Iphone 4 проблем отговаряне на обаждане.
Iphone 4 проблем отговаряне на обаждане.
Здравейте от 3 седмици съм собственик на Iphone 4 към GLOBUL, телефона е с софтуер 4.1.2 и е jailbreak s ultrasn0w. Проблемът ми се състои в това че понякога да речем в 10% от обажданията ми не мога да вдигна телефона, телефона звъни а аз не мога да плъзна слайдер-а и да отговоря. След като телефона спре да звани мога да го ползвам пак нормално. Отначало като ми се появиха тези проблеми му сложих на ново софтуер-а с set as new, и го jailbreak наново, но днес пак ми се появи този пробле. На телефона съм качил доста малко програмки имам SBSettings facebook skype и две навигации, нищо което да го товари и спича. Моля някой ако има съвети как да реша проблема да ги дава. Четах доста в нет-а и има доста хора с проблеми като моя, телефонът ми е в гаранция и се чудя дали да има смисал да ходя да се обяснявам като явлението се проявява рядко но е доста досадно телефон за 1000 лв и да не можеш да отговориш когато някой ти звъни.
Re: Iphone 4 проблем отговаряне на обаждане.
Приятелю, телът Ти може да е и за 10 000 кинта и пак да не можеш да го използваш. От Ейпъл са предвидили нормална работа на устройството без да проектират Джейл в него. Сети ли се да тестваш за същият проблем без да го джейлваш?
"Legio Patria Nostra"
съгласен съм с housemd70
-
Веднъж имах този проблем , но съм с 3GS. Значи въпросните SB Settings правят много мизерии. Да го имаш впредвид!
SAMSUNG GALAXY W
-
Хора вие ме отказахте от този телефон
Дай да видим как стоят нещата с Ipad-а.

Няма нещо, което да е последен писък на технологиите и съответно да не дава бъгове. Това си е съвсем в реда на нещата.
"Legio Patria Nostra"
Не се отказвай, телефона е супер, няма друг като него. Понасяйки несгодите на джейла, нормално е,както казват колегите,да има и бъгове. Но за всеки такъв "бъг" си има решение. Ето какво направи един приятел с подобен проблем на твоя:georgimalinov написа:Хора вие ме отказахте от този телефонДай да видим как стоят нещата с Ipad-а.
EZDecline от cydia
Инсталваш и при позвъняване няма да се появява слайдъра, а червена и зелена слушалка и при заключен телефон! Няма да ти се налага да плъзгаш пръста....а да бутваш!
Дано съм бил полезен!
-
Точно Айфоуна няма нещо , което да не можеш да му сложиш. 

SAMSUNG GALAXY W
И аз го имах този проблем, но след качване на 4.3.3 по мой наблюдения проблема го няма.
iPhone 6 Gold 128gb Factory Unlocked | 2x iPhone 6 Gold 16gb
iPad Air 32GB Space Grey
iPad Air 32GB Space Grey