До всички закупили или притежаващи iPhone от О2 ( Uk )

Всички ваши проблеми и въпроси, свързани с процедурата по отключване на достъпа до файловата система на телефона и активирането на пълната GSM функционалност за произволен мобилен оператор.
svetlinm5

Re: До всички закупили или пртитежаваши Iphone от О2 ( Uk )

Мнение от svetlinm5 »

ALEXD приятел да те питам телефона ми като е закупен преди 10 ноември какво правя?
Аватар
MtMCooLBG

Мнение от MtMCooLBG »

Оле аз съм най-щастливия човек на света. Днеска някой някаде беше писал за това отключване в някаква друга тема. Та реших аз пак да пробвам. И познайте какво, преди 10мин се прибирам и си чета пощата - "Честито вашия телефон е отключен". Ще се изкъртя просто от кеф, направо получих душевен оргазъм ... @-) @-) B-) B-) B-) :)) :)) :))
iPhone 3GS 16GB White - Official Unlocked from O2(UK) - iBoot 359.3 - iOS 6.1.6 - Drowned
iPhone 4S 16GB White - Factory Unlocked - iOS 8.1.3
iPad Air 2 64GB + Cell Space Gray - iOS 8.1.3
------------------------------------------
Полезни ръководства за iPhone
Смяна на TTL стойността на IP пакетите
bestof

Мнение от bestof »

Ако някой ми купи телефон на валчер от там дали ще стане врътката? И колко пари ще излезе 16 ГБ 3ГС + 15-те паунда които трябва да ти вземат от картата за отключването?
iPhone 4 16 GB ФЗ Мтел
Аватар
MtMCooLBG

Мнение от MtMCooLBG »

Ако имаш впредвид да си купиш телефона от там - нямам идея какви са им цените.
iPhone 3GS 16GB White - Official Unlocked from O2(UK) - iBoot 359.3 - iOS 6.1.6 - Drowned
bestof

Мнение от bestof »

Е да де мисълта ми е там да се купи и там да се отключи и да се донесе тука..., че тука нещо ми се струват много дебели цените.
iPhone 4 16 GB ФЗ Мтел
Аватар
MtMCooLBG

Мнение от MtMCooLBG »

Еми аз моя го купих от човек в България, който го беше купил преди това от Англия.
vladi1

Мнение от vladi1 »

А с Ориндж някой знае ли как стоят нещата?
6S factory unlocked
Ipad 4 wifi
Аватар
MtMCooLBG

Мнение от MtMCooLBG »

Най-добре ще бъде да провериш в сайта им. Аз нямам идея.
valentin.s

Мнение от valentin.s »

Здравейте мога да потвърдя, че метода наитина работи! Притежавам iPhone 4 който бе закупен от Англия но никога не е бил използван или активиран там. Мои приятели ми изпратиха предплатена Pay & Go сим карта на О2 със заредни 20 паунда. Просто направих 2-3 бързи разговора с нея и попълних онлайн молба. За услугата има еднократна такса от 15 паунда. Опитаха се да ми откажат отключване понеже никога не съм използвал телефона в картата на територията на Англия. Естествено аз реших, че няма да се примиря и разговарях с тях няколко пъти на чат и по телефона. Стигнах и до цветен мейл до мениджър и продължаваха да твърдят, че уж физически било невъзможно да се отключи ако не си провел поне няколко разговора с картата сложена в Айфона от Англия. Междувременно обаче ми взеха таксата и тази сутрин воала! Получих SMS че телефона ми е отключен и просто трябва да го синкна с Айтюнс. Включих го с глобулската ми карта, синкна се и се появи обхвата !!! =)) Даже успях после да ъпгрейдна на iOS 5 без никакви проблеми. Пробвах и с вивателска и с мтелска карта работи като пушка без никакъв синк и рестарт. Докато пиша поста даже получих извинителен мейл за недоразуменията! Ако някой иска помощ за фабрично отключване на телефон от О2 Англия просто да ми пише!
napster

Re: До всички закупили или притежаваши iPhone от О2 ( Uk )

Мнение от napster »

Телефона си го закупих от човек, който ги внасяше от Анлгия... Имам O2 сим карта, но си нямам никаква идея каква е, нито на чие име е и по този начин не мога да попълня формуляра в сайта на O2. Явно моя случай е безнадежден :/
ponkoo

Мнение от ponkoo »

