За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Е да бе всички гледам чакаме 3Г ама ми е интересно колко от вас са леко "разочаровани" от това което ще бъде ? Поне аз се надявах на 2ра камера, светкавица и поне още 1МП отгоре, bluetooth (работещ).....ама малшанс.... И темата е пусната в смисал на това че Apple малко позабравиха тези дребни неща за разлика от Нокиа които скоро ще пуснат N98 който наистина може да е от "убийците"....
БТВ Аdamov абе горе процентите са 57 % на 42%.......1 въздържал се ли има...хахахах
cristiano_sv написа:Е да бе всички гледам чакаме 3Г ама ми е интересно колко от вас са леко "разочаровани" от това което ще бъде ? Поне аз се надявах на 2ра камера, светкавица и поне още 1МП отгоре, bluetooth (работещ).....ама малшанс.... И темата е пусната в смисал на това че Apple малко позабравиха тези дребни неща за разлика от Нокиа които скоро ще пуснат N98 който наистина може да е от "убийците"....
БТВ Аdamov абе горе процентите са 57 % на 42%.......1 въздържал се ли има... хахахах
Бате принципно съм съгласен с теб, ама вече нищо което има клавиатура не може да ме впечатли... Единствено ако има над 8,9см екран бих се замислил, ма се съмнявам. Ако нокия откраднат идеята на айфона дословно и й плеснат symbian ще стане много готино телефонче
cristiano_sv написа:Е да бе всички гледам чакаме 3Г ама ми е интересно колко от вас са леко "разочаровани" от това което ще бъде ? Поне аз се надявах на 2ра камера, светкавица и поне още 1МП отгоре, bluetooth (работещ).....ама малшанс...
Съгласен, аз също съм даже не бих казал леко разочарован, разликата е почти несъществена. Можеха да оправят блутута и да сложат по добра камера със светкавица и възможност за видеоклип, при такъв голям дисплей и да не може човек да направи една снимка вечерно време или пък клипче. То реално не си заслужава човек да мисли за смяна с новия.
uncivilized еми то по принцип по неофициална инфо N98 е touchscreen и доста голям дисплей (поне съм гледал ревюта...ама 100% не съм сигурен). Все пак Apple rullzzzz ::))) Zaro То даже и да нямаше видеоклипове щяхме да измислим нещо ама проблема са другите работи.... точно затова с Adamov се захванахме с тази тема, иначе вярвам че всички са за новите технологии а не за Old School ::)))
Кво намествате нови стари технологии? Нима единицата е стара технология !? И каква е новата технология в новия телфон? Тук става дума дали ви харесва и дали бихте го купили - ЗА и дали не ви кефи и не бихте сменили единичката за нищо на света - ПРОТИВ.
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
абе лигава се щот процентите са 99% не 100% и за това викам да няма някои без мнение да е гласувал
ПС ебаси още 4 дена.....аиде някои да варви да донесе някои друг 3Г че да го видим ::))