iPad 2 - проблем с wifi!
iPad 2 - проблем с wifi!
Здравейте,от доста време се каня да пиша,но все не остава време.Днес направих тест между wifi антените на iPad 2 и iPhone 4 и останах доста изумен,когато iPhona хвана 4 мрежи,а iPada само една и то с доста замисляне.И двете устройства са джейл-брейкнати и са с версия 5.0.1.
Някакви идеи защо е толкова слаба антената на iPada?
Някакви идеи защо е толкова слаба антената на iPada?
Re: iPad 2 - проблем с wifi!
Някой? 

не е нормално да е толкова слаба антената на айпада ... надявай се да не е хардуерен проблем, ако искаш пробвай с рестор първо и ако не се е оправило, тогава търси сервиз ..
Before--> iPhone 4 FW 5.1.1 FU via AT & T Customer Service
Now--> iPhone 4S FW 5.1.1 FU, White edition

Now--> iPhone 4S FW 5.1.1 FU, White edition
докато бях с Ipad2 имах точно обратните наблюдения !
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
При мен е същата работа 4-ката има доста по-силен сигнал от iPad 2 ..... Какво ли не правих оправия няма.. 
П.п. Не е софтуерен проблем правил съм около 3-4 рестора с различни версии ефект 0.. Четох в нета и има доста оплаквания но без ефект..

П.п. Не е софтуерен проблем правил съм около 3-4 рестора с различни версии ефект 0.. Четох в нета и има доста оплаквания но без ефект..
iPhone 5 - iOS 7.0.4
iPad 2 - iOS 7
iPad 2 - iOS 7
Мислил ли си да го даваш в сервиз,или?
Ми като знам колко дерат за ремонти по Apple продукти не ми се дава... Скоро ще му сменям предното стъкло. че е пукнато, а антената се намира отдолу, та ще видя да не би да има някакъв проблем с нея ...
iPhone 5 - iOS 7.0.4
iPad 2 - iOS 7
iPad 2 - iOS 7
Темата е стара, но щом са джейлнати Wififofum от cydia, хваща много повече мрежи от оригиналното в settings.
Последно промяна от gost на 01 Окт 2012, 22:28, променено общо 1 път.
Iphone 5 16GB, iOS 7
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
-
Това,че Ipad-а хваща по-слабо мрежите не е нито софтуерен,нито хардуерен проблем(дефект).Забелязъл съм,че 3gs хваща от ненормални разстояния(дори и от места,на които и от лаптопа не можеш да хванеш wi-fi) и с идването на Iphone 4 и Iphone 4s,стават все по-тънки и закономерно по-слабо "ловят" безжичен интернет(незнайно защо при положение,че с новата антена,би трябвало да има подобрение както при обхвата на оператора,така и за wi-fi).На Ipad-ите също това им е голям недостатък,върху който трябва да поработят и да го приложат при 4-ката.Ако пък измислят софтуерно решение,още по-добре.
Поздрави!
Поздрави!
Iphone 6 16gb Space Gray
Macbook Air 13' 256gb SSD i5 mid-2013
Macbook Air 13' 256gb SSD i5 mid-2013
-
Къртиш бате, къртиш...ivancho111 написа:Това,че Ipad-а хваща по-слабо мрежите не е нито софтуерен,нито хардуерен проблем(дефект).Забелязъл съм,че 3gs хваща от ненормални разстояния(дори и от места,на които и от лаптопа не можеш да хванеш wi-fi) и с идването на Iphone 4 и Iphone 4s,стават все по-тънки и закономерно по-слабо "ловят" безжичен интернет(незнайно защо при положение,че с новата антена,би трябвало да има подобрение както при обхвата на оператора,така и за wi-fi).На Ipad-ите също това им е голям недостатък,върху който трябва да поработят и да го приложат при 4-ката.Ако пък измислят софтуерно решение,още по-добре.
Поздрави!
"Мисля-значи съществувам"