Извинявам се за въпроса, ама може ли по нчкакъв начин да се разбере от кой английски оператор е закупен телефона и как точно става това. Аз със сигурност знам, че моето 3G е от Англия, но нямам информация точно от кой е взет. Предварително Ви благодаря за отговора!
valentin.s

Мнение от valentin.s »

napster Можеш просто да си купиш от ибей една карта предплатена или да помолиш познат от Англия да ти активира и изпрати. Чел съм, че доста хора така правят и съм срещал карти онлайн. Освен това можеш и да си поръчаш с някоя фирма превозвач, която внася стоки от там. Има доста такива.
coolboy

Мнение от coolboy »

Имам приятел в Англия възможно ли е той да купи карта на ваучер на О2 и да вземат тези 15 паунда от нея без да е в моя телефон?
mallkiq

Мнение от mallkiq »

Колеги и аз имам телефон закупен от англия но незнам от кои оператор , моля ако някои знае как да разбера да помага влагодаря предварително .
acronym

Мнение от acronym »

Имам и аз 3ГС от О2, човека който го е ползвал е поискал да го отключат, казали са му до 3 дни ще го отключат, но трябва да го закачи към итунс с неговия акаунт. Но това няма как да стане, телефона е при мен от 2 седмици след като го беше изтървал и счупил дисплея, аз го смених и реших да го ползвам.
Дали са го казали защото си мислят, че той ще го прави, или чак такова значение има акаунта?
Аз така или иначе ще проверявам, каква ще е индикацията, че е отключен? Ъпдейт ли да поискам от айтунс или и без това ще стане?
iPhone 6 64GB / iPad mini 2 32GB / iPad Air 2 128GB
MacBook Air
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

Няма да ъпдейтваш в никакъв случай! Просто махни ultrash0w ако има след това сложи една БГ карта и синхронизирай със iTunes.
  • п.п. Събота и Неделя не се броят да знаеш
acronym

Мнение от acronym »

Как да го махна тоя ultrasn0w? Да го ресторвам от ДФУ ли ?

Оф аз ги обърках вече, имам само джейла с редсноу, ултрасноу не съм ползвал защото бейсбанда беше висок.

Значи само синхронизирам с айтус за проба?
MacBook Air
gorang

Мнение от gorang »

Ползвах проксито и отворих сайта на О2, но не намерих формата за попълване на молба за отключване, явно има промяна или аз нещо бъркам.
Iphone 3GS 16GB OS4.0
acronym

Мнение от acronym »

Човека е получил мейл от О2, тази сутрин:

"Your iPhone can now be unlocked. To use a non-O2 SIM card in your iPhone swap it with your existing O2 SIM connect to iTunes and sinc as usual."

Закачих го тела към айтунс но получих следното съобщение:

Изображение

Заявката е пусната вчера, възможно ли е да е рано още, но пък защо ще му пращат съобщение :-/
MacBook Air
Аватар
donpeev

Мнение от donpeev »

Да, че; съм че понякога 3-5 дни се чака :) ще го отключат , споко :)
iPhone 6+
acronym

Мнение от acronym »

3 дена дебна вече, тяхната кожа. :-S

Да не би да бъркам последователността, закачам първо с О2 картата, синквам и после слагам другата карта и чакам айтунс-а да каже нещо? Валидна ли трябва да е О2 картата, тази която имам с телефона най-вероятно е с изтекъл срок?
MacBook Air
mallkiq

Мнение от mallkiq »

Колеги защо се заномавате с глупости? Влизате в ибеи , плащате 32 паунда и си имате фо телефон .
Аватар
gogo68

Мнение от gogo68 »

Да бе да...по-добре се почерпете с тези пари!
Mr. Bean
acronym

Мнение от acronym »

Да да, ще им давам ~70 лева, при положение, че е пусната заявка и сме получили обратно писмо:

"Your iPhone can now be unlocked. To use a non-O2 SIM card in your iPhone swap it with your existing O2 SIM connect to iTunes and sinc as usual."

Не, че бързам имам и друг телефон, просто ми се щеше да заменя Андроид-а, че ми е писнал вече. :)

Днес е 5-я ден, след работа ще го проверя пак. Дано проблема не е в туй, че е джейлнат ... не ми се ресторва, но ако е от него ще го правя няма как. Чудя се ако още се помотаят дали да не пиша на Епъл. :B

Няма ли някой сайт, дето да показва дали е фо или фз към някой оператор, да проверявам там а не всеки път да сменям карти и т.н.?
MacBook Air
Публикувай отговор