iPad Mini

Таблетът iPad на Apple се явява нещо като големият брат на iPhone. Устройството разполага с голяма част на функциите и възможностите на мобилния телефон, без функционалност на телефон, но е с по-мощен хардуер и по-голям екран.
misho94

iPad Mini

Мнение от misho94 »

Здравейте на всички подариха ми айпад мини ползвам го вече около 8 месеца и преди 3 месеца нещо стана с него заключисе и не ми приемаше паролата занесохго да ми го оправят и в началото си беше добре но след 2-3 дена започна да ми прави проблеми като: да се рестартирва сам часът и дата не са верни да ми забива и да не се оправя със часове да ме изхвърля от лайфая и наскоро се появиха още два проблема да не ми работи камерата и звукът също и вече незнам какво да правя пъсках го на фабрична настройка защото си мислех че има някой вирус във приложенията или някаде другаде но нищо не се променяше.
Ако можете да ми дадете някакъв савет какв савет какво да правя ще съм ви много благодарен. :)
Благодаря предварително. :)
Аватар
darkheroz

Re: iPad Mini

Мнение от darkheroz »

Това с "лайфая" ми хареса =D>
иначе като ти чета поста оставам с впечатлението, че нищо не ти работи нормално. Съвета ми е пак към сервиз да се обърнеш !
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
misho94

Re: iPad Mini

Мнение от misho94 »

Ще пробвам дано да се получи :)
Публикувай отговор