Съвет относно Icloud

Ако сте новобранец и имате iPhone или iPod touch отскоро, то тук е мястото, от което трябва да започнете (+ функцията за търсене на форума), преди да зададете за пореден път някой от най-честите въпроси!
c0l0r

Съвет относно Icloud

Мнение от c0l0r »

Не знам дали тук е мястото, но реших да ви споделя проблема. Ако някой има предложения отворен съм. Вчера купих iphone 7 на приятелката ми и взех нейния, който е iphone 6 след като му върнах заводските настройки ми изписа Activation locked или нещо от този сорт. Оказа се, че apple id на приятелката ми е блокирано и вариантите са 2 или чрез емайла или да изпратя на apple снимка на кутията и касовия бон за да докажа, че не е краден. До тук добре но пощата която е в АБВ, когато я е създавала преди 7-8 години не и знае паролата и не е дала коректни данни поради което от НетИнфо не могат да ми осигурят достъп до пощата и да си сменя паролата на акаунта. Магазини, то който сме закупили телефона ни дадоха единствено гаранционна карта която apple не признаха. Какво да правя, някакви съвети??? (пробвах в apple с тайните въпроси но някой бъркам и не става датата на раждане я пиша и минаваме на въпросите където някой от тях е грешен и се оказвам в задънена улица.
Публикувай отговор