Mac book pro 13, BIAS, Pro tools for Eleven rack

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с компютрите на Apple - MacBook Air, Macbook Pro, Mac Mini, iMаc, Mac Pro, а също така и за операционанта система Apple OS X...
JediMonster

Mac book pro 13, BIAS, Pro tools for Eleven rack

Мнение от JediMonster »

Здравейте, аз съм нов със MAC OS а виждам, че тук има хораа които са доста "напред"! Имам проблем със MAC book pro 13 retina OS X 10.10..., искам да изкарам звук от него като ползвам програмата BIAS! Трябва ли ми външна звукова карта за да закача китарата на нея и да изкарвам звук?! В момента това не се получава :(, като гледам клипчета в youtube или си пускам музика от компютъра няма проблем има звук, като закача китарата и си пусна Garagebent-a, отворя BIAS никакъв звук не отива към тонколоните! Ако трябва да купувам външна звукова карта можели някой да ми каже какъв модел да си купя и дали е изпробвана и работи ?! Другият ми проблем е със Eleven rack и програмата Pro tools for Eleven rak! Закачам Eleven rack към компютъра със USB кабел (изтеглил съм драйвера от сайта и ми показва, че устройството е закачено) след това изтеглям Pro tools 11 (първо пробвах с версия 10.3.6 ) като започна да го инсталирам и постоянно ми казва, че версията на операционата система е по малка от 10.7 а аз имам 10.10 и не мога да разбера защо прави това и не иска да се инсталира! И двете програми съм ги купил не са пиратски изпълнения! Предварително благодаря за помоща! Извинявам се за правописа но българският език не ми е майчин и не живея в България!
Публикувай отговор