проблем с Бак ъп-а от стария на новия телефон

Ако сте новобранец и имате iPhone или iPod touch отскоро, то тук е мястото, от което трябва да започнете (+ функцията за търсене на форума), преди да зададете за пореден път някой от най-честите въпроси!
nikso

проблем с Бак ъп-а от стария на новия телефон

Мнение от nikso »

Значи взех си новия айФон и реших да си прехвърля инфото от стария.. До тук вс ок..
пробвах през облака но нещо не стана, затова реших през компа- Айтиунс , прехвърлиха ми са единствено програмите и контактите и музиката (снимките не ми се появиха, както и есемесите и хронологията от прогрмаите като УатсЪП ) а точно те ми се иска да си ги имам. Пазя цялото инфо на стария телефон, но на новия така и не се появява и другото което като вкл. УатсЪП на новия,автоматично ми затваря стария заради мобилния номер и не знам дали така може да се прехвърлят съобщенията (освен програмата) на телефона.Направих бакъп на стария през Облака с УатсЪп автоматично но отнвото старите съобщения не ми се появяват :(
Та въпроса ми е може ли изобщо да се върнат съобщенията и чатовете ми от УатсЪп , както и СмС-ите...
и през къде да направя синхронизацията ОБлака или КОмп-а?
благодаря
victor11

Re: проблем с Бак ъп-а от стария на новия телефон

Мнение от victor11 »

Откъдето и да го правиш, резултатът ще е сбозен телефон, с проблемни нотификации и бързо падаща батерия. Задай го като нов, ако не желаеш проблеми. Бекъпът от старо устройство съдържа служебни данни, които не са за по-новото.
robobobo

Мнение от robobobo »

Да се похваля, че най-накрая попаднах на подходящите гаражни врати. Купих си такава, която се задвижва с дистанционно и е голям кеф. Препоръчвам горещо на всички, не си хабете нервите, а си осигурете удобство и сигурност. Не правете като мен, дето чаках толкова години, преди да си купя, сега съжалявам, че не го направих по-рано.
Последно промяна от robobobo на 12 Сеп 2019, 11:41, променено общо 1 път.
Аватар
plamen5rov
Обратна връзка:

Мнение от plamen5rov »

robobobo написа:Напълно съм съгласен с това. По-добре си прехвърли на ръка важните неща.
Очаквах да е по-безпроблемно, но щом казвате - ще се съобразя.

Няма ли поне начин да си запазя (някъде) контактите във вид, удобен за четене/преглеждане? Някакъв App или нещо друго?
Blogatstvo.com - шътокуа за богатството, успеха и...нещата от живота
Soze

Мнение от Soze »

Варианти много (платени и безплатни) кой с каквото свикнал. Аз за контакти ползвам Contacts Tools (платена) и ги запазвам локално на компа.
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
victor11

Мнение от victor11 »

Контакти, бележки, отметки можеш да запазиш и после върнеш също и с iTools. Може също да запазиш и възстановиш данните от някое/и приложение/я, ако желаеш.
Аватар
plamen5rov
Обратна връзка:

Мнение от plamen5rov »

При мен всичко мина безпроблемно. Добавих новия телефон в iTunes като ново устройство, после синхронизирах (всичко това през макбука) и сега имам и контакти, бележки и всичко останало - като си бях в стария.
Blogatstvo.com - шътокуа за богатството, успеха и...нещата от живота
Публикувай отговор