Проблеми с iPod touch 1G
Проблеми с iPod touch 1G
Така имам 3 проблема с iPod-a:
1. Джейлбрейкнах с blackra1n, добавих в сидия - cydia.hackulo.us и не мога да инсталирам install0us. След това добавих cydia.install0us.com, но пак не мога. Не мога да тегля нещо по-голямо от един, два мегабайта. Тогава ми показва грешка. Реджейлнах, ресторнах къстъм фирмуер 3.1.2, но нищо не става.
2. Не мога да се оправям с iTunes и използвам SharePod за да си качам песни и видео на плеъра, но проблема е там, че използвам iTunes за да качвам разни игри и приложения и като свържа iPod-a с iTunes ми се изтриват песните и видеото. И как да качвам нормално снимки?
3. Имам рутер D-Link DI-524 и знам, че трябват някакви настройки за него, защото върви малко бавно. Друго забелязвам, че когато е без парола на WiFiFoFum на радара триъгълничето е на центъра, а когато сложа парола на връзката, то се отдалечава. На какво се дължи това?
ПП. Има и още един - iPod-a не може да се изключи. Като натистна бутона и дам slide to power off се изключва, но след секунда се вклюбчва отново.
1. Джейлбрейкнах с blackra1n, добавих в сидия - cydia.hackulo.us и не мога да инсталирам install0us. След това добавих cydia.install0us.com, но пак не мога. Не мога да тегля нещо по-голямо от един, два мегабайта. Тогава ми показва грешка. Реджейлнах, ресторнах къстъм фирмуер 3.1.2, но нищо не става.
2. Не мога да се оправям с iTunes и използвам SharePod за да си качам песни и видео на плеъра, но проблема е там, че използвам iTunes за да качвам разни игри и приложения и като свържа iPod-a с iTunes ми се изтриват песните и видеото. И как да качвам нормално снимки?
3. Имам рутер D-Link DI-524 и знам, че трябват някакви настройки за него, защото върви малко бавно. Друго забелязвам, че когато е без парола на WiFiFoFum на радара триъгълничето е на центъра, а когато сложа парола на връзката, то се отдалечава. На какво се дължи това?
ПП. Има и още един - iPod-a не може да се изключи. Като натистна бутона и дам slide to power off се изключва, но след секунда се вклюбчва отново.
iPod touch 1G 3.1.2 Jailbroken whit blackra1n
Re: Проблеми с iPod touch 1G
1. http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 22&t=14498
Cyda repo:
v2.5.1
2. Закачи плейъра и отвори iTunes. После влез в плейъра, сложи отметка на "Manual manage music and video" или нещо подобно беше, отиди и в -> Music и махни отметката да ти синхронизира музиката.
3. Проблема ти е рутера - смени си го и всичко ще е наред. Настройките може да видиш тук: http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 15&t=14638
Cyda repo:
v2.5.1
Код за потвърждение: Избери целия код
http://repo.beyouiphone.com/
3. Проблема ти е рутера - смени си го и всичко ще е наред. Настройките може да видиш тук: http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 15&t=14638
Полезни ръководства за iPhone
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPhone 2G 16Gb ФЗ iOS 3.1.3
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPod Video 5.5Gen 30Gb Black
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
А има ли нещо което е в същия ценови клас и ще ми свърши работа? Иначе на лаптопа връзката е супер.
Сега пък изникна още един проблем. Звука от слушалките е много слаб. Сменях слушалките, тествах ги, но нищо не става. Ресетвах го, ресторвах го, реджейлвах го, но нищо не става. С една игла човърках в жака и после игла с памук, но не извадих нищо. След като ръчках с памука, слушалките почнаха да гъгнат. Иначе всичко е усилено на макс и се чува много слабо. iPod-a е къстъм фирмуер 3.1.2 и е джайлбрейкнат с blackra1n. Пробвах да го downgrade-на, но не мога. iTunes ми дава грешка. Какво да правя?
ПП. Пробвах и с вкарване и изкарване жака на слушалките, но не помага.
ПП. Пробвах и с вкарване и изкарване жака на слушалките, но не помага.
Като "ръчкаш" с игла така е. Прецакал си нещо, но не мога да ти кажа на сляпо. Най - добре е да отидеш в сервиз. 

