iPad 2 - не могат да се деинсталират приложенията

Таблетът iPad на Apple се явява нещо като големият брат на iPhone. Устройството разполага с голяма част на функциите и възможностите на мобилния телефон, без функционалност на телефон, но е с по-мощен хардуер и по-голям екран.
tnt3

iPad 2 - не могат да се деинсталират приложенията

Мнение от tnt3 »

Здравейте!

iPad 2 16гб Wi-Fi с джейл, 5.1.1

Като се опитам да ънинсталирам или дори да преместя иконите на приложенията не се получава - иконките не се 'разтреперват' и най-важното няма "х" отгоре вдясно на иконката за ънинстал.

Когато е активирана мултитаскинг лентата отдолу мога да затварям самите приложения.

Пробвах да преинсталирам 5.1.1 - може би Епъл неподписват вече този софт, грешката / "your device is not eligable for this soft" 3194 / излиза пи опит за рестор и това е.

Пробвах какво ли не - от преинсталиране на mobile substrate, до качване и махане на приложения които уж крият тази функция /дори незнаех, че има такива/.

И сега не иска да ресторне на 5.1.1, 6.0 не искам да го качвам че ще загубя джейла, а немога да махна старите и неработещи приложения /айпада го купих днес, не беше джейлнат и аз го джейлнах, но незабелязах преди това дали присъства този проблем, за което ме е яд, но неможех да предположа подобно нещо/.

Нямам Restriction в менюто, което имат някои да забраняват триенето на приложения, нито пък Profiles.

/макар отгоре вляво където по принцип пише iPad на мен ми пише default ?!/

Aко някой има идея моля да помогне.

Поздрави!
Аватар
gogi71

Re: iPad 2 - не могат да се ънинсталират приложенията

Мнение от gogi71 »

Ако имаш запазени SHSHs за 5.1.1 :

viewtopic.php?f=19&t=43204

Ползваш последната версия на redsn0w.
victor11

Мнение от victor11 »

Първо опитай следното:
1. Отвори /private/var/mobile/Library/Preferences/com.apple.demo-settings.plist с iFile.
2. Сложи ключовете LockIcons и StoreDemoMode от true на false.
3. Изтрий /var/mobile/Demo.mov, ако го има.
tnt3

Мнение от tnt3 »

victor11 написа:Първо опитай следното:
1. Отвори /private/var/mobile/Library/Preferences/com.apple.demo-settings.plist с iFile.
2. Сложи ключовете LockIcons и StoreDemoMode от true на false.
3. Изтрий /var/mobile/Demo.mov, ако го има.

Точки 1. и 2. бяха изпълнени, респринг и.... готово!
Благодаря много, Виктор! Ела сега в Младост 3 да черпя бира и кебапчета, ако имаш време!

Поздрави!
Публикувай отговор