iPhone 4

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
Аватар
gogo68

Re: iPhone 4

Мнение от gogo68 »

Глупости! Микро сима в Мтел е точно 19.90лв...аз си я смених лично!!! Кога Мтел са давали нещо без пари?! :P
Mr. Bean
wicked6699

Мнение от wicked6699 »

cveto написа:Аз съм с отключена 4-ка от глобул вече 4 дни...
А микро сим в Мтел дават без пари :)
Кога и от кой офис си взе картата....дай да отидем да вземем една за без пари и на мене :)
Iphone 4 16gb ФО / Iphone 3g 8gb ФЗ
fuji

Мнение от fuji »

iNasko написа:Аз вече няколко дни съм притежател на iPhone 4 16GB от Глобул. Напълно съм доволен, и при мен липсва проблемът с антената, а сензорът за близост също работи без проблеми. :) Имам един въпрос към по запознатите: трябва ли кутията на закупения iPhone да се пази, за нещо свързано с гаранцията, или спокойно може да се използва? Искам да я използвам, за да си направя докинг станция, а ме е страх да не ми направят проблем с гаранцията, като слушам колко са гадни.
П.П. Някой ако няма да си ползва кутията от телефона, приемам всякакви оферти (говоря без аксесоарите - само кутията и бялата твърда част, на която е поставен телефона в пакета).
Пази си всичко както си го взел.Наскоро имах малък проблем с един лаптоп от Глобул и ми искаха всичко както съм го купил.Това обаче ни ти го казват като си купуваш нещо.Големи измикяри.Кефи ме рекламата на Face time която дават.Все едно са открили топлата вода.Тея видео разговори някои марки телефони си ги подържат от много години. :))
Iphone SE Ipad Mini
design

Мнение от design »

А добре, ако си купя ФЗ iPhone 4 от Глобул, няма ли да мога да го отключа с unlock? Или го предлагат с 4.1?
Аватар
uomoto

Мнение от uomoto »

Ти докато се наканиш да си купиш телефона ще излезе ънлока :))
design

Мнение от design »

T.e. oще няма unlock така ли?
Аватар
uomoto

Мнение от uomoto »

Ако си го вземеш с 4.0.2 ще може да качиш 4.1 без да ъпдейтнеш бесйбенда, тфа значи,че ще може да го ънлокнеш.
Ако е с 4.1 ще почакаш да излезе официално ънлока.
design

Мнение от design »

А добре, мога ли да си избирам с какъв OS да ми е телефона като го купувам ?:-/
Аватар
uomoto

Мнение от uomoto »

Не естествено. Ще трябва да ги питаш с какъв ОС са , те знаят 100%.
krstankov

Мнение от krstankov »

alehin написа:Аз мисля, че най-голямата грешка ще е бъде да се купува от Глобул...не защото ще е прецакан или заради сервиза...просто в България нищо не се е променило-продължават да ни правят на маймуни както едно време. Защо обявяват цена за отключени телефони, а в нито един магазин такива не са налични? Говорих с адвокат дали не може да ги съдим за подвеждаща реклама, но той ми каза че няма шанс, Глобул естествено са си опекли нещата. Поредната българска простотия. Така че единственото което остава е поне да не купуваме от тях и така да пакажем, че не сме съгласни. НЕ КУПУВАЙТЕ ОТ ТЯХ, да им дадем отпор и да покажем,че не сме овце >:)

П.П Някои има ли идея защо apple bg не продават Iphone, ебаси абсурда!!! Където и да отидеш в Европа има Apple store и в него се продават и отключени телефони. Преди месец гледах телефона в Париж и не го купих. Е да бях...щях да си спестя куп писания тук и да си реша проблема.
Не е вярно- в Лондон не го продават Нито в Най-големия Епъл център в Европа мисля-/Ковънт Гардън/,нито в Огромния им магазин на Оксфорд стрийт-----само АйПад.....Бях изумен,но тва е положението.....
Купих си телефона от Т-мобайл за 530 £ и готово :x Страхотен е .а глупостите за проблеми с обхвата и т.н. са си просто глупости...Работи безупречно,батерията му се държи много добре,естествено вече е джейл/4.0.1/и разкодиран/снОу/....
Имах разход от 2 лири-за микросим адаптор от ИБей/щото абонамента ми е с унлимитед интернет/а АйФон4 тук се предлага максимум с 2 гига/ето ти още 1 ъпсурД/....
Кво да искам повече..........
Аватар
Sashiko20

Мнение от Sashiko20 »

Днеска бях в The Mall на Цариградско и влезнах в магазина на Germanos. Незнам вие на какви служители сте попадали, но на мен ми обясниха всичко. Телефона може да се купи без договор, отключен, на цена от 1299лв. За лизинг не трябва да си на глобул за еди колко си време. Служителката ми показа цени на телефона с договор, без договор и на лизинг. Трябва да се кандидатства през TBI и ако те удобрят си взимаш телефона на изплащане, като цената с договор Web&Talk Extra вноската е около 100 и няколко лева за 12 месеца. :)
Даже мацката ми даде и личния си номер, за да може да й се обадя като реша да го купувам, да може да го поръча и т.н.
Последно промяна от Sashiko20 на 13 Окт 2010, 20:50, променено общо 1 път.
iPhone X
Apple Watch Series 1 38mm
MacBook Pro Retina Early 2015
Аватар
housemd70

