Installous 5

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Заключено
Аватар
VLa-wot

Installous 5

Мнение от VLa-wot »

Как да добавим source в cydia

[color=#00BF00]victor11[/color] написа:Вече може да изтеглите официалната версия от репото:

Код за потвърждение: Избери целия код

http://cydia.hackulo.us/
Изображение

Изображение
Последно промяна от VLa-wot на 03 Юни 2012, 19:37, променено общо 9 пъти.
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
victor11

Re: Installous 4

Мнение от victor11 »

Вече може да изтеглите официалната версия от репото:

Код за потвърждение: Избери целия код

http://cydia.hackulo.us/
amudov

Мнение от amudov »

от 2 дена съм с въйфона и още ми е много трудно с някой неща да се справям, т.к. до сега не се бях докосвал до нищо епълско.

проблемът ми е, че уж го инсталирах тоя Installous 4 (в сидиата пише следното: Manage->Packages->Installous HD Icon Theme), обаче това което е посочено в първия коментар го няма (реално в менюто ми няма иконка с Инсталоус).

защо? :)
iPhone 3G 4.2.1
Аватар
subzer0
Обратна връзка:

Мнение от subzer0 »

Добавяш това репо: http://cydia.hackulo.us/ , след което пишеш в търсачката Installous 4 и го теглиш. Това което ти си инсталирал е тема. И все пак ти препоръчвам да прочетеш цялата тема преди да се захванеш с инсталирането.
Device: iPhone 3G 16GB Black/FW 3.1.3
You call it piracy. We call it Freedom.
Полезни ръководства за iPhone
Аватар
jigita

Мнение от jigita »

Засега не забелязвам никакви бъгове в новата версия.
Iphone 5- 6.0.2- Iphone 4 5.1.1
PC-Sandy Bridge-Windows 7
PC 2-Hackintosh
The New Ipad 32 gb + 4G
acronym

Мнение от acronym »

Само по стандартния начин ли се деинсталират приложения качени с installous, със задържане и Х, остават ли някакви непочистени файлчета, които да пълнят паметта?
iPhone 6 64GB / iPad mini 2 32GB / iPad Air 2 128GB
MacBook Air
Аватар
carloss911

Мнение от carloss911 »

Така...Имам проблем.Когато синхронизирам телефона с iTunes всички апликации от installous-a изчезнаха.
Eто пак стана така .Когато искам да синхронизирам кракната версия направо ми ги ремуува от телефона.Помощ!!!!
IPhone 3G[S] IOS 5 Official Unlocked-ORANGE(FR)
Аватар
Sashiko20

Мнение от Sashiko20 »

Имаш два варианта:
1-ви: Преди да синхронизирах да ги прехвърляш приложенията на компютъра със Transfer Purchases
Изображение

2-ри: Да махнеш отметката iTunes Syncs от Installousa (от настройките й)

L-)
iPhone X
Apple Watch Series 1 38mm
MacBook Pro Retina Early 2015
Аватар
carloss911

Мнение от carloss911 »

Златен си човек :)) Мерси много.
Аватар
Spasow*

Мнение от Spasow* »

Аз съм си го истеглил от Hackulo.us и понякога ми дава грешка когато тегля нещо.. реших да го дръпна от някое друго репо обаче не ми дава ... май проблема е от AppSync OS 4.2 това ми го изтегли при опитите да да инсталирам от другите репота ... Кажете как да махнна това АppSync или пък как да го направя така че да не ми дава грешка ( което става при повечето пъти )

И още нещо значи като си сваля някоя игра например от замунда как да я сложа в телефона си чрез iTunes или по скоро каде ... Благодаря предварително :)
Човек може повече от колкото мисли,че може !!!
Аватар
jigita

Мнение от jigita »

Проблема често пъти е в това ,че се опитвате да инсталирате приложение без да махнете преди това по стара версия на същото.На мен ми излиза редовно грешка ако е кракната от различен човек.Примерно имам едно приложение кракнато от Х и опитам да сложа по нова версия кракната от Y тогава дава грешка.Ако пробвам да сложа по нова версия , но пак кракната от Х всичко е ОК.
Iphone 5- 6.0.2- Iphone 4 5.1.1
PC-Sandy Bridge-Windows 7
PC 2-Hackintosh
The New Ipad 32 gb + 4G
Аватар
carloss911

Мнение от carloss911 »

