Jailbreak iPod Touch 1G/2G/3G 3.1.2
Re: Jailbreak iPod Touch 1G/2G/3G 3.1.2
И при по-новите от втора генерация го има този момент.
А има ли някакъв ориентир по които мога да се застраховам , все пак мога да попитам преди да го платя . Нещо като например както е при 3GS по серииния номер и четвърта и пета цифра да са до 40 .
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Ако беше прочел добре темата щеше сам да си отговориш на въпросите!
Ако серийния номер започва с 'МС...' - значи е от новите модели 2G.
Ако серийния номер започва с 'МС...' - значи е от новите модели 2G.
Знаеш ли , не съм в настроение за спорове още повече на тема iphone и ipod съм доста бос за да споря на този етап но пък да ми кажеш че не съм прочел темата в която пиша е леко казано пресилено ! В основата на темата е най вече твои цитат
но въпреки това благодаря за информацията вече ми е достатъчна и знам какво да гледам . Нямаше да е лошо да знам и за фирмуера но предполагам щом не е споменат няма значение
Поздрави
и никъде не става дума за втора генерация от новите или за сериини номераintruder написа:За собствениците на iPod Touch 3G - BlackRa1n поддържа само tethered jailbreak за iPod 3G. Това означава, че не трябва да оставяте батерията ви да се изтощи напълно. Ако това се случи - ще трябва да използвате BlackRa1n отново.
но въпреки това благодаря за информацията вече ми е достатъчна и знам какво да гледам . Нямаше да е лошо да знам и за фирмуера но предполагам щом не е споменат няма значение
Поздрави
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Забележката за четенето е не заради спор-а, а за да обърнеш внимание на нещата, които не четеш. Прочел си само първото мнение в темата, без да си прочел добре темата, към която води линка за ръководството, където пише за серийните номера:
Иначе по въпроса за firmware-а - за кой се отнася си пише в заглавията на темите.[color=#00BF00][b]MadM@X[/b][/color] написа:Ръководствo:
Jailbreak iPhone, iPod 3.X.X BlackRa1n (Win)
-
здравейте искам да попитам.
Имам ипод 1г и без да искам го ресторнах сега изчезна кудиата и всичко останало останаха само основните неща. Когато вляза в апп сторе ии ства мн бавен не иска да ми инсталира фрее приложения . нали когато натиснем фрее и излиза инстал на мен не ми натиска фрее изобще натискам на него но не се променя нищо и не ми излизат снимките към приложенията
Моля ви помогнете ми какво да правя. четох мн из този сайт и нищо не мога да направя .
Имам ипод 1г и без да искам го ресторнах сега изчезна кудиата и всичко останало останаха само основните неща. Когато вляза в апп сторе ии ства мн бавен не иска да ми инсталира фрее приложения . нали когато натиснем фрее и излиза инстал на мен не ми натиска фрее изобще натискам на него но не се променя нищо и не ми излизат снимките към приложенията
Моля ви помогнете ми какво да правя. четох мн из този сайт и нищо не мога да направя .
Здравейте, доста пъти съм джейлбрейквал мой iPod touch 2g. с blackra1n, но сега имам проблем. Когато стартирам blackra1n-а ми дава грешка от самия компютър, че приложението не работи коректно. Това се случва и на XP и на 7-ца, някой дали ще може да ме насочи къде бъркам?