Съжалявам, че първият ми пост във форума е молба за помощ, но вече незнам какво да правя

Още когато излезе първият ipod touch ми донесоха от САЩ, и го ползвах щастливо година, няколко дена след като ми изтече гаранцията, touch-a спря да функционира.. изчетох всичко във интернет, пробвах всичко което намерих, звънях в опълномощеният сервиз в София оттам ми казаха, че трябва да си сменя целият диспей за 300 лв. Мислих, мислих и реших, че е по-разумно да си купя направо новият /за тогава/ Ipod Touch 2G, от България, като ми казаха че гаранцията ще е две години и няма да имам проблем.
И така Декември 2008-а, си взех Ipod Touch 2G, но гаранцията се оказа една година... и така снощи touch-a отново спря да работи, restore-нах го но не помогна, гаранцията е изтекла и аз незнам какво да правя, тъй като вече ми се насъбраха два ipod-a с неработещ screen. Много бих се радвала ако някой може да сподели опит или да предложи вариант за отстраняване на проблема.
инфо за Ipod-a
Second generation, 8gb, version: 3.0.3 , не е jailbreak-нат, всички приложения са теглени през АppStore, включително софтуер-а версия 3, незнам дали има значение но има защитен стикер

п.с иначе очевидно ipod-a функционира, чувам го как получавам еmaili

Благодаря предварително!