Аз съм с AppSync от xSellize версия 1.1-4 ,а Installous 4 ми е от Hackulo.us и нямам проблем.Преди това ми бяха и двете от Hackulo.us и ми дърпаше от батерията(така мисля... може и от внушение да е)
За ITunes само цъкаш два пъти на изтегления файл и се синхронизира :)
Аватар
Spasow*

Мнение от Spasow* »

Много благодаря .. да и аз съм така AppSync от xSellize версия 1.1-4 ,а Installous 4 ми е от Hackulo.us

:)
Аватар
Spasow*

Мнение от Spasow* »

И още нещо .. когато си кача Apps и ги синхронизирам ми трие работите които сам инсталнал от Installous . Има ли начин да не го прави .. Сложих на iTunes Sync OFF но пак ги трие ..
teriminator4

Мнение от teriminator4 »

Spasow* написа:И още нещо .. когато си кача Apps и ги синхронизирам ми трие работите които сам инсталнал от Installous . Има ли начин да не го прави .. Сложих на iTunes Sync OFF но пак ги трие ..
Колега при мен стана с отметката на iTunes Sync OFF ..сега всичко е на 6.виж дали след като си дал на офф трябва да натиснеш горе в дясно бутончето Done да се запамети...
Аватар
Spasow*

Мнение от Spasow* »

teriminator4 написа:
Spasow* написа:И още нещо .. когато си кача Apps и ги синхронизирам ми трие работите които сам инсталнал от Installous . Има ли начин да не го прави .. Сложих на iTunes Sync OFF но пак ги трие ..
Колега при мен стана с отметката на iTunes Sync OFF ..сега всичко е на 6.виж дали след като си дал на офф трябва да натиснеш горе в дясно бутончето Done да се запамети...
Да аз пробвах пак и стама :) явно е било еденичен случей :)
teriminator4

Мнение от teriminator4 »

Колеги дайте някаква програма за WiFi обаче да мога и да се свързвам от нея --убих се да търся не намирам имам WiFi Analyzer ама от нея не става да се свързвам хелп?????
gstg

Мнение от gstg »

Понеже са ме научили как да си добавям сървърите , обаче не всичко можеш да свалиш през самия Iphone
Практически програмите се свалят от http://apptrackr.org/ Хората със по-старите версий на инсталос могат да го добавят и ще работи - тествал съм го .
Ако нещо е много голямо отворете сайта със Мозила или Гугъл Хром , защото нещо с Експлорер не става и направо си сваляйте ...... :)
Надявам се че съм полезен
I phone 5-16GB & I Phone 4s-64Gb Всичкото е в бяло
Аватар
marss

Мнение от marss »

Имам проблем не ми зарежда приложенията в самата програма, след като iTunes ми изтри всичките програми от телефона защото не бях дал да не се синхронизира. Пробвах с преинсталиране обаче пак не ми зарежда.
iPhone 3GS iOS5.1.1 JB* GloBul
linken

Мнение от linken »

Инсталирах си Installous 4 на телефона (Iphone 2G 3.*.*) ,но имам един проблем.Като изтегля някое приложение и започна да го инсталирам ми показва само как зарежда и нищо друго.Като изляза с хоум бутона ,програмата я има в менюто,но защо не ми показва ,че е инсталирана както с предния installous.
Iphone 4s 6.1.3 Globul
Аватар
lian

Мнение от lian »

Цъкни върху приложението и дай Instal,след като го инсталираш цъкни пак и го изтрий.
Аватар
B_A_D

Мнение от B_A_D »

linken написа:Инсталирах си Installous 4 на телефона (Iphone 2G 3.*.*) ,но имам един проблем.Като изтегля някое приложение и започна да го инсталирам ми показва само как зарежда и нищо друго.Като изляза с хоум бутона ,програмата я има в менюто,но защо не ми показва ,че е инсталирана както с предния installous.
И аз имам подобен проблем. Свалям приложението с installous 4.2 след това то изчезва от "Downloads" без да се е инсталирало ...
Аватар
subzer0
Обратна връзка:

Мнение от subzer0 »

Отиваш в Settings на приложението и слагаш отметка на Install Automatically, а ако не искаш да изтрива ipa файловете му махаш отметката на Delete Automatically.
Device: iPhone 3G 16GB Black/FW 3.1.3
You call it piracy. We call it Freedom.
Полезни ръководства за iPhone
Аватар
B_A_D

Мнение от B_A_D »

Сложих отметка и на двете. А къде мога да намеря свалените вече приложения.
Аватар
carloss911

Мнение от carloss911 »

downloads
Заключено