Таблетът iPad на Apple се явява нещо като големият брат на iPhone. Устройството разполага с голяма част на функциите и възможностите на мобилния телефон, без функционалност на телефон, но е с по-мощен хардуер и по-голям екран.
Здравейте,
От около 7-8 месеца имам The new Ipad 2 с ios 7.0.4 . През последния един месец постоянно ми забива,отварям Facebook или YouTube,гледам клипчета или чатя и изведнъж ми изчезва всичко и се рестартва. Днес започнах да си тегля едно приложение ,дава ми го изтеглено в purchased ,но натискам на Open и никаква реакция,дори не ми се появява на екрана ,както останалите. Опитах с друго приложение,отново същото нещо. Някой ако знае какъв е проблема,моля помогнете ми.
Привет Колеги!
Някой имал ли е скоро проблем с Appstore и в частнос с търсенето и свалянето на приложения. Днес си купих iPad Air. Цял ден като тръгна да търся нещо в Appstore и непрекъснато ми излизаше Cannot Connect To App Store. С много зор успях да си понакача няколко от приложенията които до сега ползвах на iPad 4. Умишлено не ги прехвърлих с backup, а исках начисто да ги кача. Адски се изнервих, защото трябваше по няколко пъти да търся едно и също докато го намери. Умишлено пробвах от всички устройства в нас да свалям и другите нямаха никакъв проблем, единствено Air-a имах. Другото което ме изуми е бързото падане на батерията. За един час ровене и малко настройки ми падна с 20%. За това време на 4-ката не ми падат повече от 7-8%.
iPhone 6 16GB Space Grey, iOS 8.1.1, ФO
iPad Air 2 WiFi 16GB + 4G
за батерията - при мен няма такъв проблем, държи над 12 часа здраво натоварване. но ми е само wifi версията, може ако ти е вкл 3G да точи повече. на айфон 5 с вкл 3G е направо ад, харчи ток като лудо /1мин - 1-2%/ ios 7.0.4
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
Еми да включено ми е 3G-то, но все пак си бях в къщи, а там съм си по цял ден на WiFi. Просто ми прави впечатление, че пада доста по бързо батерията отколкото на iPad 4. Обаче има едно голямо, НО. iPad 4 ми е с iOs 6.1.3. Възможно ли понеже Air-a е със 7-ца и затова да пада по бързо? Ще каче сега и 4-ката на iOs 7.0.4 ще видя как ще се държи. Другото което ми прави впечатление че като почукна леко по дисплея дрънчи на кухо много. 4-ка също хлопа на кухо, но не чак толкова, по стегната и масивна стои някак си.
Преди време имах същите проблеми и аз със Стора.При мен се оправи така-отписваш се от Стора,рестартираш,после наново вкарваш своя акаунт и се оправи.Може да пробвате.
Много благодаря за съвета, но айпада се оправи от самосебе си. За сега нямам проблем. Ако се появи отново ще пробвам това с отписването на акаунта. Батерията се оправи също и си държи нормално. Още веднъж. много благодаря на всички!