Gevey - turbo SIM за iPhone
Re: Gevey 3G - turbo SIM за iPhone4 излиза скоро
А тия дето сме с 4-ки от АТТ ще пием една студена вода и ще чакаме ..Има ли някакъв вариант към момента, какъвто и да било, за колко и да било пари, да отключи 4ка от АТТ-02.10.04???
На практика не е невъзможно, но надвишава стойността на телефона и ти трябва много скъпо оборудване.
-
- Обратна връзка:
Явно тези от нас с AT&T 4-ки ще изчакаме другата седмица отзиви за Gevey Турбо СИМ. Друг вариант скоро няма да има явно.
Тъй като темата е за Турбо СИМ-а, предлагам да не се разводнява с други методи. За тях има отделни теми.
Тъй като темата е за Турбо СИМ-а, предлагам да не се разводнява с други методи. За тях има отделни теми.
Вече има и цена: 75$
Поради огромния наплив засега няма да има отстъпки за количества.
Поради огромния наплив засега няма да има отстъпки за количества.
-
- Обратна връзка:
А видяхте ли колко е сложен процесът на включване на телефона с Турбо СИМ? включваш, чакаш, набираш, чакаш, самолетен режим, съощения за грешки...
Аз не съм имал турбо сим на нито един телефон до сега. Нека някой с повече опит да обясни така ли беше и при другите модели едно време?
Може би ще направят някаква програмка, която автоматично да извършва процесите докато буутва телефона?
Иначе цената си е сериозна, отчитайки че отключването е само временно, до следващия ъпдейт на fw.
Аз не съм имал турбо сим на нито един телефон до сега. Нека някой с повече опит да обясни така ли беше и при другите модели едно време?
Може би ще направят някаква програмка, която автоматично да извършва процесите докато буутва телефона?
Иначе цената си е сериозна, отчитайки че отключването е само временно, до следващия ъпдейт на fw.
От 23 март ще е 60$
Продажбите стартират 18 март 12am PST

Продажбите стартират 18 март 12am PST
Има geveySIM фейк профил в twitter.Това е нов профил на GeohotUS.. Не им се връзвайте! Разкарайте ги такива!
ии честито .. няма шипинг до България засега 
Бих препоръчал на заинтересованите да поизчакат малко цената вероятно ще падне като отмине първоначалната еуфория.

Бих препоръчал на заинтересованите да поизчакат малко цената вероятно ще падне като отмине първоначалната еуфория.
какво стана 04.10.01 по дяволите?uomoto написа:http://applenberry.com/store/gevey2.html
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7
По техни думи тепърва ще почват да работят по въпроса. Никога не са обещавали да го пуснат с тази версия на турбо сима си.
DevTeam ако пуснат ънлока, ще си го набият яко.... с тези турбо-СИМ карти...
А дано ама .. надали 
Добре е все пак, че има някакво решение макар и малко скъпо за момента. Една седмица да ги продават и ще си избият всичко, че и отгоре а така като гледам софтуерния най-рано към следващия месец .. всичко зависи от този уикенд де ..

Добре е все пак, че има някакво решение макар и малко скъпо за момента. Една седмица да ги продават и ще си избият всичко, че и отгоре а така като гледам софтуерния най-рано към следващия месец .. всичко зависи от този уикенд де ..
Да, тия Сим карти не са работа...според мен тоя турбо сим е в много краен случай... чак след като от DevTeam кажат, че не могат да направят ънлока... затова изчакайте всички още 1 седмица то ще се разбере...uomoto написа:DevTeam ако пуснат ънлока, ще си го набият яко.... с тези турбо-СИМ карти...
http://soundcloud.com/kossov/into-the-deep
Само слабите се стремят към порядък...силните владеят хаоса!
Няма начин да не могат, разберете го това!
И в ebay вече ги продават но от 22 март!
http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid ... Categories
http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid ... Categories
Значи кво да изчакаме още малко да видим какви ще са отзивите от турбосима и дали токувиж няма да излезне и набързо едно ънлокюе за 4.1???
определено...viki_ssf написа:Значи кво да изчакаме още малко да видим какви ще са отзивите от турбосима и дали токувиж няма да излезне и набързо едно ънлокюе за 4.1???
http://soundcloud.com/kossov/into-the-deep
И колко още предлагате да чакаме?
Аз лично чакам точно от 01.11.2010г.
Това прави близо 5 месеца!!!
Няма никакви гаранции за това колко би продължило това чакане!
Съвет се дава най лесно, пари- най-трудно. Ако имам възможност бих си взел турбо сим, дори и да е само за един месец...
Съвет се дава най лесно, пари- най-трудно. Ако имам възможност бих си взел турбо сим, дори и да е само за един месец...
Aз чакам месец и нещо повече от теб и вече толко съм претръпнал че не ми дреме!!! В началото се дразнех, ама сега вече не ми пука, само като го видя тоя тел. и тогава ми иде да строша нещо, но съм го забутал и не го гледам. Аз си поръчах вече тоя турбо сим и ще очаквам включване до 10 дни. Ако ми го доставят и не стане ще изхвърля телефона. Или не ще го строша публично като оня китаец дето си "накълца" ламбото публично!!!zdravko70 написа:И колко още предлагате да чакаме?
Господа има надежда: http://www.freakgeeks.com/2011/4185/new ... ming-soon/
Ти четеш ли въобще за какво става дума?
Това е да сработи ultrasn0w в iOS4.3 с BB от 05.13.04 надолу - защото в момента не работи заради MobileSubstrate!!!!
Това е да сработи ultrasn0w в iOS4.3 с BB от 05.13.04 надолу - защото в момента не работи заради MobileSubstrate!!!!
Пич,а ти прочете ли всичко :Ultrasn0w fixer is not only limited to the iPhone 3GS users, also it works for iPhone 4 users. Ultrasn0w fixer will unlock iPhone 4 basebands of, iOS 4.1, iOS 4.2.1 and the latest one iOS 4.3 which have these basebands (4.10.01 / 3.10.01 / 2.10.04)
Това "soon" когато ще излезе някакъв ънлок го чувам от две седмици преди Коледа.
Вече не знаем на какво да вярваме и какво да очакваме. Слуховете казват че от dev team май са безсилни да пуснат дългоочаквания ънлок за бб 2.10 и 3.10. Мusclenerd пък почнал да разработва друг начин за отключване въпреки обещанието че е намерил уязвимост и че "soon" ще го рилийзне като коледен подарък.
Май наистина резултата е APPLE-ХАКЕРИ 1:0 !!!
Мисля че повечето "локнати" притежатели на четворката са достатъчно изнервени и са готови да платят 70$ за турбо сим, па макар и за неизвестен период от време да се ползва...
Вече не знаем на какво да вярваме и какво да очакваме. Слуховете казват че от dev team май са безсилни да пуснат дългоочаквания ънлок за бб 2.10 и 3.10. Мusclenerd пък почнал да разработва друг начин за отключване въпреки обещанието че е намерил уязвимост и че "soon" ще го рилийзне като коледен подарък.
Май наистина резултата е APPLE-ХАКЕРИ 1:0 !!!
Мисля че повечето "локнати" притежатели на четворката са достатъчно изнервени и са готови да платят 70$ за турбо сим, па макар и за неизвестен период от време да се ползва...
Ами момчета ,като ви гледам как се оплаквате ,направо се чудя да се смея ли ,да плача ли... Какво да ви кажа ,че от 20.09.2010 ги имам точно 3 броя с 2.10.04 и вече ми идва да си ги удрям в главата 

iPhone 4/16GB iOS 4 / firmware 4.1 / 02.10.04