Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
angelovarna написа:Има логика - не си си сложил настройките за ММС или оператора като ти ги е изпратил не си ги приел.
След първо писане на СМС мисля, че автоматично излизаха настройките от оператора и трябва да цъкнеш на Асепта
Пробвах и написах смс но пак няма такова нещо
First Generation iPhone 8GB with 2.1 FW iPhone 6 128GB iOS 10 iPhone 7 256 GB Jet Black iPhone 7 256 Plus GB Silver
Без Джейл на моя 3гс положението с батерията е същото, ужасно точно като с джейла.. Правих чисти рестори и какво ли още не и няма ефект.. back to 4.2.1 Забравих..след като го ресторнах към 4.3.1 и т.н никъде на телефона не видях съобщение че телефона е активиран, въпреки че и гсм модула си работеше де.. Въпроса е, да не би apple да са променили начина за активация или при мен стават някакви лудости?:)
Както казах малко по-рано - сякаш 3GS-a се затормозява леко с 4.3.1 - има едва забележими лагове. Като пуснат iOS5 не ми се мисли (може пък да я пуснат с орязани функционалности за 3GS, точно както направиха с 3G-то).
За хотспота - при мен го има. Джейлнах с къстъм от пвнейдж туула.
С нужните настройки за нета се появяваше преди тетъринга при 4.2.1 и по-ранни версии на iOS, сега може да е същото с хотспота (който пък е 1:1 с тетъринг функцията от 4.2.1 що се отнася до 4.3 и 3Gs).
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
masterboss написа:Батерията при мен се държи чудесно, за сега съм без джейл. Май проблемите идват от джейла на червения сняг
Някой подкарали personal hotspot на телефоните от м-тел???
И при мен е същата работа....няма personal hotspot
Влез в General-Network и там пусни Cellular Data - ON и ще ти се появи Personal hotspot малко по-надолу
Аз лично нямам никакви ядове до момента, а съм с ментелски iPhone 4 JB-нат с Redsn0w
като цяло 4.3.1 става..
-home sharing`a върши работа, само че работи при свързаност в локална мрежа, не може през интернета
-hotSpot`a е перфектен
-батерията за сега не ми направи гаф
iPhone 4 Black 16GB by M-Tel - iOS 7.1.2
iPhone 4S White 16GB by M-Tel - iOS 8...
masterboss написа:Батерията при мен се държи чудесно, за сега съм без джейл. Май проблемите идват от джейла на червения сняг
Някой подкарали personal hotspot на телефоните от м-тел???
И при мен е същата работа....няма personal hotspot
Влез в General-Network и там пусни Cellular Data - ON и ще ти се появи Personal hotspot малко по-надолу
Аз лично нямам никакви ядове до момента, а съм с ментелски iPhone 4 JB-нат с Redsn0w
Не става по този начин, пак го няма....да не говорим че и Face Time не иска да се активира
First Generation iPhone 8GB with 2.1 FW iPhone 6 128GB iOS 10 iPhone 7 256 GB Jet Black iPhone 7 256 Plus GB Silver
Ново 20 при мен! Направих нов рестор към 4.3.1, уауууууууууууу батерията е желязна този път!!!!! тествам със скайп през Wifi и с разговори!!! Джейлнат е редсн0у, но интересното е че му направих хард ресет с бутона слееп и power за 10 сек и след като зареди отново настройките ми за мрежата(3г и тн.) се бяха резетнали, тоест пуснали, а аз ползвам един профил от един сайт, който ограничава интернета през оператора и ми е супер странно, но важното е че батерията сега да чукна на дърво е желязна и по добре от 4.2.1!!!! Другото което ми направи впечатлението че в главното менюто в настройките вече имам ХОТ СПОТ...само да не ми тръгне мобилния нет че ще стане една...
Изненадааааа след нов рестор към 4.3.1 май нещата се оправиха...... в менюто се появи Hotspot, Notifications и спря да лагва вече.Мисля да изкарам ден или два без джейл за да видя как се държи батерията.Луда работа
Един бърз въпрос за живота на батерията с 4.3.1?:) Говорил съм през 2г около 3 часа и съм ползвал скайп около час и 10мин и батерията ми е точно на 50% и имам standby 15 часа и половина, това нормален живот на батерията ли е според вас на 3гс-а?:)
Съмнява ме да е от това - дори напротив колкото е по-добър обхвата, толкова по-малко батерия трябва да точи, защото не е в постоянно търсене на по-добър сигнал. (при мене е така с Wi-Fi-то - като съм в кенефа ( ) и е по-слаб нета точи повече батерия, като съм близо до рутера е по-добре.
● iPhone X
● Apple Watch Series 1 38mm
● MacBook Pro Retina Early 2015
Sashiko20 написа:Съмнява ме да е от това - дори напротив колкото е по-добър обхвата, толкова по-малко батерия трябва да точи, защото не е в постоянно търсене на по-добър сигнал. (при мене е така с Wi-Fi-то - като съм в кенефа ( ) и е по-слаб нета точи повече батерия, като съм близо до рутера е по-добре.
Според мен, сега е с по-добър обхват защото няма икономия от батерията специално за обхвата, заради оплакванията от слаб обхват. Може би е повишено малко честотата на сигнала който се изпраща до клетките на оператора, и по този начин имаме по-добър обхват но това точи повече от батерията. Даже забелязах че вече ловя други Wi-Fi мрежи, които преди не ми ги показваше, понеже ги смяташе за слаби.
iPhone 4 Black 16GB by M-Tel - iOS 7.1.2
iPhone 4S White 16GB by M-Tel - iOS 8...
Pav написа:Един бърз въпрос за живота на батерията с 4.3.1?:) Говорил съм през 2г около 3 часа и съм ползвал скайп около час и 10мин и батерията ми е точно на 50% и имам standby 15 часа и половина, това нормален живот на батерията ли е според вас на 3гс-а?:)