Сваляне и разрхивиране на субтитри?

Таблетът iPad на Apple се явява нещо като големият брат на iPhone. Устройството разполага с голяма част на функциите и възможностите на мобилния телефон, без функционалност на телефон, но е с по-мощен хардуер и по-голям екран.
Аватар
Yavor

Сваляне и разрхивиране на субтитри?

Мнение от Yavor »

Здравейте,

някой може ли да ми да де идея как да се преборя със следното:

Свалям си филми от торентите направо на Айпада и ги гледам с Oplayer - дотук добре.
Обаче понякога ми се иска да си сваля и субтитрите, само че download addon-a на Сафарито прави някакви номера - дава ми 'Could not start saving file" и не иска да сеифне архивчето със субтитрите.

Пробвах и с други браузъри - все тая. С iFile погледнах какви са разрешенията на папката Download - ами всички са дадени, едва ли е от това.

Има ли някакъв начин да си сейвна субтитрите ( свалям ги от най популярните БГ сйтове за това ) , да си ги разархивирам и да ги преместя при филма, за да ги отваря плеъра автоматично.

С всичко друго съм се преборил, само това нещо ми се опира.

Устройството е iPad 2, 64gb - джейлбрекнато от мен - с 4.3.3 е.
Имам си и Сидия и всичко остнало, качвам си и кракнати приложения - няма проблем.
Nexus 4, 16gb, Android 4.2.2
iPhone 8gb, 3.1.3
iPad 2 64gb, 6.1.3
Asus F5L

http://www.fiat-bg.org/forum
Soze

Re: Сваляне и разрхивиране на субтитри?

Мнение от Soze »

Че свали ги с някой друг доунлоадер има куп в appstore и после с iFile си ги сложи където искаш и си ги разархивирай !
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
Аватар
Yavor

Мнение от Yavor »

Дай идея какво да ползвам, нещо проверено.
Nexus 4, 16gb, Android 4.2.2
iPhone 8gb, 3.1.3
iPad 2 64gb, 6.1.3
Asus F5L

http://www.fiat-bg.org/forum
victor11

Мнение от victor11 »

Ето ти примерно едно, проверено от мен: Downloads. Даже ти ги разархивира, а ако използваш и опцията 'Open in...', може да ти ги прехвърли направо в inbox папката на OPlayer.
Публикувай отговор