Mac OS

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с компютрите на Apple - MacBook Air, Macbook Pro, Mac Mini, iMаc, Mac Pro, а също така и за операционанта система Apple OS X...
PavelAndreev

Mac OS

Мнение от PavelAndreev »

Здравейте ,приятели! :)

Тъй като работата ми го изисква и рано или късно ще се наложи да си купя лаптоп и съм решил да се насоча към Applе ,реших да си сложа MacОS на настолния компютър.До колкото знам това е възможно - ако не е направо може да изтрием темата.

А сега на въпроса - някой правил ли го е?
Гледам различни дистрибуции в интернет.Ако има някой запознат ,ще може ли да ми даде link на някоя максимално нова OS. :)
Имам редица въпроси от сорта на - как стои въпроса със драйверите.Тъй като ги нямам на диск има ли начин да се свалят от интернет и да тръгнат.Също така само ли разпознава интернет настройките?
Тъй като работата ми е свързана с една програма ,която я има за MacOS и една игра - въпроса ми е може ли да се направи играта да потегли на тази OS.

поздрави, :)
Аватар
DanteIX

Re: Mac OS

Мнение от DanteIX »

има такъв варинт за макос на пц обаче има изисквания към самата машина. трябва да е задължително с интелски процесор. друго, ако работата щ ти изисква специализиран софтуер, бил той счетоводен, складов или какъвто и друг за не широка употреба ще удариш на клин. ще ти трябва джам на лаптопа 100%
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Не се заблуждавай. Ритейл без интел няма как, иначе има готови дистро-та за амд(макар и за относително малко). Всичко е въпрос на време и четене.
"Мисля-значи съществувам"
PavelAndreev

Мнение от PavelAndreev »

Процесора ми е AMD Athlon.Тоест няма как? :)
Софта ,който ще ползвам е CAD и е много достъпен ,дори гледах в замунда ,че има и 2011 за МАЦ ,което адски много ме урежда.Ползвам още настолния за да гледам филми ,малко странички и да разпусна играейки CS :)
Публикувай отговор