Странен проблем със слушалките - пръщят - не пръщят?

Ако сте новобранец и имате iPhone или iPod touch отскоро, то тук е мястото, от което трябва да започнете (+ функцията за търсене на форума), преди да зададете за пореден път някой от най-честите въпроси!
Аватар
nikyyyyyy

Странен проблем със слушалките - пръщят - не пръщят?

Мнение от nikyyyyyy »

Здравейте, от днес нещо слушалките (може би не са те) започнаха да пръщят. И по-точно дясната, но гадно много. Помислих си, че е от тях, но одеве като се прибрах ги свързах към докинг станцията (отзад) и свириха перфектно (както си свирят), след което ги свързах към телефона и отново започна да пръщи дясната. Дали да не дам телефона на почистване (хардуерно)? Или от какво може да е проблема - не е изпускан, намокрян или нещо от сорта. Просто ей така от нищото.

Благодаря на отзовалите се :)
atanas

Re: Странен проблем със слушалките - пръщят - не пръщят ?

Мнение от atanas »

Аз лично си падам по други напрЪщяли неща, но сигурно ще намериш и любители на слушалки да ти помогнат. Всички вкусове са в природата ;-)
Аватар
nikyyyyyy

Мнение от nikyyyyyy »

atanas написа:Аз лично си падам по други напрЪщяли неща, но сигурно ще намериш и любители на слушалки да ти помогнат. Всички вкусове са в природата ;-)
И аз си падам по новата реклама на Мастика Пещера и напрЪщялата девойка на нея - Галена ;) Знам я не от песните и ами от знаете от кое ;) А иначе ми е странно с тези слушалки какво стана.

Пп > Речникът ти е много добър, браво ;)
Apostol83

Мнение от Apostol83 »

Mоже би си си издънил слушалката, Ай Фона дава 2x30 mW за сравнение една Нокия дава 2x5 /2x10 mW един I-river 2x15 / 2x20mW... от тука следва че Ай фона може да изгори слушалките аз заради това си ограничавам volume limit-a а и за да не стана глух :) Eдинствено Sony EX-85 слушалките ядът повече мощност, но те са 2x100 mW ... а тези на Ай Фона са много "нежнички" ... пробвай с други слушалки и аифонските в друг източник пак трябва да си пращи ако ги усилиш ... по принцип като се издуха слушалка то това се чува при по силен звук над 80 dB.
Аватар
nikyyyyyy

Мнение от nikyyyyyy »

Нали това съм казал, че когато същите слушалки са в докинг станцията на МАКС не пръщят и от там си мисля, че е нещо от телефона.
Apostol83

Re: Странен проблем със слушалките - пръщят - не пръщят?

Мнение от Apostol83 »

Док станцията няма volume control... така че как знаеш че е на макс? От аи фона като слушаш тихо чува ли се пукането и това пукане когато има бас ли е или е като статичен шум?
Аватар
nikyyyyyy

Мнение от nikyyyyyy »

Apostol83 написа:Док станцията няма volume control... така че как знаеш че е на макс? От аи фона като слушаш тихо чува ли се пукането и това пукане когато има бас ли е или е като статичен шум?
Оказа се от слушалките. Пробвах ги на друг iPhone, но отново е същото. Бихте ли ми препоръчали слушалки ако може Епъл, но да не са онези с тапите понеже не ми харесва какъв звук вадят.
Apostol83

Мнение от Apostol83 »

Sony-EX85 - къртят мивката в нас като ги надуя :) 2x100mW .. ама са 120 лв моите са с Iphone jack compatible :)
Аватар
nikyyyyyy

Мнение от nikyyyyyy »

Колко mW са слушалките в комплекта?
Apostol83

Мнение от Apostol83 »

или 2x25 mW или 2x50 mW то това не показва задължително качество но показва - колко мощност искат... т.е повече mW по тихо се чуват... но на мен ми ги издува на макс и много кефи с кристален звук дори и наи силно :) Но ако ги пусна тези слушалки на Сони мп3 то което е 2x10mW което е 3 пъти по слабо от айпод/айфон ... направо не може ги издуе изобщо :)
Публикувай отговор