Проблем при регистрация в iTunes
Проблем при регистрация в iTunes
Здравейте
Проблема е там, когато попълвам данните си за номера на виза картата ми - ми дава, че е невалидно. Направих го и през телефона - същото е. Информацията, която давам е вярна. Не съм сигурен колко пари имам в картата - това проблем ли е ... ако не от какво може да е ..
Проблема е там, когато попълвам данните си за номера на виза картата ми - ми дава, че е невалидно. Направих го и през телефона - същото е. Информацията, която давам е вярна. Не съм сигурен колко пари имам в картата - това проблем ли е ... ако не от какво може да е ..
Re: Проблем при регистрация в iTunes
Би било хубаво да провериш каква наличност имаш, дали е валидна, дали попълваш всичко правилно и дали банката издател има отношение (при някои карти на банки има проблем) към пазаруването от Ап Стора!
"Legio Patria Nostra"
Обадих се на банката ми, и ми казаха, че е трябвало да имам 4 лв в картата, за да мога да се регистрирам в айтунс - 4лв за регистрация се плащали, това нормално ли е ха 

Нормално е. Ще ти вземат пари за верификация, които ще ти върнат после.
"Legio Patria Nostra"
приятелче имах сьштия проблем преди време просто ако картата ти е виса електрон няма да стане виж дали е такава 

Ако няма пари в картата ти няма да стане провери си банковата сметка 

най-хубавите електронни карти са от ПИБ - виза електрон, другите като маестро и мастера много проблеми ще ти правят - от личен опит го знам!
-
Здравейте,
При регистрацията ми изпращат мейл за потвърждение на който не излиза линка за да потвърдя, че пощата е моя. Някой имал ли е такова чудо?
Благодаря
При регистрацията ми изпращат мейл за потвърждение на който не излиза линка за да потвърдя, че пощата е моя. Някой имал ли е такова чудо?
Благодаря
Препрати си писмото към поща, различна от abv, и ще видиш линка. Писано е за това сигурно над 1000 пъти.
- IphoneManiakk!
Абв е възможно най-лошата поща... Лично според мен най-хубавите са gmail или някоя която си е на твой домейн и я ползваш с horde
Iphone 3GS Black 16 gb - Ios 5 Untethered - ФО