iPad 2 wifi - ползване на мобилен интернет
iPad 2 wifi - ползване на мобилен интернет
Искам да попитам дали е възможно по някакъв начин могат да се осигури постоянен интернет от някой от мобилните оператори на този модел .. не като wi-fi а навсякъде като 3g .. извинете въпроса може да ми е доста тъпно съм незапозната по темата 

- nasoblg95
- Обратна връзка:
Re: iPad 2 wifi 32 gb
Да отиваш в Мтел, ГЛобул, Вивател и им казваш искам 3G нет на ipad. Дават ти карта като за телефон и си готова.
Samsung Galaxy S3 White 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
Да, но къде ще е сложи? Модела не е 3G.
п.п Няма как да стане, освен ако имаш iPhone и да споделяш интернета от него.
п.п Няма как да стане, освен ако имаш iPhone и да споделяш интернета от него.
Последно промяна от lian на 18 Окт 2011, 21:24, променено общо 1 път.
- nasoblg95
- Обратна връзка:
Оп, не съм прочел както трябва. Извинявам се 

iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
а няма ли възмонжност чрез тези преходните устройства който дават възможността да се изпозлва usb на ipad да се включи usb-то което се използва за лаптопите
- nasoblg95
- Обратна връзка:
Мисля, че не е възможно това. 

iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
http://www.mtel.bg/wi-fi-routers/vodafo ... /index.php аз съм с това и съм много доволен
аз съм много доволен от това

ползвам си нет от тела, пада и лаптопа от бисквитката... нета хвърчи

Hotspot от телефона е най удобният начин.Той действа като рутър и айпада се връзва Ви - ФИ
Мерси че ме повтори.
Сори обаче не само айфон може да споделя.......lian написа:Мерси че ме повтори.
Re: iPad 2 wifi - ползване на мобилен интернет
колеги не знам за вас, ама аз MyWi досега не съм успял да го подкарам да работи, нито на Айпада, нито на Айфона. Инсталирам програмата, инсталирам On Demand, виждат се двете устройства, обаче това което е клиент не иска да си
присвой IP адрес и това е.
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
Ipad Air 32gb wifi only
Apple watch sport 42mm
то тва mywi според мен е пълен боклук и за нищо не става
... на стария ми тел какво ли не правих за да го подкарам и така и не тръгна тая кранта 

MyWi 5 (платено !) - при мен си работи като змей
Ползвам го често и не съм имал никакви проблеми .

Ползвам го често и не съм имал никакви проблеми .
iPad Pro 9.7 - 3G 32G 10.3.1 ; 5S 10.3.1
плати си програмата и ще ти върви, както си му е реда. Кракнатата е бъгъваdarkheroz написа:колеги не знам за вас, ама аз MyWi досега не съм успял да го подкарам да работи, нито на Айпада, нито на Айфона. Инсталирам програмата, инсталирам On Demand, виждат се двете устройства, обаче това което е клиент не иска да си
iPhone 5 16GB (MTel) iOS 8+
iPad 4 32GB WiFi (White) iOS 8+
iPad 4 32GB WiFi (White) iOS 8+
-
Здравейте
и аз имам подобен въпрос. На скоро ми подариха ipad2 ама тъпото е че е само wifi
а на мен ми трябва да си ползвам навигация в колата.
и да попитам има ли някакви варианти
Благодаря ви !

Благодаря ви !
Не. Щом е модел без модул за данни (3Г в случая на иПад2) - няма и ГПС и съответно локейшън сървисът остава да локализира само по ВиФи точките... което се сещаш, че по принцип е доста неточно, а в движение е безсмислено и практически невъзможно. Т.е. - не става.
Затова и някой като ме попита, винаги му казвам, че ако избира иПад, а има проблем с бюджета - по-добре да си вземе по-стар и/или с по-малко памет модел, но да е модел с 3Г (и ГПС)... отколкото да вземе по-нов и/или по-"голям" модел само с ВиФи. Но народът продължава да се мята на по-лъскавите модели и да пести от толкоз важна възможност, която реже маса възможни приложения (дори и ако не му се сложи СИМ-карта за постоянно)...

Затова и някой като ме попита, винаги му казвам, че ако избира иПад, а има проблем с бюджета - по-добре да си вземе по-стар и/или с по-малко памет модел, но да е модел с 3Г (и ГПС)... отколкото да вземе по-нов и/или по-"голям" модел само с ВиФи. Но народът продължава да се мята на по-лъскавите модели и да пести от толкоз важна възможност, която реже маса възможни приложения (дори и ако не му се сложи СИМ-карта за постоянно)...

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Е,да. Има начин - с малко програмки от сидиа да му закачиш външна блутуут навигационна антена. Играчка е и малко кинти за програмата, ама става.
"Мисля-значи съществувам"
Не е проблем. Качваш BT stack GPS от Sydia платен или хакнат вариант за външен GPS и летиш с каквото си поискаш. Има вече Garmin. iGo, Navigon, Sygic, Tom Tom и тн. работещи перфектно.
Вместо да отварям нова тема ще попитам тук.
От няколко дни не мога да си отворя App Store смисъл отваря се приложението, но почва да зарежда и ни се появява нищо или само някой надпис се появява на някое приложение и не знам по каква причина.
Нито е джелван нито нищо и това става само с App Store и iTunes, които си вървят заедно.
С версия 5.1.0 на пад 2
Някакви идеи?
От няколко дни не мога да си отворя App Store смисъл отваря се приложението, но почва да зарежда и ни се появява нищо или само някой надпис се появява на някое приложение и не знам по каква причина.
Нито е джелван нито нищо и това става само с App Store и iTunes, които си вървят заедно.
С версия 5.1.0 на пад 2
Някакви идеи?

-
Брат са да те попитам ..Berg666 написа:Не е проблем. Качваш BT stack GPS от Sydia платен или хакнат вариант за външен GPS и летиш с каквото си поискаш. Има вече Garmin. iGo, Navigon, Sygic, Tom Tom и тн. работещи перфектно.

тея програми "Garmin. iGo, Navigon, Sygic, Tom Tom
като не хакнат ще ги купуваш ли ? по 100на долара бройката са !
като не хакнат ще ги купуваш ли ? по 100на долара бройката са !
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Apple watch sport 42mm
Ipad Air 32gb wifi only
Apple watch sport 42mm