Здравейте!
Наскоро се сдобих с ipod touch 2nd gen. с не работещ тъч скрийн(той въобще липсва, пред мен е LCD-to). Заредих го (от pc-to ,тъй като нямаше батерия) устройството тръгна. След около 2 часа при натискане на Sleep бутона (първоначално си работеше - светваше и изгасваше екрана) устройството спря да работи (не иска да се включи).Разбрах ,че трябва да направя рестарт с Sleep+home бутоните ,но не знам дали home бутона работи (модула му е изкаран от средната рамка).Чрез свързване на устройството към компютъра не го отчита и на Ipod-a не се появява нищо дори не светва екрана.До колкото разбрах от гледане на клипове home бутона не се свързва с телефона посредством никакъв кабел. Мога ли да разбера дали това копче работи ,чрез някакъв уред да го замеря или нещо такова ? Искам да разбера дали работи защото при натискането на Home+Sleep бутони нищо не се получава ( може ipod-a да е "умрял").
Ако имате някакви предложения давайте ги !
Как да разберем дали Home бутона работи?
Как да разберем дали Home бутона работи?
iPod touch 8gb 2nd generation (MC model) 4.2.1 greenpois0n
Re: Как да разберем дали Home бутона работи?
А някой има ли представа как се сменя home бутона(освен на сервиз де),а и в тубата не можах да намеря клип от който да ми стане ясно.
Re: Как да разберем дали Home бутона работи?
Гледай това -> http://www.youtube.com/watch?v=SA9sHl6_Uigmiroslavm написа:А някой има ли представа как се сменя home бутона(освен на сервиз де),а и в тубата не можах да намеря клип от който да ми стане ясно.
iPod touch 8gb 2nd generation (MC model) 4.2.1 greenpois0n