Смяна на дисплей на iPad2

Таблетът iPad на Apple се явява нещо като големият брат на iPhone. Устройството разполага с голяма част на функциите и възможностите на мобилния телефон, без функционалност на телефон, но е с по-мощен хардуер и по-голям екран.
lineares

Смяна на дисплей на iPad2

Мнение от lineares »

Здравейте,
Някой може ли да ме насочи къде мога да си сменя дисплея на iPad2
И колко ще ми струва евентуално
Мерси
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Re: Смяна на дисплей на iPad2

Мнение от mitku »

В официалния сервиз - Creative Center. Но няма смисъл... доколкото се сещам като гледах друга подобна тема някъде - цената за смяна на дисплей (което включва и дигитайзера и т.н.) е към 650-700 лв., т.е. малко над тази, за която може да се вземе иПад 2 втора ръка. Другият вариант е да си намериш сам дисплей отнякъде (разбира се - пак става дума за целия комплект с дигитайзера, предното стъкло и т.н.) и в някой гаражен сервиз да ти го сменят за 50-60 лв. Евентуално може в eBay, но доколкото съм гледал отзиви - са много фалшиви... и остава само варианта ако намериш от някъде повреден иПад, от който да вземеш дисплей. Абе - с две думи: най-добре мисли за друг иПад вместо да се набутваш да поправяш този - което хем ще е маса пари, хем е много вероятно да не е същото вече като работа. Но нищо не ти пречи поне да се обадиш в Creative Center. Хората са любезни и ще ти кажат как стои въпросът и колко струва. B-)
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Аватар
The Shaman
supporter

Мнение от The Shaman »

Бая глупости изписа митку! Невярни неща;)
berry3gs

Мнение от berry3gs »

Ако е гаранционен го занеси в Creative Center , там може да ти го заменят със чисто нов за 200-300 лв
barbaran

Мнение от barbaran »

Ако не е гаранционен - драсни тук да кажеш какво е станало и подробности, та да сме инфо и ние за подобни случаи, не дай боже.

Пазарувам онлайн от Хай БГ. Ако ми трябва преводи от немски на български или обратно, то ползвам преводи от този сайт http://prevodachite.com/немски-български. Купувам си самолетни билети от http://www.paravion.bg/. Когато ми трябват различни хранителни добавки ги взимам от www.herbamedicabg.com
Последно промяна от barbaran на 13 Окт 2012, 07:17, променено общо 1 път.
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

mitku, гениално изказване! Баеш наизуст, брато.
"Мисля-значи съществувам"
lineares

Мнение от lineares »

оправих го
излезе ми 320 лв.
Shaman i Gogi71 ми изпратиха на лс линк към Алексервиз http://www.alekserviz.com/
за един ден ми го смениха момчетата и в момента таблета си работи без проблем
не мога да кажа, че е като нов защото по метала си личи, че е изтърван.
лошото е, че се изръсих още 100 кинта за по - хубав калъф.
та съвета ми е по - добре да дадете 100-150 лв за по - добра защита отколкото да сменяте дисплея
и това е
благодаря на двамата, които ме насочиха към правилното място
The Chancer

Мнение от The Chancer »

Посъдрали са ти кожата ... на един приятел му бяха взели 150 лв. 320 лв си е направо кожодерство. По-скоро щях да го продам и да си взема нов.
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Най - обичам да чета отзиви в трето лице: "на един приятел", "на свако на баба му" и т.н. Фалшив дисплей мога да ти сложа за 120лв, ама като спре да работи след няколко дни/седмици - тогава какво ще правиш? Алексервиз дава дебела(като за оригинална резервна част) гаранция, така че избягвай коментари "посъдрали са ти кожата" и пр. Таванът като време в повечето "сервизи" е 30 дни, в Криейтив е 3м, в Алексервиз е 6 месеца!!!
Навремето ми смениха дисплея на 3гс-а и като спря след три месеца, просто го смениха пак, без пазарлъци и т.н.
"Мисля-значи съществувам"
The Chancer

Мнение от The Chancer »

И аз най-обичам някой като вземе да си прави реклама ... е сега му звъннах .. 7 месеца и си работи още :) А .. и каза, че изрично е искал и са му дали оригинален. То в БГ "оригинален" е доста размито понятие, та не бих се връзвал много на това :)) .. същото важи за почти 99% от случаите.
stenk

Мнение от stenk »

За продукти на Aplle закупени в чужбина важи ли международна гаранция в БГ ?
Примерно iPad закупен от САЩ или Хонг Конг...
genev

Re: Смяна на дисплей на iPad4

Мнение от genev »

Опа и моят Ipad 4 се прецака. Изтървах го от супер малка височина и дисплеят се напука целият и сега какво правим в гаранция е още днеска ще ходя да видя какво ще ми кажат в магазина. Имали някакъв вариянт да ми го сменят без пари :) все пак е в гаранция. Ако някой може да каже къде да отида също ще е добре . Много тъпо честно!!!
Аватар
nrj

Мнение от nrj »

Около 80-100лв струва стъклото. Останалото си е печалба за сервиза. Не е за начинаещи смяната на дигитайзер на iPad2, но пък не е и супер трудно. Всеки сам да си преценява дали му стиска и дали ще се справи сам. Инфо и видеота в youtube и ifixit има колкото искаш. Но 320лв е наистина много.
А, и да забравите за тия "оригинални" части, дето ви ги пробутват. Такива просто няма. Има по-добри и по-лоши ментета.
Tpaktop

Мнение от Tpaktop »

Изпуснах Ipad mini и му се спука тъча в горния край - не е засегнат дисплея. Някой знае ли дали се сменя само тъча (като nokia телефоните) или се сменя целия дисплей (като самсунгите). Препоръчайте от къде да купя.
Sovar

Мнение от Sovar »

И аз да попитам. Вчера по най-тъпия начин си изпусна таблета. Уж с калъф за 50 лв., но ъгълчето се вдлъбна малко. В рези случаи важи ли ми гаранцията или да забравям за нея?
Публикувай отговор