Проблем с USB-тата на MacBook
-
Проблем с USB-тата на MacBook
Здравейте имам проблем с macbook-а от 10-на дни не ми работят USB-тата и ми изписва следното нещо
Because a USB device was drawing too much power from your computer, one or more of your USB devices have been disabled.
To prevent damaging your computer, the USB device drawing too much power has been disabled. Other devices may have also been disabled. When you disconnect the device drawing too much power, your other USB devices will be enabled again.
Моля помогнете ако знаете какво е станало.
Благодаря предварително.
Because a USB device was drawing too much power from your computer, one or more of your USB devices have been disabled.
To prevent damaging your computer, the USB device drawing too much power has been disabled. Other devices may have also been disabled. When you disconnect the device drawing too much power, your other USB devices will be enabled again.
Моля помогнете ако знаете какво е станало.
Благодаря предварително.
- The Shaman
- supporter
Re: Проблем с USB-тата на MacBook
Това при включване на??? Да не е петица?
-
Някое от устройствата,които свързваш към Macbook-а чрез USB,ти създават проблеми.Извади всички USB устройства и ги пробвай едно по едно.
Iphone 6 16gb Space Gray
Macbook Air 13' 256gb SSD i5 mid-2013
-
Нямам нищо включено освен зарядното,но и да го изключа пак си е същото.
Дъното е за ремонт и ако се позабавиш - може и по - зле да стане. Ако си го изпускал, може да е направил късо някъде. Hardware test лог-ът какво показва?
"Мисля-значи съществувам"
-
Alxx не говори глупости.Няколко пъти вече се въздържам от коментар,но постоянно искаш да намериш на хората нещо развалено,изгоряло или дефектно.Погледни в Аpple форумите,пълно е с такива,на които им дава същата грешка.Силно се съмнявам на всички дъното им да се нуждае от ремонт.
Iphone 6 16gb Space Gray
-
Не съм наясно много ако може да ми кажете какви тестове мога да направя?Също мисля днес да го занеса там от където съм го купил да го погледнат.
Благодаря за помоща.
Благодаря за помоща.
Здрасти, имам същия проблем.
Само, че при мен тази грешка я дава когато използвам УСБ хъб и в хъба мушкам клавиатури мишки и т.н. (Но не всеки път, през повечето време нямам проблеми)
Тази грешка не ми се е появявала без да ползвам хъба, тъй че най-добре е наистина да отидеш да го погледнат ако все още е в гаранция.
А относно ХАРДУЕРЕН тест - можеш да направиш такъв с инсталационният диск :
Мушкаш диска, Рестартираш комп. и докато стартира ОС натискаш и държиш бутона "D" на клавиатурата. Пише си го на диска.
(Става въпрос за инсталационният диск с ОС Сноу Леопард, с другите ОС не знам как е)
Успех.
Само, че при мен тази грешка я дава когато използвам УСБ хъб и в хъба мушкам клавиатури мишки и т.н. (Но не всеки път, през повечето време нямам проблеми)
Тази грешка не ми се е появявала без да ползвам хъба, тъй че най-добре е наистина да отидеш да го погледнат ако все още е в гаранция.
А относно ХАРДУЕРЕН тест - можеш да направиш такъв с инсталационният диск :
Мушкаш диска, Рестартираш комп. и докато стартира ОС натискаш и държиш бутона "D" на клавиатурата. Пише си го на диска.
(Става въпрос за инсталационният диск с ОС Сноу Леопард, с другите ОС не знам как е)
Успех.
iPhone 4 | Gаlaxy S4
Macbook Pro 15"/i5/4GB
Macbook Pro 15"/i5/4GB
Бъркаш ме с някой, не искам никому да гори нищо. Изказването на предположение и съветът да потърси специализирана помощ не вреди никому, напротив! Може да се окаже че му е в полза.ivancho111 написа:Alxx не говори глупости.Няколко пъти вече се въздържам от коментар,но постоянно искаш да намериш на хората нещо развалено,изгоряло или дефектно.Погледни в Аpple форумите,пълно е с такива,на които им дава същата грешка.Силно се съмнявам на всички дъното им да се нуждае от ремонт.
Въпросът с хардуеър теста защо мислиш съм задал?
П.П. Занимавам се само с телефони, ако това ти е намекът.
"Мисля-значи съществувам"
-
Здравейте искам да споделя резултата от ходенето в сервиза.Занесох компютъра и още с влизането ме започнаха.Само за диагностика и установяване на проблема цената е 79лв. на което честно казано ми беше трудно да се съглася,но реших,че така или иначе съм отишъл ще ги преглътна тия 80лв. и честно казано започнах да чакам обаждане с доста свито сърце за това какво ще открият и колко пари ще пойскат.Туко що ми звъннаха и ме "заклаха" отговора беше: в следствие на намокряне е дефектирала дънната платка и за това неработят USB-тата поради което се нуждае от смяна на цялата дънна платка което ще струва 950лв. заедно с труда.
Тъй като не мисля да ги плащам молбата ми е ако някой знае дали мога да направя нещо друго примерно друг сервиз или части втора употреба или вобще някакъв друг вариант който да не ми струва толкова пари моля напишете.
Благодаря и дано на никой не му се налага да влиза в сервиза.Мойто лично мнение е,че цени от тъкъв род вобще не са за стандарта на страна като България макар да съм голям фен на марката.
Тъй като не мисля да ги плащам молбата ми е ако някой знае дали мога да направя нещо друго примерно друг сервиз или части втора употреба или вобще някакъв друг вариант който да не ми струва толкова пари моля напишете.
Благодаря и дано на никой не му се налага да влиза в сервиза.Мойто лично мнение е,че цени от тъкъв род вобще не са за стандарта на страна като България макар да съм голям фен на марката.
-
Гледах по твоя проблем в интернет и има стотици хора,които се оплакват от същото.Лично според мен проблемът е софтуерен,а онези,при които си бил,са пълни измамници и те съветвам да не им се доверяваш.Така си си дал тези 80лв на вятъра...поразрови се в тази тема https://discussions.apple.com/thread/37 ... 0&tstart=0 и послушай съветите на твоите "братя по неволя".Може пък да намериш решение на проблема. 

Iphone 6 16gb Space Gray
-
Благодаря ти много сега ще ровя и дано намеря решение.