iPhone 3GS 16GB Black 3.1.2
"Въображението е по-важно от знанието." - Албърт Айнщайн
То проблема дойде преди да ръчкам с иглата.
Няма да ръчкате с изгли и метални елементи по телефона ! Със същия успех може да ръчкате и в контакта!
Виж да не си задал ограничение на силата на звука в настройките на иПод-а. Пробвай и с други слушалки. Не знам какво си правил точно преди да се "приглушат" слушалките но се сети и го поправи. Ако искаш му направи и ресет на настройките.
Жака се почиства с клечка за уши навлажнена със спирт (да не е мокра). При спряно устройство!
Виж да не си задал ограничение на силата на звука в настройките на иПод-а. Пробвай и с други слушалки. Не знам какво си правил точно преди да се "приглушат" слушалките но се сети и го поправи. Ако искаш му направи и ресет на настройките.
Жака се почиства с клечка за уши навлажнена със спирт (да не е мокра). При спряно устройство!
Полезни ръководства за iPhone
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
Еми ресетнах го, ресторнах го няколко пъти, но не мога да го даунгрейдна. Рестора го правих с 3.1.2, реджейлвах с блакрейн, но не става. От настройките звука е на макс. Аз хубаво ще го почистя със спирт, но iPod-a не може да се изключи. Рестартира се - http://www.youtube.com/watch?v=FERcRA7rHBc
Сори ама съм малко зле със англето.
Сори ама съм малко зле със англето.
Оф хора помогнете. Как да го изключа?
Пробвай от BossPrefs. Ако го нямаш, свали си го от Сидия.
Не мога! Скапания ми рутер е толкова скапан, че не можеш да си представиш. Има ли алтернатива да го кача през iTunes?
Виж тук. Това е линк към програмата. А за другия ти въпрос потърси с търсачката и ще намериш отговора, който търсиш. Малко усилия да положиш 

Аз за рутера знам как да го наглася, ама пак е бавен. Добре сега как да инсталирам всичко от тоя архив? Помощ, че съм много зле.
С Windows 7 съм.

Можеш да качиш файла с WinSCP.
Малко трудно след като ми трябва bosspresf за да пусна SSH и да ползвам WinSCP.
Ти и SBSettings ли нямаш ? Вземи си оправи проблема с рутера, или отиди на някое място с WiFi и си свали BossPrefs от Сидия. Свали си и SBSettings за всеки случай.
ПС: За какво ти е толко зор да си изключиш Айпода ?
ПС: За какво ти е толко зор да си изключиш Айпода ?

Зор ми е, че като трябва да почистя жака на слушалките трябва да е изключен. Дадох го в бушона да оправят жака. Те там ше ме влачат месец, но както и да е.
Днес ми се обадиха и ми написаха имейл. По телефона ми казаха, че има скъсан лентов кабeл. А ето и имейла:
Zdraveite otnovo
Sled napravena spravka s technika, negovoto mnenie e, che tova pokolenie ipod-i NE podlegat ili podlegat na mnogo truden i riskovan remont.
Molia da prezenite dali jelaete da zaplatite suma za remonta v poriaduka na 95-100lv. ili da si vzemete ipoda neotremontiran. Pri 2-ria sluchai niama da dulgite nishto, tai kato ne e bil otvarian.
Pozdravi
service Bushona
Погледнах това:

И се чуда как е скъсан лентовия кабел след като iPod-a се свързва с компютъра и се чува звук от слушалките макар гъгнещ? Според мен някоя пластинка в жака се е разместила, но не мога да бъда сигурен. Кажете друг сервиз, щото се видя, че на бушона не мога да разчитам.
Zdraveite otnovo
Sled napravena spravka s technika, negovoto mnenie e, che tova pokolenie ipod-i NE podlegat ili podlegat na mnogo truden i riskovan remont.
Molia da prezenite dali jelaete da zaplatite suma za remonta v poriaduka na 95-100lv. ili da si vzemete ipoda neotremontiran. Pri 2-ria sluchai niama da dulgite nishto, tai kato ne e bil otvarian.
Pozdravi
service Bushona
Погледнах това:
И се чуда как е скъсан лентовия кабел след като iPod-a се свързва с компютъра и се чува звук от слушалките макар гъгнещ? Според мен някоя пластинка в жака се е разместила, но не мога да бъда сигурен. Кажете друг сервиз, щото се видя, че на бушона не мога да разчитам.
Опитай тук. И друг път различните проблеми ги пиши в различни теми!
Взех го, инсталирах BossPrefs, SBSettings, но и с тях не иска да се изключи. Пак се рестартира. Ресторнах го през recovery mod, но пак не стана.
Еми пробвай в сервиз да видим какво ще ти кажат.
Авелики ми каза, че не попрява iPod-и и, че нямало части за тях. Нямам думи просто - бушона ми се вихрят със 100лв., друг немало части. То сигурно и айподи няма вече 

Здрасти. Какво стана с жака за слушалките? И аз имам същия проблем и мисля, че някаква пластинка се е разместила. Чудя се какво да го правя...
Някак може ли да се почисти или...не знам :Х
Някак може ли да се почисти или...не знам :Х
В Бушона ми казаха, че проблема бил лентов кабел и трябвало да се плати 100лв. Струва ми се невъзможно. И според мен проблема е някоя пластинка, но не мога да съм сигурен, а и явно няма "специялист", който да каже къде е проблема. Може би, ако се разглоби ще може да се види нещо, но лично мене с такава финна техника ме е малко страх да барам.
ПП. Днеска го бутнах в рековъри мод и успях да го изключа без да се рестартира. Явно проблема е нещо в софтуера, но и след даунгрейд до 3.0 пак се рестартира.
ПП. Днеска го бутнах в рековъри мод и успях да го изключа без да се рестартира. Явно проблема е нещо в софтуера, но и след даунгрейд до 3.0 пак се рестартира.
Ако го оправиш по някакъв начин проблема с слушалките пиши ми едно лс или тука в темата как е станала работата
.