С какъв кабел да свържа iPhone с усилвател?

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Аватар
nikyyyyyy

С какъв кабел да свържа iPhone с усилвател?

Мнение от nikyyyyyy »

Искам да попитам с какъв кабел мога да свържа айФоуна с усилвателя или уредба. Гледам този и http://www.belkin-bg.com/product/1060 така като го гледам мисля че може да стане.Кажете ми за да знам дали да го поръчам.Или ако не става то за какво служи.И има ли изобщо тази възможност.

Благодаря
Аватар
Bloody
Администратор
Обратна връзка:

Re: С какъв кабел да свържа iPhone с усилвател?

Мнение от Bloody »

Да, това трябва да ти свърши работа, ако усилвателя има необходимата двойка входове с женски чинч (RCA).
iPhone 4S 16GB (5.1.1)
Krusell Orbit Black/Red калъф
dimo

Мнение от dimo »

Става и с всеки кабел, на който с едно ножче "подостриш" пластмасовата част на стереожака.
Аватар
vladistar

Мнение от vladistar »

само да ти кажа по-добре си го поръчай от Гейт-България, отколкото да ходиш да ги търсиш на място. Аз вчера ходих и ми трябваше около половин час да ги намеря, а и кучета имаше ... :)
ipod touch 8 GB+ZiPhone 3.0+firmwere up to 2.1 = http://iphone-bulgaria.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://valeks88-atv.hit.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
nikyyyyyy

Мнение от nikyyyyyy »

vladistar написа:само да ти кажа по-добре си го поръчай от Гейт-България, отколкото да ходиш да ги търсиш на място. Аз вчера ходих и ми трябваше около половин час да ги намеря, а и кучета имаше ... :)
Може ли линк към сайта им ? За да добия представа за какво говориш.
Аватар
Bloody
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от Bloody »

Не знам дали знаете, но Гейт България е фирмата, която е официален представител за Belkin и Buffalo, така че все тая :P
iPhone 4S 16GB (5.1.1)
Krusell Orbit Black/Red калъф
Аватар
nikyyyyyy

Мнение от nikyyyyyy »

Значи може в док станцията да се сложи нормален кабел с чинчове.И всичко се нарежда перфектно , без да трябва да режете кабел.
changer

Мнение от changer »

nikyyyyyy написа:Значи може в док станцията да се сложи нормален кабел с чинчове.И всичко се нарежда перфектно , без да трябва да режете кабел.
Жив и здрав! Добре,че има хора като тебе да кажат на недогледали като мене :))
Публикувай отговор