Всичко за игрите, предназначени специално за iPhone и iPod touch, включително и разнообразни емулатори за пускане на игри предназначени за стари конзоли.
Не е от вифито.Още явно имат някакви проблеми с подържането на по ниски версии на азОС.Предполагам,че си с 4.1?
Има едно решение-да си смениш версията на 4.0 в System/Library/Coreservises/Systemversion.plist ,но ако не е ти е много на зор играта не ти го препорачвам,макар че работи.
Здравейте , търся запалени играчи с който да споделяме стратегий за играта и да level up-ваме по бързо имам няколко идей но незнам дали ще са ефикасни. GC ми е : BGAPPLE а skype : nfsmw_fen , може да ми пишете и на лично или да дискутираме тук. Аз играя с HUNTRESS. В един чужд форум намерих как да се набавя по 50к ехp за 10 мин.
На картата WIZARDY.
Ето как се разполагат траповете:
iPhone 4 32GB BLACK VR. : 4.2.1
Game Centre id : BGAPPLE
3DGlasses написа:Има едно решение-да си смениш версията на 4.0 в System/Library/Coreservises/Systemversion.plist ,но ако не е ти е много на зор играта не ти го препорачвам,макар че работи.
Дамии господа дръжте се ... носи се слух , че на път е да излезе версия 3.0 в която да се надяваме няма да го има този проблем и още много други. Вече компанията е пуснала запитване към apple и се чака одобрение.
iPhone 4 32GB BLACK VR. : 4.2.1
Game Centre id : BGAPPLE
Какво е новото във версия 5.0
Нова Familiars / домашни / Animii да ви помагаме!
Нова кампания и предизвикателство мисии!
Нови оръжия и съоръжения!
Специални изненади за високо равнище Heroes!
А дали по някакъв начин има как да тръгне на iPod Touch 2G ? ... Изглежда точно моя тип игра, но изискванията ме режат... не очаквах да остане iPod-a ми неактуален 2 години след като си го взех
Написано е точно и ясно. REQUIREMENTS: Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), and iPad. Requires iOS 4.2 or later.
Не е нужно да ми подчертаваш текстове, мисълта ми беше( тъй като всичко се измисля) дали не мога да заобиколя някак тези изисквания, така че да не ме разпознае, че съм с 2G.
Благодаря все пак за отговора ти!
Дори да приемем, че я инсталираш, наистина ли смяташ, че ще тръгне? Изискванията не са поставени, за да те ограничат без причина - просто хардуерът ти не ги покрива.