Следващият iPhone ще записва HD видео и ...?

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Аватар
import
supporter

Следващият iPhone ще записва HD видео и ...?

Мнение от import »

Следващият iPhone ще записва HD видео и ще е произведен от Pegatron?

Какво още ни предстои да разберем за следващото поколение iPhone? На практика всичко, тъй като за момента ни е известен само един номер на модел, за който никой не е сигурен дали се отнася до него. По-внимателен поглед във файла MediaValidator.plist от iPhone SDK 3.2 обаче може да ни каже някои неща за бъдещите планове на Apple и точно това са направили от Engadget. Изглежда, че максималната разделителна способност за видео ще бъде 1280 х 720 пиксела, а AVC видеопрофилът на телефона е обновен до 3.1, което означава, че ще може да работи със 720р HD видео. Според DigiTimes пък Pegatron този път са име, което се споменава във връзка с производството на следващия телефон на Applе. Тъй като Foxconn, изглежда, също са в играта, можем да предположим единствено, че от Apple са заложили по-големи обеми за производство и затова се нуждаят от допълнителна "подкрепа" за Foxconn.

Изображение

MobileBulgaria
www.mobilebulgaria.com
iPhone 3GS 16GB Black 3.1.2

"Въображението е по-важно от знанието." - Албърт Айнщайн
Аватар
iFoz
Обратна връзка:

Re: Следващият iPhone ще записва HD видео и ...?

Мнение от iFoz »

Ами те и маи сега и винаги Фокскон са правили iPhone не знам как реши, че ще им трябва допълнителна подкрепа от тях.
iPhone 4
Аватар
import
supporter

Re: Следващият iPhone ще записва HD видео и ...?

Мнение от import »

Не съм писъл аз текста. Взел съм го от източник,който съм дал накрая в темата.
iPhone 3GS 16GB Black 3.1.2

"Въображението е по-важно от знанието." - Албърт Айнщайн
Публикувай отговор