Проблем с Call History (Recents, Missed Calls, etc.)
Проблем с Call History (Recents, Missed Calls, etc.)
Здравейте,
От няколко дни съм с iphone (1.1.4) и вече имам първия проблем, решение на който не можах да намеря нито в този, нито в други подобни форуми.
В менюто Phone/Recents не ми се записват никакви обаждания. Информацията за пропуснато обаждане ми се изписва първоначално при заключен телефон, но след отключването никъде няма и помен от това обаждане.
Опитах да кача фикса Call History Patch, който разширява записите до 250, но ми се появява съобщението: Main script execution failed!
Пробвах също дали ми работи инсталера - някои програми се качват (игри например се качват без проблем), а някои не (CallData например) и получавам същото съобщение.
След първоначалното качване на какви ли не програмки, деинсталирах почти всички които не намерих в препоръките на сайта.
Предварително благодаря за помощта ви.
От няколко дни съм с iphone (1.1.4) и вече имам първия проблем, решение на който не можах да намеря нито в този, нито в други подобни форуми.
В менюто Phone/Recents не ми се записват никакви обаждания. Информацията за пропуснато обаждане ми се изписва първоначално при заключен телефон, но след отключването никъде няма и помен от това обаждане.
Опитах да кача фикса Call History Patch, който разширява записите до 250, но ми се появява съобщението: Main script execution failed!
Пробвах също дали ми работи инсталера - някои програми се качват (игри например се качват без проблем), а някои не (CallData например) и получавам същото съобщение.
След първоначалното качване на какви ли не програмки, деинсталирах почти всички които не намерих в препоръките на сайта.
Предварително благодаря за помощта ви.
Re: Проблем с Call History (Recents, Missed Calls, etc.)
Никой не се отзова на молбата ми за помощ, затова аз ще кажа как си реших проблема - ако на някой друг му се случи нещо подобно, да знае.
За съжаление ми се наложи да ресторна с iТunes и да повторя целия процес с отключването и качването на приложения.
Сигурно има и друг начин за фикс на проблема, но ако някой от форума го е знаел не е пожелал да помогне.
За съжаление ми се наложи да ресторна с iТunes и да повторя целия процес с отключването и качването на приложения.
Сигурно има и друг начин за фикс на проблема, но ако някой от форума го е знаел не е пожелал да помогне.
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Едва ли ако някой е знаел как да се оправиш нарочно не ти е отговорил. В 95% от случаите рестора винаги помага 

thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
След като никой не ти е отговорил, може да си сигурен, че никой не е знаел. А и ти сам си стигнал до решението, което щяха да ти дадат като съвет повечето хора. Ако беше обяснил по-подробно какво си инсталирал на телефона, как е бил отключен и т.н., може би е щяло да се намери и друго решение. Все пак имаш моята благодарност, че си направи труда да напишеш как си решил проблемът. Това е полезно и призовавам всички да го правят.
Аз съм с 1.1.4 и CallData като се пробвам да го инсталирам дава ми "Main script ..." да,
намерих това в един руски форум и то помогна:
с WinSCP или putty влизаш в телефона и като root изпълняваш
mkdir -p /var/root/Library/CallData
chmod 0755 /var/root/Library/CallData
и я инсталираш от Installer без проблеми.Инсталирай си и българските кодове.
До колкото разбрах от руските ни братя проблема бил с пътя защото от 1.1.2 нагоре нещо се подменили привилегиите и CallData трябвало да се инсталира в /var/media/Library ама нещяла, както и да е като разгеждах открих файловете в bg.db us.db и в двете директории "/var/root/Library/CallData" , "/var/media/Library/CallData" и си работи доколкото виждам.
Надявам се че ще заработи и при теб.
намерих това в един руски форум и то помогна:
с WinSCP или putty влизаш в телефона и като root изпълняваш
mkdir -p /var/root/Library/CallData
chmod 0755 /var/root/Library/CallData
и я инсталираш от Installer без проблеми.Инсталирай си и българските кодове.
До колкото разбрах от руските ни братя проблема бил с пътя защото от 1.1.2 нагоре нещо се подменили привилегиите и CallData трябвало да се инсталира в /var/media/Library ама нещяла, както и да е като разгеждах открих файловете в bg.db us.db и в двете директории "/var/root/Library/CallData" , "/var/media/Library/CallData" и си работи доколкото виждам.
Надявам се че ще заработи и при теб.
Здравейте на всички! Имам същия проблем както Svet. Имам iphone 3G FW2.2 и използвам снежеца.Вчера при опит да набера номер от recents calls телефонът ми заби. Рестартирах го, вече нямах никакви номера в history-то. След всеки разговор нищо не се запаметяваше. Снощи ресторнах телефона, но и това не помогна. Ако накой е отстранявал такъв проблем, ще го помоля да сподели решението. Мисля да пробвам отново с рестор.Благодаря ви предварително!
Такъв проблем при мен се появяваше при използване на MobileLog. След махането му всичко си беше наред.
Мерси много за бързия отговор. Най-странното е, че не съм си качвал MobileLog на телефона. Е, още един рестор и ще видим 

Здравейте искам да попитам няма ли да излиза нещо като MOBILELOG за 4.2.1. 3G
iphone 5s Silver 16GB iOS 10 ФО
Здравейте, имам същия проблем с чисто нов iPhone 4 (4.3.3). Не разбирам много от тези неща, но в графата "Recent" нищо не се записва, което е много досадно. Телефона има гаранция и мислех да го водя на сервиз, но ако някой има решение, моля да помогне. Благодаря.
Направи рестор, без да връщаш бекъп (Set as New).
Така и направих и всичко се оправи. Благодаря много за помощта.