Откъде се избира БГ език при Фейсбук и Вайбър
- Павел Василев
Откъде се избира БГ език при Фейсбук и Вайбър
Привет колеги, с iPhone 5s - iOS 8 съм, като влезна през сафарито към фейсбук страницата от там директно по подразбиране си ми излиза на БГ език, но когато използвам официалното приложение на фейсбук от iPhone менюто си ми излиза на английски и никъде не можах да открия избор на БГ език, същото важи и за вайбъра при положение че си имат официално с БГ меню, как да избера БГ език?
Нещо, което работи не се пипа!
Re: Откъде се избира БГ език при Фейсбук и Вайбър
Никога не са имали бг език горепосочените,поне аз не знам
Iphone 5 16gb, ipad mini 16gb
И аз съм на мнението на колегата по-горе.
iPhone X iOS 12.1
iPhone 8 iOS 12.1
iPhone 6 iOS 12.1
Apple AirPods
MacBook Pro macOS Mojave
iPhone 8 iOS 12.1
iPhone 6 iOS 12.1
Apple AirPods
MacBook Pro macOS Mojave
Ако си с 8+, разгледай си настройките - от телефона се активира.
"Мисля-значи съществувам"
- Павел Василев
Привет, с iOS 8 съм и не съм ъпдейтвал по-нататъка, предполагам че ще трябва да ъпдейтна до iOS 8.1 който е вече наличен и тогава да видя къде са въпросните настройки за езика?Alxx написа:Ако си с 8+, разгледай си настройките - от телефона се активира.
И сега ги имаш
Те там, в интернешънъл.

- Павел Василев
Alxx написа:И сега ги имашТе там, в интернешънъл.
Привет, досега се мъчих чрез Гугъл транслатора да разбера къде се намира в сетинга - интернешънъл, не разбирам английски и не можах да го намеря, ще ти бъда благодарен ако ме насочиш стъпка по стъпка от setting насетне къде да ходя?

Settings>General>Language&Region>Add Laguage>Български !
- Павел Василев
gogi71 написа:Settings>General>Language&Region>Add Laguage>Български !
Благодаря за съдействието, оказа се че си е избран България, явно трябва да ходя някъде в самата настройка на фейсбук и на вайбър приложението... ? Извинявам се че ви занимавам с глупости но с английския съм скаран и затова гледам дадено приложение което има официално Бг език и търся начин да го включа, инак като влизам на фейсбук през сафарито си ми излиза автоматично на бг, но не и чрез приложението (F)... ?
Това, което си избрал като български при активирането са регионални настройки за форматите. Онова, което ти е показал Гоги е в езиците на менютата и не става автоматично, освен ако не го включиш сам. Прави се преди инсталирането на програмите.
- Павел Василев
Опитах всичко но не става, явно че проблема е че няма БГ език от поддържаните езици - както е видно на снимката....

В такива приложения менютата не са кой знае колко различни. Мой съвет е да се опиташ да запомниш 20-30 думи на английски. И за теб самия ще е доста полезно.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
- Павел Василев
Преди около 15 и повече години когато мтел бяха "Citron gsm", тогава ползвах мобилен апарат "Maxon" и бях научил английския покрай него:), прав си че е хубаво да ги науча, но на мен ми е приятно да чета на БГ и затова гледам да ползвам всичко възможно което го има официално на БГ език - приложения и програми за iPhonegorgior написа:В такива приложения менютата не са кой знае колко различни. Мой съвет е да се опиташ да запомниш 20-30 думи на английски. И за теб самия ще е доста полезно.

Благодаря все пак на всички колеги които се опитаха да ми помогнат

Честно казано, като знам какви са им преводите на тези менюта, то май си е по-добре да не са преведени.
Между другото върна ме в онези години с Цитронките (голямата карта) Тогава имах Моторола Стартак. Страшна гъзария. Като му опънех антената ...Малиииййй
А имах и Максон по-късно вече при Мобилтел, но беше модерен, малък фин... И на него като му сложих менюто на арабски ли беше, та на китайски ли. Баси зора до като го оправя после. хахаха. Ей налегнаха ме спомени

Между другото върна ме в онези години с Цитронките (голямата карта) Тогава имах Моторола Стартак. Страшна гъзария. Като му опънех антената ...Малиииййй

А имах и Максон по-късно вече при Мобилтел, но беше модерен, малък фин... И на него като му сложих менюто на арабски ли беше, та на китайски ли. Баси зора до като го оправя после. хахаха. Ей налегнаха ме спомени
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB