iOS 6
-
Re: iOS 5
Прочетох че в контрол панел / нетворк трябва да имам облака ама го нямам ??
В един сайт пишеше че доста хора са си го сложили при положение че работят с гевей.panteleimonov написа:ilio някъде четах че след като инсталираш ос 5 рестартираш слагаш гевея и пускаш и след това нормалната последователност но незнам сега нямам време да да се занимвам но почнах да се навивам :? четах доста мнения че много хора са успели да подкарат гевей под ос5 ..
Първо запазваш shsh, след което правиш къстъм с бб 04.10.01 за ос5. Вкарваш телефона в дфу и слагаш оста... правиш джейл и след това пускаш гивей.

иОС 5 при мен има доста бъгове и сериозни забавяния в AppStore!! И при вас ли е така, защото просто не мога да повярвам че се представя толкова зле! Имам и проблем с СМС-ите, не искат да се изпращат, пише ми - Message Send Failure ! При вас има ли го този проблем?
Be a yardstick of quality. Some people aren't used to an environment where excellence is expected.
- Steve Jobs
- Steve Jobs
- angelovarna
- Обратна връзка:
Абсолютно никакви проблеми - нито с батерия, нито с лагове, нито с AppStore.
Дава ти грешка за смс-ите понеже явно се опитваш да пуснеш iMessage към някого от списъка ти с контакти, който не си е активирал iMessage.
Дава ти грешка за смс-ите понеже явно се опитваш да пуснеш iMessage към някого от списъка ти с контакти, който не си е активирал iMessage.
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
за да си подравняваш снимкатаsphex написа:Хора, а за какво служат Grid Lines при камерата?
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
Айде някой да даде отзиви за живота на батерията спрямо 4.3.3 Само това ме спира от ъпдейт на айпада.
iPod Touch 1G 16GB - iOS 3.1.3 JB
iPad 2 16GB Wifi - iOS 5.0
iPhone 4s 16GB - iOS 5.0.1
iPad 2 16GB Wifi - iOS 5.0
iPhone 4s 16GB - iOS 5.0.1
-
Някой питаше за батерията при ios 5.
Моите впечатления:
При нощна смяна от 12 часа iPhone 3GS го зареждах поне 2 пъти с 4.3.3 (като не ми изпада от ръцете).
При нощна смяна с iOS 5 не го зареждам,пак го тормозя постоянно.Прибирам се на 18% ток.
Моите впечатления:
При нощна смяна от 12 часа iPhone 3GS го зареждах поне 2 пъти с 4.3.3 (като не ми изпада от ръцете).
При нощна смяна с iOS 5 не го зареждам,пак го тормозя постоянно.Прибирам се на 18% ток.
- gothicmanbg
Вчера инсталирах на iPad 1, iOS5 без проблем, но нещо се омаза Cydia при инсталиране на Push Doctor и сега при опит за рестор ми дава грешка 3194
. Някой може ли да помогне със съвет?

Напиши грешката в Търсачката не е само за красота сложена.
Значи не си търсил качествено.
Премахни този тед #74.208.10.249 gs.apple.com от hosts файла.
Обаче батерията тече като вода. За два СМС-а и интернет за 5 минути вече е на 96%.
- gothicmanbg
Благодаря на lian с zdravko96! След преправянето в hosts, задължително рестартирайте компа!
Батерията свършва ужасно бързо 
Ремайндърите на - като пристигна на работа да ми напомниш да си пусна кафенце държат включен GPS-а постоянно.
Нотификациите за ъпдейти във фейсбук, форскуеър, туитър, нови писма и тн - всичко тва включва 3G-то, wifi каквото намери и проверява.
Силно се надявам да успеят да оптимизират разхода на батерия защото така не мога да изкарам един цял ден с тоя телефон без да го зареждам. Вярно, много по-удобно и готино е, на практика ти става много по-полезен телефона, но когато има батерия...
ПП. Не може ли да се направи една отделна тема за джейлване и ънлокване на iOS5? Трябва ли вместо коментари за iOS-а да има 10 страници чатове на хора, които ги мързи да ползват гугъл и търсачката на форума? Не, че нещо ама е гадно.

