Въпроси относно Айпад Мини
-
Въпроси относно Айпад Мини
Добър вечер и Весели празници! Колебая се м-у Айпад Мини и Нексъс 7. До тук добре. Искам повече Айпад Мини, но Айтюнса не ми е познат и не знам точно как се борави с него. Искам да попитам:
1. Трябва ли някакъв специален формат на филмите за да ги гледам на Айпад Минито?
2. Трябва ли някакъв плейър за да ги гледам?
3. Приложенията в Аппстор повечето безплатни или платени са? (Става въпрос за Фейсбук, Скайп, Туитър, някоя и друга игра)
4. Мога ли да провеждам видеоразговори от айпада си фо някое андроид устроиство през скайп, или до компютъра, който е с Уиндоус 7?
Много ще съм Ви благодарен, ако ми помогнете, защото утре ще поръчвам някой от двата таблета и се чудя кой от тях.
1. Трябва ли някакъв специален формат на филмите за да ги гледам на Айпад Минито?
2. Трябва ли някакъв плейър за да ги гледам?
3. Приложенията в Аппстор повечето безплатни или платени са? (Става въпрос за Фейсбук, Скайп, Туитър, някоя и друга игра)
4. Мога ли да провеждам видеоразговори от айпада си фо някое андроид устроиство през скайп, или до компютъра, който е с Уиндоус 7?
Много ще съм Ви благодарен, ако ми помогнете, защото утре ще поръчвам някой от двата таблета и се чудя кой от тях.
Re: Въпроси относно Айпад Мини
1. Зависи какво имаш предвид под "специален" формат. Ако си купуваш филмите през iTunes- няма за какво да се притесняваш.
2. Не, ако гледаш "оригиналния" формат, който е в iTunes.
3. Всички от изброените апове са безплатни. Не знам защо мислиш, че са платени.
4. Естествено, че може.
2. Не, ако гледаш "оригиналния" формат, който е в iTunes.
3. Всички от изброените апове са безплатни. Не знам защо мислиш, че са платени.
4. Естествено, че може.
Mac Pro Quad
MBA '13 Maxed Specs
iPhone 5
MBA '13 Maxed Specs
iPhone 5
-
Относно филмите,с програмката Oplayer можеш да гледаш почти всички възможни формати и могат да се добавят субтитри.От двете,Mini-то е по-добро,но на твое място бих изчакал една година,за да си взема 2-ката,която със сигурност ще бъде с Retina дисплей и по-бърз процесор.Лично аз,като минах от Ipad 2 на Ipad 3,направо се шокирах колко по-добър е Retina дисплея.
Iphone 6 16gb Space Gray
Macbook Air 13' 256gb SSD i5 mid-2013
Macbook Air 13' 256gb SSD i5 mid-2013
-
Ами, филмите ще ги свалям от Замунда. Предложете ми някой добър плейър безплатен, с опция за дубтитри. Благодаря за отговорите Ви!
- The Shaman
- supporter
Доста трябва да прочетеш, преди да вземеш решение!! Доста!
Купи си програмата cineXplayer.Не е скъпа и чете всички формати за разлика от Oplayer HD
Моля ако може някой да обясни как става свалянето на филм от замунда или арена, или евентуално да се гледа онлайн? Аз имам и iPad 2 i mini, но нещо не ми се получава! Може ли да се тегли музика от тези тракери?
Принципно "най-лесният" начин е да ги сваляш на компютъра, да ги конвертираш в .mpeg(например) и да ги качваш после през iTunes.
Но повечето, да не кажа всички, конвертори са по $10+.
За това ти препоръчвам просто да си ги рентваш през iTunes. Не е толкова много.
Особено като имаш голям iPad- много приятно се гледа на него.
Но повечето, да не кажа всички, конвертори са по $10+.
За това ти препоръчвам просто да си ги рентваш през iTunes. Не е толкова много.
Особено като имаш голям iPad- много приятно се гледа на него.
Mac Pro Quad
MBA '13 Maxed Specs
iPhone 5
MBA '13 Maxed Specs
iPhone 5
Не си длъжен да ползваш айтунс, пробвай iTools 
Относно филмите, сваляй ги на компа и ги конвертирай с WinAvi All in one convertor, който си има опция за всяко устройство на епъл, освен това вгражда и субтитрите, само ги преименувай да са с еднакви имена
пп: Адски много програми са безплатни.
Видео разговорите нямаш проблем.
пп2: Вземи минито, това е моя съвет. Ползвам го откакто е излязло и е супер.

Относно филмите, сваляй ги на компа и ги конвертирай с WinAvi All in one convertor, който си има опция за всяко устройство на епъл, освен това вгражда и субтитрите, само ги преименувай да са с еднакви имена

пп: Адски много програми са безплатни.
Видео разговорите нямаш проблем.
пп2: Вземи минито, това е моя съвет. Ползвам го откакто е излязло и е супер.
iPhone 5G 16GB 6.0.1
iPad MINI 16GB 6.0.1
iPad MINI 16GB 6.0.1
Никои ли не знае как се свалят филми на айпад директно от замунда или арена без да минават през компютър ?
iPhone 5
Не бих казал - аз, например, знам. Ако напишеш в търсачката "torrent", може и ти да научиш.
без джейл не виждам как може да се подкарат торент програма на ios, или бъркам ?
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
Имаше едно приложение, но, естествено, го изтеглиха: viewtopic.php?f=22&t=29310&p=311584&#p311584
За тези без джейл, които са го пропуснали, остава вариантът да го потърсят в онези китайски програми за инсталиране на к**кнати приложения без джейлбрейк.
За тези без джейл, които са го пропуснали, остава вариантът да го потърсят в онези китайски програми за инсталиране на к**кнати приложения без джейлбрейк.
- angelovarna
- Обратна връзка:
Торент клиент за iOS няма (освен ако не е джейлбрейкнато устройството).
Качването на каквито и да е било формати филми през iTunes за third party app/player не е проблемно нито пък сложно.
В моя случай - ползвам VLC, качването на филм през iTunes за VLC отнема: около 30-40 секунди за 0,7-1GB видео.
Качването на каквито и да е било формати филми през iTunes за third party app/player не е проблемно нито пък сложно.
В моя случай - ползвам VLC, качването на филм през iTunes за VLC отнема: около 30-40 секунди за 0,7-1GB видео.
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
- izzo
- Обратна връзка:
Втори плюс за VLC, дори поддържа дубтитри - да се учуди човек!taylorkristenrobert написа:Ами, филмите ще ги свалям от Замунда. Предложете ми някой добър плейър безплатен, с опция за дубтитри. Благодаря за отговорите Ви!