Инсталация и екстремен тест на InvisibleShield протектор!
-
Re: Инсталация и екстремен тест на InvisibleShield протектор!
Сега сложих някакъв протектор на екрана. Не забелязвам голяма разлика в чувствителността. Казват , че не е много добре да се слагат протектори на екрана понеже се развалят много бързо , така ли е?
SAMSUNG GALAXY W
с шилд и бъмпар съм и нито ми е грозен нито го мисля , че ако го отърва на чакълестия бг асфалт ще получи мега деругата на дисплея , който междо другото не е много ефтин .. като цяло е добра инвестиция ако го вреш по джобове с ключове или знаеш , че имаш навика да изтърваш телефони с опцията при изтърване и да го ритнеш 

-
Здравейте на всички!Нов съм и искам да ви попитам нещо!Гледах в официалния сайт на продукта,как един пич с ключа бие душманската по задния панел и няма никакви драскотини след това!Гледах в opasno.com как си подритват телефона и отзад се получават драскотини (дали ще е от пода или ще е от ципа на якето,мисля че няма голяма разлика).Чеетох,че е от специаална материя,която имала ,,регенериращи свойства" (
) И НЕ МОЖЕЛО ДА СЕ СТИГНЕ ДО НАПРАВАТА НА ДРАСКОТИНИ?!Та въпроса ми е МОЖЕ или НЕ МОЖЕ да се направят драскотини по Шийлда и дали е сполучлив тоя вариант за защита!Благодаря ви предварително 

Вземи си фолио и го подритвай телефона докато не получи драскотина. Ти кво очакваш, половин милиметър някъв найлон да го спаси от тесла ли? При нормална употреба помага, при "подритвания" и други подобни тъпотии - не. Доста common sense e всъщност да се сетиш.
MacBook Pro 15" i7
iPhone 5 iOS 6.0.2
iPhone 5 iOS 6.0.2
-
Това се учудих,защото в клипа на продукта е коренно различно представен,за това питам!
Тия инвисибъл шийлд само против надраскване стават.. иначе при испускане, то като ти падне на стъклото сигурно пак ще се счупи.. и стоят супер матово и грозно.. някой да има клипче с тестове с изпускане със и без шийлд?
iPhone 6+
Имах shield и за екрана и за гърба, след няколко месеца пожълтяха и почнаха да се белят по краищата. Сега съм с
обикновен протектор и изглежда в пъти по добре.
обикновен протектор и изглежда в пъти по добре.
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
наистина пожълтяват и се накъсват по краищата след 1-2 месеца. Пък дай ми тука един да видим дали няма да го пробия с химикалка ... ХА
аз съм вече 5-ти месец с шилда и съм супер доволен, като нов е ... пък и има доста голяма гаранция , така че какво ви притеснява.