Ремайндърите на - като пристигна на работа да ми напомниш да си пусна кафенце държат включен GPS-а постоянно.
Нотификациите за ъпдейти във фейсбук, форскуеър, туитър, нови писма и тн - всичко тва включва 3G-то, wifi каквото намери и проверява.
Силно се надявам да успеят да оптимизират разхода на батерия защото така не мога да изкарам един цял ден с тоя телефон без да го зареждам. Вярно, много по-удобно и готино е, на практика ти става много по-полезен телефона, но когато има батерия...
ПП. Не може ли да се направи една отделна тема за джейлване и ънлокване на iOS5? Трябва ли вместо коментари за iOS-а да има 10 страници чатове на хора, които ги мързи да ползват гугъл и търсачката на форума? Не, че нещо ама е гадно.
MacBook Pro 15" i7
iPhone 5 iOS 6.0.2
iPhone 5 iOS 6.0.2
Съгласен съм, батерията се изпарява. Цял ден да се използва ще е много трудно.
И при мен се изпарява без време. Снощи от 19:00 до 22:00 слезе от 100 на 62%. И то без много ровичкане - 20ина минути интернет, сваляне на 3-4 апликацийки, два-три разговора. Вечерта изключих 3г и батерията беше на 60ина процента, не помня колко точно. В момента е на 51, като съм влизал няколко пъти в нета, но не съм теглил нищо. Провел съм точно един разговор.Sovar написа:Съгласен съм, батерията се изпарява. Цял ден да се използва ще е много трудно.
В резултат на това обаче не съм получил нито един нотификейшън (което реално погледнато не е болка за умиране)
При следващо зареждане на батерията ще експериментирам с изключване на 3г и на Локейшън Сървисес.
п.п.: Откак изключих 3 Г телефонът не е забил ни веднъж.
Как така забил?sharksfin написа:И при мен се изпарява без време. Снощи от 19:00 до 22:00 слезе от 100 на 62%. И то без много ровичкане - 20ина минути интернет, сваляне на 3-4 апликацийки, два-три разговора. Вечерта изключих 3г и батерията беше на 60ина процента, не помня колко точно. В момента е на 51, като съм влизал няколко пъти в нета, но не съм теглил нищо. Провел съм точно един разговор.Sovar написа:Съгласен съм, батерията се изпарява. Цял ден да се използва ще е много трудно.
В резултат на това обаче не съм получил нито един нотификейшън (което реално погледнато не е болка за умиране)
При следващо зареждане на батерията ще експериментирам с изключване на 3г и на Локейшън Сървисес.
п.п.: Откак изключих 3 Г телефонът не е забил ни веднъж.
@Sovar
ами след като ми инсталираха новия софт, започна да забива много: докато се ровя в нета, докато снимам. И се оправя само с рестарт. Като го взех имаше същия проблем, но с течение на времето се подобри - не забиваше така често. Само като се застоя в глобалната мрежа, и то не винаги.
Очаквах с новата ОС този проблем да се реши. Но засега не е така. Пак му включих 3 Гто да видя какво ще стане. Но така или иначе утре пак ще мина през сервиза.
ами след като ми инсталираха новия софт, започна да забива много: докато се ровя в нета, докато снимам. И се оправя само с рестарт. Като го взех имаше същия проблем, но с течение на времето се подобри - не забиваше така често. Само като се застоя в глобалната мрежа, и то не винаги.
Очаквах с новата ОС този проблем да се реши. Но засега не е така. Пак му включих 3 Гто да видя какво ще стане. Но така или иначе утре пак ще мина през сервиза.
-
Относно батерията мога да кажа обратното-държи много добре,да не кажа и по добре от преди с 4.3.3!!Втори ден съм с 5.0 единия ден изкарах на чисто,снощи джейллнах(тетред) и пак не забелязвам да точи батерия.От Сидия съм качил инсталоос4,СБСетингс,КуикЛок,ЪнлимТоне-не ми тръгнаха МyWi4(има излязла 5 вече)и MultiCleaner.И двете ми вкараха телефона в Сейвмод:) и ги разкарах.
С две думи 5.0 за сега ми се стрва доста читава,дори и с джейлл:)
С две думи 5.0 за сега ми се стрва доста читава,дори и с джейлл:)
Упдейта е страхотен сичко ми стана от 1вия път Много му се радвам Батерията ми е паднала 5% за 3 часа сваляне на Аппс и Интернет ....НО ВСИЧКИ АППС КОЙТО МИ БЯХА НА ТЕЛЕФОНА Преди да упдейтна Изчезнаха телефона HE е жейлнат Направих бек-уп Има ли някакъв шанс да се върнат защото не са малко
Ако го и напишеш в съответната тема - мед на медовете
За батерията - нормално е да точи повече, при положение, че се обръща към 3G-то всяка минута или по-често да види дали има нещо ново
Още повече, че 3G-то на Mtel е ужасно - това за колегата със забиванията - дропи разговори, губи обхват, слаба връзка и тн. Не iPhone, ами не знам какво да си вземеш ще е така - сървиса им просто е с ниско качество. Това е и причината за спада на батерията - като точиш нещо за 5 минути вместо за 1 да речем - ефекта е на лице. Отделно като ти пратят 10 писма във фейсбук, 20 мейла, 5 чекина във 4square и 50-60 туита гледай какво става
Между другото и римайндърите "когато пристигна/тръгна" точат здраво батерията защото постоянно държат GPS-а включен
Добрата новина е iMessage - само да накарам всичките ми приятели да си купят 4-ки и се почва едното чатене
Не знам дали разрешиха FaceTime през 3G в този iOS не съм го пробвал.

