проблем с appstore
проблем с appstore
Първо си свалях без проблем безплатни приложения... после реших да си купя няколко приложения.. въведох си картата, купих няколко.. след което в картата парите свършиха. Реших да си сваля някое безплатно приложение, но изненадващо започна да ми иска карта, след като в картата няма пари следователно картата ми е отхвърлена и аз немога да сваля нито 1 приложение...? Може ли някой да ми помогне?
iPhone 4S 16GB iOS 5.0.1 *Untethered JB (Absinthe 0.4)*
iPod Touch 2G 8GB iOS 4.2.1 *Tethered JB (Redsn0w)*
iPod Touch 4G 32GB iOS 5.0
Re: проблем с appstore / iphone 4S 5.0.1
Трябва да заредиш малко картата, най- вероятно не за били налични пари в нея, когато от Apple са искали да си изтеглят парите от покупките ти. Самата транзакция винаги е със закъснение, а не на момента при закупуване на приложение. Или си изтеглил парите от картата си преждевременно и Apple не са успяли да си ги изтеглят или си си купил за малко повече от наличните ти пари в картата и когато от Apple са ти изпратили фактурата- в картата не е имало достатъчна наличност (както казах- реалното плащане става винаги по- късно)
Зареди си картата и въведи като конфирмация три- цифрения код на гърба и в диалоговия прозорец, който ти се отваря, когато искаш да изтеглиш каквото и да било приложение.
Зареди си картата и въведи като конфирмация три- цифрения код на гърба и в диалоговия прозорец, който ти се отваря, когато искаш да изтеглиш каквото и да било приложение.
iPhone 6S Space Gray 64GB, ФО, iOS 9.3.1
Re: проблем с appstore / iphone 4S 5.0.1
ОК. Благодаря за бързият отговор : ) Това и ще направя! 

iPhone 4S 16GB iOS 5.0.1 *Untethered JB (Absinthe 0.4)*