Мнение от housemd70 »

Информация от вчера– Германос, ул. "Пиротска", учтива "консултантка" или както там ги наричат: Отключени и без договор Айфони 4 НЕ се предлагат "засега"! Мотив: "Малко бройки"!
Казвам факт, а тълкуванията са Ваши :)
"Legio Patria Nostra"
Аватар
[dream]

Мнение от [dream] »

housemd70 написа:Информация от вчера– Германос, ул. "Пиротска", учтива "консултантка" или както там ги наричат: Отключени и без договор Айфони 4 НЕ се предлагат "засега"! Мотив: "Малко бройки"!
Казвам факт, а тълкуванията са Ваши :)
Явно във всеки магазин е различно :))
Аватар
Sashiko20

Мнение от Sashiko20 »

Утре ще ходя до Самоковския Германос, да видим тук какви глупости ще ми кажат. Мисля тоя път да се направя на отворен и да им обясна как стоят нещата, ама сигурно после няма да ме пускат в магазина :)) :))
iPhone X
Apple Watch Series 1 38mm
MacBook Pro Retina Early 2015
cveto

Мнение от cveto »

gogo68 написа:Глупости! Микро сима в Мтел е точно 19.90лв...аз си я смених лично!!! Кога Мтел са давали нещо без пари?! :P
ами... или ме нарече лъжец,или не ме разбра :)
В магазина в халите,първо ми казаха,че е 19.90 без ддс,после ми казаха,че ми я подаряват ;)
Аватар
[dream]

Мнение от [dream] »

cveto написа:
gogo68 написа:Глупости! Микро сима в Мтел е точно 19.90лв...аз си я смених лично!!! Кога Мтел са давали нещо без пари?! :P
ами... или ме нарече лъжец,или не ме разбра :)
В магазина в халите,първо ми казаха,че е 19.90 без ддс,после ми казаха,че ми я подаряват ;)
И накрая казват, че я няма хаха :))
Аватар
BPFC1912

Мнение от BPFC1912 »

Не се учудвайте на различни условия в различните магазини, все пак доста от тях вече са на франчайзинг и имат няква автономност, и сами решават кое, как и на какви цени да предлагат.
iPhone 3G 8gb ФЗ fw-4.2.1
Аватар
housemd70

Мнение от housemd70 »

Франчайзинг? В отделни офиси на една и съща фирма? ... или аз не разбрах нещо!
"Legio Patria Nostra"
Аватар
BPFC1912

Мнение от BPFC1912 »

Правилно си ме разбрал, знам за 1 магазин на Глобул със сигурност, че е франчайз, предполагам има и други, та там всяко шефче си решава самосиндикално как да процедира с политиката на магазина.
iPhone 3G 8gb ФЗ fw-4.2.1
iNasko

Мнение от iNasko »

И аз пиша тук да споделя проблеми с Глобул. :( Абонаментният ми план е Web&Talk Extra. Получавам си аз онзи ден съобщение, че почти съм достигнал кредитния си лимит на сметката. Бях провел няколко разговора с други мрежи - по-малко от 30-те минути месечно, бях пратил 5-6 СМС-а към МТел. И бях пратил няколко СМС-а към Глобул. Показват, че съм навъртял сметка от 31 лв! Гледам мегабайтите - изразходени са 18 - нищо в сравнение 250 на максимална скорост!
Проблемът е, че аз съм на 13, а баща ми в същия ден беше заминал за София. Слава богу, успя оттам да плати някакви пари, че да не ми спрат телефона! В софийския офис му казали, че "имало един план дето бил с много време за разговори и без мегабайти, и има един дето има по-малко разговори и неограничени мегабайти". Гледаме ние договора - на фактурата пише, че е закупена сим-карта Web&Talk Extra. Но на договора пише че абонаментия план е Globul Unlimited, а по-надолу в "забележка" пише, че е Web&Talk! Днес ще ходим да се разправяме, но не знам какво ще ни кажат. :( Работата е там, че от 2 седмици съм клиент на Глобул, а вече нервите ми се късат.
Другото нещо, което ме интересува е бъмпъра. Въпреки че телефонът ми е закупен след 30 септември, пише че може да се обадиш в AppleCare и да им кажеш че имаш проблеми с антената. Аз нямам проблеми, но все пак искам бъмпър. :)) Въросът ми е как мога да се свържа с AppleCare от България и ако не, мога ли да отида в магазин на Епъл (във варненския мол има един щанд, който се води официален магазин на Епъл и продават всички продукти без АйФон) и да ги накарам да ми докарат бъмпър. Моля помогнете ми. :) Благодаря предварително. :)
Devices:
iPhone 4 16GB Globul locked 4.1
iPod Touch 3G 32GB 4.0 jailbroken
Аватар
DanteIX

