13" Apple Magic Mouse Apple TV2 iPad Air
Махни MobileSubstrate и кажи как се държи батерията.
ПП.
Ако си с ФЗ телефон и имаш инсталиран ultrasn0w, махането на MobileSubstrate ще махне и ultrans0w и съответно ще заключи телефона.
iPhone 3GS 16GB White - Official Unlocked from O2(UK) - iBoot 359.3 - iOS 6.1.6 - Drowned iPhone 4S 16GB White - Factory Unlocked - iOS 8.1.3 iPad Air 2 64GB + Cell Space Gray - iOS 8.1.3 ------------------------------------------ Полезни ръководства за iPhone Смяна на TTL стойността на IP пакетите
Благодаря за отговорите, а и не "рева" просто питам Междудругото рестартирах няколко пъти телефона и от снощи батерията държи доста стабилно... дори и като си действам из интернет и скайп... много странно нищо не съм спирал... нито ресторвал