Има още от пролетта тази година (след първия ъпдейт).
Много сте ми симпатични така като почнете да се правите на интересни, чели-недочели и непомирисали една платформа.
Същите са и Андроид фенчетата като плюят iPhone и Apple като марка.
22 причини да не си купим WM устройство
- angelovarna
- Обратна връзка:
Re: 22 причини да не си купим WM устройство
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
-
Хах...след ъпдейта Манго или 7.1
Айде моля ти се. Това е орязана от всякъде ОС. iOS също е closed-source ама има всичко. Андроид-а е опън...въпреки това е доста по добра от WM! Вярно , че WM маркет е най-бързо разрастващия се пазар за приложения ама това е нищо.
Айде моля ти се. Това е орязана от всякъде ОС. iOS също е closed-source ама има всичко. Андроид-а е опън...въпреки това е доста по добра от WM! Вярно , че WM маркет е най-бързо разрастващия се пазар за приложения ама това е нищо.
SAMSUNG GALAXY W
- angelovarna
- Обратна връзка:
Още преди NoDo ъпдейта (който е първия по-голям ъпдейт).
Кажи ми какво й е орязаното?!? Тъпото е, че няма кирилица и трябва да си джейлнеш телефона за да сложиш такава, както и къстъм мелодиите и тетъринга (последното е само ако си с Самсунг Омния).
Кажи ми какво й е орязаното?!? Тъпото е, че няма кирилица и трябва да си джейлнеш телефона за да сложиш такава, както и къстъм мелодиите и тетъринга (последното е само ако си с Самсунг Омния).
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
-
Разцъквал съм WM 6.5 , и е доста Customizable. Ама не ме кефи менюто. Приложенията. Със 7 не съм играл. Ма тоя път интерфейса е готин. Ама само до там. Тряя да тествам всички ОС-ове и да преценя.
SAMSUNG GALAXY W

Разберете повече за Photoshop
-
- Обратна връзка:
katsar0v написа:Играл съм с iPhone 4 и Win 7 телефон... айфона е къде къде по-напред...
По-напред в какво?
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
-
И аз ще добавя нещо...Телефони като Sony Ericsson X1 и X2 в никакъв случай не са лоши...Вярно е че никоя операционна система не е на нивото на iOS , но това не значи че и те си нямат предимства...Първото което е че трябва да Jailbrake-ваш за можеш да получаваш по блутута.Второто което е... какви теми...при старите iOS версии даже снимка на background–а не можех да сложиш.Третото което е старите iOS устройства не знаят какво е видеоклип (не можеха да снимат)... после се появиха програмки, но говорим за оригинално погледнати като устройства.А и от кога WM телефоните могат да правят директен принт на документите написани на тях, а при iOS офис пакета това се появи чак сега и то не при всички офис пакетиMoridinBG написа:Дълбоко съгласие. Адмирации за точка 14 :-D
Не съм съгласен с точка 21. При iPhone също се сменя ОС-ът. Можеи аз да съм объркал нещо, но когато минах на 2.0 цялото музика от IPod-ът го нямаше. Изключително досадно.
Точка 17 също не е много смислена. За iPhone също има грозни кичозни теми, за WM също има стилни, но да WM си влачи грозотиите от преди 6-8 години! (PocketPC 2000).
Точка 13 също е за частни случай, има устройства с доста притен звук.
Останалото си е напълно така.

Вярно е че няма да сменя iOS за WM но все пак нека не опорочаваме труда на хората които си изкарват прехраната с това

Ipod touch 4G 8Gb iOS5 + Android phone with 2.3.5