Мнение от DanteIX »

iNasko написа:И аз пиша тук да споделя проблеми с Глобул. :( Абонаментният ми план е Web&Talk Extra. Получавам си аз онзи ден съобщение, че почти съм достигнал кредитния си лимит на сметката. Бях провел няколко разговора с други мрежи - по-малко от 30-те минути месечно, бях пратил 5-6 СМС-а към МТел. И бях пратил няколко СМС-а към Глобул. Показват, че съм навъртял сметка от 31 лв! Гледам мегабайтите - изразходени са 18 - нищо в сравнение 250 на максимална скорост!
Проблемът е, че аз съм на 13, а баща ми в същия ден беше заминал за София. Слава богу, успя оттам да плати някакви пари, че да не ми спрат телефона! В софийския офис му казали, че "имало един план дето бил с много време за разговори и без мегабайти, и има един дето има по-малко разговори и неограничени мегабайти". Гледаме ние договора - на фактурата пише, че е закупена сим-карта Web&Talk Extra. Но на договора пише че абонаментия план е Globul Unlimited, а по-надолу в "забележка" пише, че е Web&Talk! Днес ще ходим да се разправяме, но не знам какво ще ни кажат. :( Работата е там, че от 2 седмици съм клиент на Глобул, а вече нервите ми се късат.
Другото нещо, което ме интересува е бъмпъра. Въпреки че телефонът ми е закупен след 30 септември, пише че може да се обадиш в AppleCare и да им кажеш че имаш проблеми с антената. Аз нямам проблеми, но все пак искам бъмпър. :)) Въросът ми е как мога да се свържа с AppleCare от България и ако не, мога ли да отида в магазин на Епъл (във варненския мол има един щанд, който се води официален магазин на Епъл и продават всички продукти без АйФон) и да ги накарам да ми докарат бъмпър. Моля помогнете ми. :) Благодаря предварително. :)

наско наско,

писах преди време ама кой да чете.

НАправихме проверка с трима приятели, понеже майка ми я бяха набутали така, и нейната сметка беше 75лв. Та отидохме в три офиса на глобул и всеки от нас си сключи договор Wеb& Talk, и на тримата ни беше пробутан набързо лист с Ънлимитед договор, ние казвахме, че не е това което искаме и те "Опаа, Грешка, извинете!" и поправяха нещата. А колко хора като вас не са се усетили и са си заминали поживо по здраво.

Пуснахме жалба до КЗП, но уви от там ни отговориха, че случайна човешка грешка се случва и по тяхна преценка не е проблем. Добре дошъл в Българистан!

МНОГО ВНИМАВАЙТЕ ПОД КАКВО СИ СЛАГАТЕ ПОДПИСА!!!! Днес са 31 лв утре ще са 310, а ходи се разправяй после, че нямаш сестра
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
iNasko

Мнение от iNasko »

Ами и при нас се оказа, че са объркали договора, поправиха го, и казаха, че всичко е наред. Каза че ще ни приспаднат парите. Само ме притенси леко това, че каза, че ще направи промените в договора после и каза, че може да си ходим... На тея хора нищо не трябва да им оставяш сами! Не им вярвайте, наистина. :(
Devices:
Аватар
DanteIX

Мнение от DanteIX »

iNasko написа:Ами и при нас се оказа, че са объркали договора, поправиха го, и казаха, че всичко е наред. Каза че ще ни приспаднат парите. Само ме притенси леко това, че каза, че ще направи промените в договора после и каза, че може да си ходим... На тея хора нищо не трябва да им оставяш сами! Не им вярвайте, наистина. :(
как ще ти поправят договора без да подпишеш нов? о0 не е трябвало да ги оставяте, оня капут на мен така ми каза за отключването после се оказа, че нищо не е пращал, чак с наглата си усмивка ми заяви, че и жалба да пусна срещу него няма да ми отключат телефона. пуснах жалба и отидох в магазин на глобул, пуснах молбата в 8 вечерта в 6:30 сутринта телефона ми беше отключен. Внимавайте понеже, някой магазини са франчайз и не са особено коректни. Гледайте какво подписвате, и промени само във ваше присъствие.

Пак се чудя как ще ти сменят договора без да ти дадат да преподпишеш нов?
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iNasko

Мнение от iNasko »

Не, всмисъл с химикал задраска и написа "Web&Talk Extra......" на мястото на сгрешения план. Сложи печат че е поправен, подписахме се и ние, копира го и ни даде оригинала. Това стана общо взето.. но все си мисля, че няма да се приключи с това само. (:|f
Devices:
Аватар
DanteIX

Мнение от DanteIX »

iNasko написа:Не, всмисъл с химикал задраска и написа "Web&Talk Extra......" на мястото на сгрешения план. Сложи печат че е поправен, подписахме се и ние, копира го и ни даде оригинала. Това стана общо взето.. но все си мисля, че няма да се приключи с това само. (:|f

можеш да се обадиш се 123 и да провериш на какъв план си
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
Публикувай отговор