За батерията - нормално е да точи повече, при положение, че се обръща към 3G-то всяка минута или по-често да види дали има нещо ново

Между другото и римайндърите "когато пристигна/тръгна" точат здраво батерията защото постоянно държат GPS-а включен

Добрата новина е iMessage - само да накарам всичките ми приятели да си купят 4-ки и се почва едното чатене

MacBook Pro 15" i7
iPhone 5 iOS 6.0.2
iPhone 5 iOS 6.0.2
- panteleimonov
1.направете си къстъм фърм с сноубрийз 2.8б8 с хактивация
2.вкарайте телефона в дфу iBooty
3.shift +restore следва ресторване
4.след като се инсталира снежинката на телефона ще ви излезе на туунс-а че телефона ще се рестартира но забива на ябълката и тук следва следщвата стъпка
5.Just boot от redsn0w0.9.9b4 преди това браузнат оригинален фърм за айфон 4
6.след като си настроите телефона след всички екрани слагате гевея + картата и ще ви изпише но сървиз на мен лично веднага ми излезе уелкъм съобщение от гевея
7.давам аксепт обаче горе няма да имате една чертичка за 112 направо набирате 112 не се притеснявайте след това малко си поиграйте с еърплейн пускате спирате и така докато не ви излезе реда с кериър и горе сърчинг ако не стане влизате в кериър и махате отметката на аутоматик и давате ръчно кой ви е опратора и след това би трябвало да стане!
и не забраяйте айтуунс 10.5!
моя гевей е сюприйм(жълтия)
по време на рестора нямах никакви проблеми! И ГРЕШКИ.
Успех на всички и нека накрая да ви тръгне всичко ! Успех!
2.вкарайте телефона в дфу iBooty
3.shift +restore следва ресторване
4.след като се инсталира снежинката на телефона ще ви излезе на туунс-а че телефона ще се рестартира но забива на ябълката и тук следва следщвата стъпка
5.Just boot от redsn0w0.9.9b4 преди това браузнат оригинален фърм за айфон 4
6.след като си настроите телефона след всички екрани слагате гевея + картата и ще ви изпише но сървиз на мен лично веднага ми излезе уелкъм съобщение от гевея
7.давам аксепт обаче горе няма да имате една чертичка за 112 направо набирате 112 не се притеснявайте след това малко си поиграйте с еърплейн пускате спирате и така докато не ви излезе реда с кериър и горе сърчинг ако не стане влизате в кериър и махате отметката на аутоматик и давате ръчно кой ви е опратора и след това би трябвало да стане!
и не забраяйте айтуунс 10.5!
моя гевей е сюприйм(жълтия)
по време на рестора нямах никакви проблеми! И ГРЕШКИ.
Успех на всички и нека накрая да ви тръгне всичко ! Успех!
Извинете за тъпия въпрос, но проверих и в други теми и не намерих отговор... минах на iOS 5 и докато чакам ънлок гледам free-предложенията в App Store, защо на тях ми иска да направя Purchase?