Здравейте.Току що се регистрирах във форума със цел да го посещавам редовно (голям съм фен на подобни форуми) а и съм сигурен,че много ще ми трябва

.Така,значи от отдавна съм фен на телефоните и най вече на тези с операционна система (най вече symbian до сега) дори сега съм с нокиа н97 но да ви кажа,така са ми омръзнали тези симбиан,че до няма и къде.Реших да си взема Iphone 3G и сигурно в най скоро време ще го направя

Но някак си,някои факти (които можеби аз неразбирам добре) ме притесняват и то много

Наясно съм с функциите на телефона,гледал съм и съм чел много но във този прекрасен форум прочетох неща които ми се сториха малко.... лоши

.Да карам по същество,че сигурно ще ви омръзна.Значи ако си купя Айфон,трябва да влизам в интернет да имам Регистрация в Appstore (ако така се пишеше) и да го хаквам за да имам всички игри и приложения които излизат за него.Но проблема е,че нямам wi-fi нито в нас нито никъде на близо.А за да си направя регистрация където и да било сигурно ще ми излезе много солено да влизам в нета през Айфон-а.При симбиан хакването е много лесно,наистина и можеби за това се притеснявам леко от Айфон-а.Кажете как точно се хаква,дали трябва да влизам в интернет многократно за да осъществя Хак-а и как се отключва телефона за да мога да го ползвам на глобул или м-тел ? Можеби няма да разберете въпросите ми но и аз съм съвсем объркан.Моля за инфо